Photopsia: Hva er det og hva som forårsaker dem?

Photopsia

Fotopsiene er noen ganger angitt som flygende fluer eller flash. De er lyse gjenstander som vises i visjonen om en eller begge øyne. De kan forsvinne så fort som de vises eller kan være permanente.

Definisjon av Photopsia

Fotopiene er definert som en effekt på visjonen som forårsaker utseendet av uregelmessigheter i visjonen. Fotopsiene vises vanligvis som:

  • Tremalanting Lights
  • Glitrende lys
  • Flytende former
  • Bevegelige poeng
  • snø eller statisk elektrisitet

Fotopsier er generelt ikke en tilstand i seg selv, men et symptom på A & # 8217, annen tilstand.

Årsaker til Photopsia

Ulike forhold som påvirker øynene kan forårsake fotopsi.

REAKTOO VITREO PERIPHERAL

Løsning av den perifere glasen oppstår når gelen rundt øyet og øyet skiller seg fra netthinnen. Dette kan naturligvis skje med alderen. Men hvis det oppstår for fort, kan det forårsake fotopsi som manifesterer seg med blinker og floater i visjonen. Generelt forsvinner blinker og floaters i noen måneder.

Netthinneavløsning

Retina spiller innsiden av øyet. Det er følsomt for lys og kommuniserer visuelle meldinger til hjernen. Hvis netthinnen kommer av, beveger seg og beveger seg fra sin normale posisjon. Dette kan forårsake fotopsi, men kan også forårsake et permanent tap av utsikten. Den medisinske bistanden for å hindre syntap er nødvendig. Kirurgi kan inkludere laserbehandling, frysing eller kirurgi.

Makuladegenerasjon knyttet til alderen og # 8217; alder

Den makulære degenerasjonen knyttet til alderen (AMD) er en betingelse for de vanlige øynene blant folk i alderen 50 år eller mer. Macula er en del av’øye som hjelper deg med å se klart foran deg. Med AMD forverres makulaen sakte, noe som kan forårsake fotopsi.

Øye migrene

Migrene er en type gjentagende hodepine. Migrene forårsaker generelt sterke smerter til hodet, men de kan også forårsake visuelle endringer kjent som aura. L’migrene kan også forårsake visuell snø.

Vertber-grunnleggende insuffisiens

L’vertebro-grunnleggende insuffisiens er en tilstand som oppstår når blodet på baksiden av hjernen er knappe. Dette fører til mangel på oksygen til den delen av hjernen som er ansvarlig for syn og koordinering.

Optisk nevrit

Optisk nevrite er en betennelse på 8217 som skader den optiske nerven. Er koblet til multippel sklerose (SM). Sammen med flimrende eller blinkende med øyebevegelse, inkluderer symptomene smerte, tap av oppfatning av farge og tap av visning.

Behandling Photopsia

I de fleste tilfeller er Photopsy et symptom på en eksisterende tilstand. Den underliggende tilstanden må identifiseres og behandles for å løse symptomene.

Ta bort

Hvis du finner blinker av lys eller andre symptomer på Photopsia, bør du besøke legen din så snart som mulig. Fotopsiden kan være det første tegn på øyevilkår som makuladegenerasjon, løsningen av netthinnen eller løsningen av vitreous.

Også, hvis du lider av svimmelhet, svakhet, hodepine eller oppkast, bør du umiddelbart besøke en lege fordi du kan ha symptomer på kranialtrauma.