Slik rengjør du etter sex: fra kroppen din til sengen

For det meste trenger du ikke å gjøre noe etter sex

Ikke c’det er måte å komme seg rundt. Blant kyssene, svette og andre kroppslige væsker som vises under seksuelt eller eksternt forhold, er sex en egentlig uordnet prosess.

Og sjansene deg selv, din partner og din seng (eller hvor du bestemmer deg for å ha sex) for å få noe, fra flekkene til vannmerkene er høye.

Etter sex kunne din første tanke være å hoppe umiddelbart ut av sengen for å rense ting, spesielt selv.

Men det viser seg at det ikke er helt sant. For mer elementære relasjoner, Multi-Certified Sex Educator basert i Los Angeles Anne Hodder sier: Det er ingen medisinske grunner til at jeg er klar over at noen vil trenge en spesiell hygienisk rutine for etter kjønn & # 8221;.

Selvfølgelig, dette avhenger også av hva som skjer under kjønn, dine hygieniske preferanser og risikoen for infeksjon. Så selv om det tilsynelatende ikke er noen presserende medisinske grunner til å hoppe inn i dusjen etter kjønn, er det fortsatt godt å ha en post-romp-protokoll i tankene.

Her er dine mest presserende spørsmål på # 8217; post-sexhygiene, med respons:

1. Hvordan jeg må rengjøre stykkene mine etter sex?

Dette er et triksespørsmål, egentlig. Når det gjelder rengjøring av skjeden, ikke C’det er ingenting som dette. Vagina er helt i stand til å rense seg selv etter sex, selv om C’er sperma alle & # 8217;. Også, prøv å plukke opp situasjonen kan faktisk skade enn bra.

& # 8220; noensinne & # 8230; [Bruk] produkter som hevder på & # 8216; Ren’skjeden eller vulva, spesielt ikke dusjer!& # 8221; Hodder sier. Vaginaen er en vakker organisk maskin og ikke C’Det er absolutt ingen grunn til å forstyrre prosessen (eller mikrobioma alle «8217; interiør i skjeden) med såper, sprayer eller andre produkter.& # 8221;

Og penis?

  • Den praktiske regelen for skjeden gjelder også penis. Du trenger ikke å kjøre umiddelbart på badet, men vasket forsiktig om morgenen. Men hvis forhuden fortsatt er intakt, anbefaler vi deg å vaske området med en delikat og varm vask for å hindre opphopning av sæd eller risiko for infeksjon. Selv ikke-duftende babyservietter kan fungere til morgen.

Bare skyll vulvaen og la vagina håndtere rengjøringen din. Men hvis flekkene forstyrrer deg, hold kluter for nyparfyme babyer.

Eller hold et nært håndkle og legg det under deg før ting blir for varme og tunge. Unngå å stole på arket ditt, da væsker kan trenge inn.

Når det er sagt, hvis du er en person som er tilbøyelig til irritasjoner, vil urinveisinfeksjoner (UTI) eller gjærinfeksjoner og ren etter kjønn gi deg ro, en delikat skylling er bra.

& # 8220; det kunne ikke skade forsiktig vasker vulva med varmt vann & # 8221; sier Hodder.

2. Du må tisse umiddelbart etter sex?

Hvis en dusj virker for slitsomt (som etter en god sex-sesjon, kan det være!), Tisse kunne fungere som en annen måte å redusere mulighetene for vaginal eller UTI-infeksjon.

Selv om studier på denne metoden er subtile eller ikke vise betydelige bevis, Mange mennesker sverger på denne taktikken.

Teorien er at mens kroppen din blir kvitt væsker, selv bakteriene som kunne ha blitt introdusert i # 8217; urinrøret under sex kan elimineres. Han gjør ikke vondt etter kjønn, spesielt hvis han lindrer sinnet.

Men du trenger ikke å løpe på toalettet når du er ferdig. Du kan ta noen minutter å nyte Post-Sex Glow & # 8221; sier Hodder.

Så lenge du tisse i en rimelig tidsramme (ikke C’det er en fast grense, men 30 minutter er et rettferdig estimat), du og din urinrør bør du føle deg bra.

Tips: Hold et glass vann i sengen. Drikk det før, under eller etter sex, når kroppen din trenger det. Dette kan hjelpe deg med å gå på badet etter sex.

