Slik bruker du olje d & # 039; oliven for hårpleie

Olje d’oliven som en balsam

Folk brukte olivenolje til hårpleie i tusenvis av år, og argumenterer for at den legger til skinnende, kropp, mykhet og motstandskraft.

De primære kjemiske elementene i olivenoljen er olivenoljeolje, olivenyre, olivenyre, palminsyre og squalen. De er alle emollients, noe som betyr at de har kvalitetsmisser. Faktisk inneholder mange sjampo, balsam og salvere versjoner av emollients produsert i laboratoriet.

Det er svært få vitenskapelige bevis til støtte for populariteten til olivenoljen, oliven i hårpleie. Men Noen søk på’# 8217; olivenolje viser at det kan ha en viktig fuktighetsgivende effekt.

L’oliven kan legge mykhet og styrke håret som trer inn i hårakselen og bevarer fuktighet. Skinnet som sies å komme fra olivenoljen, kan skyldes oljen som glatter den ytre hårkutiksen.

Du kan fullføre for å gjøre noen eksperimenter før du finner en rutine som fungerer for dine behov. Hvis du aldri har brukt olivenolje; olivenolje til å konkludere håret ditt, her er hvordan du starter.

1. Måle

Hvis du aldri har opplevd Olje D’Oliven som et produkt for hår, bruk bare en skje eller to for din første behandling.

Mengden olje D’oliven å bruke avhenger av hvor dypt du vil fukte og hvor. Endene vil ikke lenger kreve en skje.

Hvis du har å gjøre med hele hodet, trenger du minst 1/4 olje Cup D’Olive, spesielt hvis du har lang eller tykt hår.

2. Massasje

Masser oljen i grunnen olje i noen minutter. Du kan også massere den på hodebunnen hvis du har en tørr hodebunn.

For mer effektiv kondisjonering, vikle håret i et dusjhodesett og la oljen gjennomsyret i 15 minutter eller mer.

3. Skylle

Kam håret med en stor tenner kam før vask olje;. Dette vil gjøre frisyren din og styling senere enklere.

Sjampo strengt og tørk håret for å se resultatene. Du må kanskje gjøre sjampoen to ganger, avhengig av hvor mye du har brukt.

Ikke c’ingenting skadelig i konditionering med olje d’oliven. Med mindre håret ditt er tørt nok til å be om en fuktighetsgivende behandling hver dag, bruk dem en gang i uken eller mindre ofte for de beste resultatene.

Hvem skal bruke oljeolen olivenolje?

L’Oljebruk generelt kan ikke være egnet for alle typer hår og tekstur fordi noen hårtyper holder oljen lenger enn andre. Kroppen din produserer naturlig olje gjennom kjertlene festet til hårsekkene, og denne oljen har en tendens til å reise raskere på tynt og jevnt hår enn ikke motvirke grovt eller krøllet hår.

Tykt hår

L’Olive D’Oliven er mer nyttig for tørt og tykt hår. Tilhengere sier at han kan holde håret vått og sterkt. L’oliven har en tendens til å veie ned det tynneste håret. Fett hår og hodebunn bare trenger ikke kondisjonering.

Behandlet hår

Veldig behandlet hår, som hår som har blitt behandlet med avslappende, permanent eller blek, nytte spesielt av en ekstra hydrering.

Vent alltid minst 72 timer etter den første behandlingen før du påfører oljeolien. Hvis du bruker olje D’oliven på bleket hår, prøv en lås for å sikre at oljen ikke forlater et spor av sin grønne skygge bak.

Slitte tupper

L’Oliven kan bidra til å glatte tipsene til ødelagt eller brent hår. Påfør den på de siste 2 tommer skadede ledninger.

Selv om du bare er ved å behandle tipsene, hold håret samlet slik at oljen D & # 8217, oliven ikke ender opp klær. For å sikre alt håret, start fra hodebunnen og masser oljen opp til tipsene.

Utover kondisjonen

Lus

L’Olivenolje kan bidra til å fjerne lus, men er ikke lenger effektiv enn andre oljer eller klimaanlegg. Det er viktig å bruke riktig kam og sørg for at du eliminerer alle levende lusene og deres lån.

Flass

Hvis du ønsker å behandle flass, husk at det har mange årsaker, inkludert sopp. Så vidt vi vet, er det ingen kur for flass, selv om bruken av oljeolje d’olivenolje kan redusere flakene.

Massasje olivenolje på tørr hodebunn og kammer flasker flak. Forlater oljen D’oliven i håret og dekker dem med en dusjhodetelefon for en ekstra kondisjonering.