Middels håndstørrelse: For voksne, barn, idrettsutøvere og mer

Hendene er tilgjengelige i alle forskjellige former og størrelser. Den gjennomsnittlige lengden på hånden til en voksen mann er 7.6 tommer, målt av den lengste fingerpissen til brettet under håndflaten. Den gjennomsnittlige lengden på en voksen kvinne er 6.8 tommer. Imidlertid er C’er mer i størrelsen på hånden i lengden.

Fortsett å lese for å lære om middels lengde på hånden, bredden, omkretsen og størrelsen på kontakten av mannlige og kvinnelige voksne, samt den gjennomsnittlige størrelsen på barnas hånd. Vi vil også forklare hvordan man måler hansker for å tilpasse dem til hendene dine. Videre vil vi undersøke forholdet mellom dimensjonene og håndhøyden, sammenligningen mellom hagene på idrettsutøvere og de største hendene målt i verden.

Gjennomsnittlig voksen håndstørrelse

Det er tre viktige størrelser av voksenhåndstørrelse:

  • Lengde: Målt ved toppen av fingeren høyere til brettet under håndflaten
  • Bredde: Målt i # 8217; større område hvor fingrene blir med i håndflaten
  • Omkrets: Målt rundt Palm av den dominerende hånden, like under knoklene, unntatt tomme

Ifølge en komplett studie av proporsjonene av menneskekroppen av National Aeronautics and Space Administration (NASA), Her er gjennomsnittlig størrelse på en voksenes hånd:

Sex gjennomsnittlig lengde gjennomsnittlig bredde gjennomsnittlig omkrets mann 7.6-tommers 3.5 tommer 8.6 inches 6 kvinner.8-tommers 3.1 7 tommer.0 tommer

Gjennomsnittlig størrelse på rekkevidde av barn

Det er den gjennomsnittlige størrelsen på hender for barn i alderen 6 til 11 år, ifølge Undersøkelse av Institutt for helse,’utdanning og trivsel i USA:

Sex gjennomsnittlig lengde på den gjennomsnittlige håndbredden mannlig hånd
Barn 6 år: 4.6-5.7 tommer
11 år: 5.5-6.8 inches 6 år: 2.1-2.6 tommer
Barn på 11 år: 2.0-3.1 tommers kvinnelige barn 6 år: 4.4-5.7 tommer
11 år: 5.6-7.0 inches 6 år: 2.0-2.7 tommer
Barn på 11 år: 2.0-3.1 tomme

Middels høyde på’grep for voksne

Bestemme størrelsen på # 8217; håndtaket kan hjelpe deg med riktig valg av instrumentet. Sekund 2005 studie, Den optimale diameteren på håndtaket er 19.7 prosent av lengden på hånden til’bruker.

For eksempel, hvis håndens lengde er 7.6 tommer, multipliser for 0.197 for å få 1.49 inches. Dette betyr at den optimale diameteren på # 8217; håndtaket for et verktøy som en hammer ville være omtrent 1.5 inches.

Når det er sagt, Senter for forskning og opplæringstrening (CPWR) antyder at C’er mer i valg av verktøyene i tillegg til diameteren på håndtaket. For eksempel bør du også være sikker på at instrumentet:

  • Den er designet for arbeid
  • Det er praktisk å holde
  • krever en minimum mengde styrke som skal brukes
  • det er balansert
  • Det er ikke for lett for arbeid

Hvordan velge hansker basert på håndens størrelse

Hanske størrelser bestemmes ved å måle lengden og omkretsen av hånden, og deretter bruke den største av disse målingene for å velge riktig størrelse hansker.

Her er et bord som du kan bruke til å velge størrelsen på hansken din:

Håndmåling (den større størrelsen på lengden eller omkretsen) 7-tommers hanske størrelse x liten 7.5-8 inches små 8.5-9 tommers medium9.5-10 inches great 10.5-11 tommer xlarge11.5-12 inch2 xlarge12-13.5 tommer 3 xlarge

Forholdet mellom størrelsen på hånden og høyden

Ifølge en 2014 Studio, Du kan gjøre et nærbilde estimat av # 8217; Høyde på noen med A’regresjonsligning ved hjelp av lengden på hånden, kjønn og 8217;.

Denne forventede høyden kan brukes til å beregne L’Body Mass Index (BMI). Dette brukes vanligvis i en klinisk sammenheng dersom bestemte målinger ikke kan oppnås direkte.

Håndmålinger av’profesjonell idrettsutøver

I profesjonell sport er størrelsen på hånden vanligvis målt på to måter: lengde og forlengelse. Span er målet fra spissen av den lillefingeren til toppen av tommelen mens hånden er spent.

National Basketball Association (NBA)

Hvert år til kombinasjonsprosjektet, NBA Utfører offisielle kroppsmålinger. Betraktet som en av de største basketballspillere til enhver tid, Michael Jordan-hånden målinger de var 9.75 tommer Lengde med A’forlengelse på 11.375 tommer. L’Jordans håndåpning er 21% bredere enn gjennomsnittet for sin høyde på 6 ‘8217; 6 «. Klikk her for å se filen 15 størrelser av større hender i historien til’NBA.

Women’S National Basketball Association (WNBA)

Sekund Wnba, Brittney Griner, betraktet som en av de beste basketballspillere i verden, har en hånd på 9.5 inches. Grinter er 6 & # 8220;.

National Football League (NFL)

Sekund Washington Post, Nummer ett valg i 2019-utkastet NFL, vinneren av’Heisman Trophy 2018 Kyler Murray, har en hånd på 9.5 inches. Det er 5’10 & # 8220;.

De største hendene i verden

Sekund Guinness World Records, Den levende personen med de største hendene i verden er Sultan Kösen, født i Tyrkia i 1982. Dens lengde på hånden er 11.22 tommer. Med en’høyde på 8’3 & # 8220; Kösen er også sertifisert av Guinness som verdens høyeste mann.

Ifølge Guinness tilhører posten for de største hender noensinne Robert Wadlow (1918-1940), hvis lengden på hånden var 12.75 tommer.

L & # 8217;

Mange mennesker finner interessante å sammenligne målingene av hendene med de andre. Eller de er interessert i hvordan deres hender blir konfrontert med den gjennomsnittlige størrelsen på hånden.

Selv håndmålinger spiller en rolle i utvalget av verktøy, for eksempel måling av håndtaket og klærne, som størrelsen på hanskene.