3. Og etter analsex?

Analsex kan forårsake mikroskopiske tårer til sphincter. Og hvis anusbakteriene dine (inkludert fecal saken) kommer inn i de tårene, kan det føre til en & # 8217;.

Hvis du har gjort analsex, må du sørge for at du tar en dusj etter. Skyll også kjønnsområdet for å eliminere eventuelle vedvarende bakterier.

For folk med penis som har den forventede, sørg for at du trekker tilbake huden slik at du kan rense penisen;. Det er normalt for sæd å tørke under huden, eller at bakteriene forblir fanget der under.

For folk med klitoris, trekk forsiktig tilbake vaginale folder og heve Clit Cap mot navlen å rengjøre. Bruk varmt vann og en delikat såpe eller vaskemiddelservietter, som disse av god kjærlighet. Det er bedre å ikke la såpe i vaginalområdet.

4. Hvordan å rense sexlekstene riktig?

Hvis du og din partner bruker sexleketøy, sørg for at du rengjør etter kjønn. Dette vil ikke bare fjerne bakteriene og sørge for at de er klare til ditt neste runde, men det vil også sørge for at de forblir i perfekt form.

Men hvordan å rengjøre nøyaktig?

Hver sex leketøy vil ha spesifikke instruksjoner avhengig av materialet som det er gjort, og hvis du har en motor eller batterier og sier Hodder.

«Silikonplatinprodukter (uten motor) kan kokes eller oppvaskmaskinen rengjøres. Produkter merket som 100% vanntett kan vaskes med antibakteriell flytende såpe og varmt vann. Anti-slip produkter kan rengjøres på samme måte, men sørg for at du ikke sender dem og nr. 8220;.

Og hvis ditt sexleketøy ikke leveres med rengjøringsinstruksjonene?

& # 8220; Ethvert produkt du er ikke sikker, eller som ikke har rengjøringsinstruksjoner på # 8217; etikett, vask den delen av produktet som har kommet i kontakt med kroppsvæsker eller huden med en flytende antibakteriell såpe og en klut gjennomvåt av varmt vann og # 8221; sier hodder.

5. Tilbake til sengs (og klar for andre runde)

De øyeblikkene etter kjønn er en flott tid å komme i kontakt med partneren din og nyte endorfinutladningen som føles bra at de pulser gjennom kroppen din, så ikke la deg ta for mye fra å rydde opp alt (og fjern deg selv fra øyeblikket i prosessen).

Det er fint å sove i din post-seksuelle naturlige tilstand (kroppsvæsker og alt annet!). Og hvem vet det? Kan gjøre deg mer lekfull for en fed-sex oppfølgingsøkt!

PS: Spør også partneren dine dine preferanser! Sex har lenge vært et tabu-emne, så det er ikke en overraskelse hvis noen føler seg ubehagelig i vokaliserende rengjøringsvaner eller hvis hun ble undervist på en måte og aldri i # 8217;.

Hold de riktige verktøyene på fingertuppene

Hvis rotet irriterer deg eller forhindrer deg fra Post-Coitus Cuddles, er det sikkert måter å komme seg rundt.

Hold disse objektene i soverommet ditt for enkelt og problemfritt sex

  • Håndklær. Sett dem på sengen (eller på en hvilken som helst overflate du har sex) for å sikre at svette eller andre kroppsvæsker ikke forlater flekker.
  • Visker for luktfrie babyer. Flott for å rengjøre kroppen etter kjønn og bli kvitt kroppsvæsker.
  • Motordeksler. Hvis du er bekymret for svette eller andre kroppsvæsker som filtrerer gjennom ark og i madrassen, kan en madrassbeskytter skape en barriere.
  • Deodorant eller spray for kroppen. Hvis du er bekymret for svette, hold deodorant eller spray for kroppen ved hånden, kan bidra til å eliminere eventuell post-sex lukt. Ikke sett det på kjønnsorganene, skjønt.

Fremfor alt, ikke glem å holde et glass nærliggende vann. Selv om det ikke er nødvendig å rengjøre, kan alt det svette og tap av væsker under sex ende opp! Og for folk som elsker velvære umiddelbart, gir det en mindre grunn til å komme seg ut av sengen.

Deanna Debara er frilansskribent som nylig flyttet fra Sunny Los Angeles til Portland, Oregon. Når det ikke er besatt av sin hund, fra vafler eller fra alle tingene i Harry Potter, kan du følge hans reiser Instagram.