Akupunktur for hodepine og migrene: Hvordan fungerer det

Beskrivelse

Akupunkturen er en komponent av tradisjonell kinesisk medisin. Innebærer innføring av svært tynne nåler i kroppstrykkpunktene.

Forskning og L’Medisinsk samfunns mening på’akupunktur er kontrasterende. Noen studier Vær oppmerksom på at akupunkturen & # 8220; fiktive & # 8221; (også simulert samtale) fungerer like bra i’faktisk akupunktur. Annen utdanning Stjerne at akupunkturen kan gi lettelse til folk som lider av kronisk hodepine. L’Verdens helseorganisasjon (WHO) godkjente akupunktur som en lovende behandling for smerte Siden 1979.

Fordeler med’akupunktur for hodepine

L’Akupunktur forsøker å gjenopprette den positive energistrømmen i hele kroppen.

Hevder også å fjerne den negative energien som forårsaker smerte. Fra et moderne medisinsk perspektiv, 8217; akupunktur stimulerer ulike systemer i kroppen din. Dette kan avtrekker En helbredende respons.

L’Akupunktur deler kroppen din i en rekke områder og trykkpunkter. Akupunkturnåler er satt inn i forskjellige trykkpunkter, avhengig av symptomene. Disse tipsene i nålen er vanligvis nær kroppens nerver. L’nål stimulerer nerver for å frigjøre hormoner, Som endorfiner, som utløser et svar fra kroppen din. Denne stimuleringen av immun- og sirkulasjonssystemet er hva som tilhenger av akupunkturen sier Allevia migrene Og Spenning hodepine.

Risikoen for akupunktur og mangler for hodepine

Akupunktur selv Det innebærer noen risikoer Når det er gjort av en autorisert profesjonell. Noen ganger blåmerker, tretthet og smerte følger en akupunkturavtale, spesielt etter første gang.

Ifølge nasjonale og supplerende helsetjenester, akupunkturen utført med dårlig eller skittent utstyr kan legge seg En veldig alvorlig helserisiko. Akupunktur nåler er regulert av US Food and Drug Administration og bør bare være engangsavgift.

Pass på at du gjør leksene dine på akupunktøren din før du bestiller din første avtale og forlater avtalen hvis du ikke føler deg trygge. Se legen din for å sikre at nålene som brukes er sterile og nye. Ikke vær redd for å stille spørsmål om hva som skjer. En god akupunktør vil lede deg gjennom prosedyren og vil sikre at det er en rolig og sikker opplevelse for deg.

L’Akupunktur alene kan ikke være nok til å behandle kronisk hodepine. Migrene, spenning hodepine og klyngens hodepine som kompromitterer ditt daglige liv, bør adresseres med smertestillende stoffer.

Generelle retningslinjer for akupunktur

Det er ingen spesiell forberedelse før en avtale for akupunkturbehandling. Hvis dette er første gang, kan du legge inn en liste over spørsmål. Legen din vil kunne gi deg råd om hvor mange behandlinger du bør forvente, og hvor ofte du kanskje må gå for å prøve lettelse fra symptomene dine.

TIL Klinisk studie av akupunktur for klyngens hodepine anbefales en behandling to ganger i uken i to uker, etterfulgt av en behandling per uke i åtte uker og deretter fra vedlikeholdsbehandlinger en gang hver annen uke.

Noen mennesker høre Små biter når nålene er satt inn for akupunkturbehandling. Noen mennesker vil absolutt ikke høre noe. Hvis du snakker med legen din om de bekymringene du har på ulempen, kan du føle deg rolig under prosedyren.

Du bør være oppmerksom på at mange forsikringsselskaper ikke dekker akupunkturprosedyrer. Oppdag kostnaden du må betale for lommen før du prøver akupunkturen for å lindre hodepine.

Andre alternative behandlinger

Hvis du er interessert i å integrere eller støtte dine behandlinger for hodepine med helhetlig medisin, er det alternativer i tillegg til akupunkturen.

Essensielle oljer og # 8217; trening kan lindre smerte. L’Lavendelolje har blitt studert og funnet å være en Effektiv og trygg Behandling for akutt hodepine.

Studier foreslår L’Adopsjon av et aerobt treningsregime kan være et annet alternativ. L’Trening kan forbedre sirkulasjonen, lindre stress og øke lungekapasiteten, blant annet. Personer med migrene oppfordres ofte til å vedta en rutine av aerobiske øvelser som en måte å motvirke årsaken til deres symptomer.

Når du skal se legen din

L’Akupunktur kan ikke erstatte tradisjonell medisin. Noen hodepine krever umiddelbar medisinsk behandling, og du bør ikke prøve å behandle dem med akupunktur. Snakk med legen din hvis du finner synsfeil, svimmelhet eller kvalme.

Hodepine etter et slag mot hodet, hodepine som fortsetter å forverres og uvanlig sterk hodepine kan indikere at du trenger umiddelbar nødhjelp. Noen ganger kan hodepine skyldes underliggende faktorer, så som et topp blodtrykk eller en allergisk reaksjon, som må diagnostiseres. Husk alltid å informere legen din om alternative medisinske behandlinger du får for en stabilitetsdiagnose.