Medisinsk utstyr implantert for hjertesykdommer

Hjertesykdom kan bli farlig for livet hvis symptomene vedvarer etter mindre invasive behandlinger som narkotika, livsstilsendringer eller mindre kirurgiske inngrep har blitt fristet.

Implanterte medisinske enheter kan anbefales når andre behandlinger ikke virker. Alternativene kan effektivt korrigere noen langsiktige hjerteforhold. De kan også tjene som en overgang til en mer invasiv behandlingsplan, som en hjerte-transplantasjon.

Følgende informasjon gir en oversikt over implanterte medisinske enheter. Det er imidlertid alltid bedre å snakke med legen til de beste behandlingsalternativene for deg.

Pacemaker

En pacemaker er kanskje den mest kjente medisinske enheten for kardiopatisk. Den settes kirurgisk i # 8217; magen eller i brysthulen. De brukes når folk er levende arytmi eller uregelmessig hjerterytme. Dette betyr at hjerteslag er for fort, for sakte eller uregelmessig.

Den første linjens behandling for arytmi inkluderer narkotika, en enkelt elektrisk utladning (kardioversjon) eller en prosedyre med et kateter som ødelegger det unormale stoffet som bidrar til et uregelmessig hjerterytme. Legen kan foreslå en pacemaker hvis disse behandlingene har mislyktes.

Hvordan virker det

En Pacemaker er et internt overvåkingssystem for ditt hjerte som måler:

 • elektrisk aktivitet
 • Mønster
 • puls
 • Blodtemperatur

Når hjertets elektriske system ikke fungerer riktig, returnerer batteridrevet Pacemaker ditt hjerte til en normal rytme med en elektrisk puls. Den gjennomsnittlige varigheten av en pacemaker generator og et batteri er syv år gammel. Brukt denne gangen, kan en erstatningspacemaker være nødvendig.

Fremgangsmåte

Kirurgi for å installere en pacemaker utføres på et sykehus på generell anestesi. Kirurgen plasserer den lille enheten og batteriet under huden. En tråd vil da bli sendt inn i blodårene og opp til hjertet ditt. Prosedyren kan ta flere timer, så vanligvis C’er et nattsykehus sykehus.

Gjenopprettingstiden er kort. Du kan prøve smerte All’gravering i flere dager, men du kan gå tilbake til ditt daglige regime hver gang du føler deg klar.

Risikoen for pacemaker planter kan inkludere:

 • hevelse eller blåmerker i graveringsstedet
 • infeksjon
 • Skade på blodkar eller nerver
 • kollapset lunge

Forholdsregler

Pacemaker Carriers må være oppmerksom på potensiell forstyrrelse av elektroniske enheter som mobiltelefoner, mikrobølgeovner og metalldetektor. Det er viktig å opprettholde en viss avstand mellom pacemakeren og disse elektriske enhetene.

For eksempel bringer han telefonen i en baklomme eller i en pose i stedet for i skjorte lommen og ikke stå nær en mikrobølgeovn i lange perioder.

Også varselpersonalet på flyplasser og andre steder utstyrt med metalldetektorer og annet bildeutstyr. Maskinen kan reagere med pacemakeren.

Ventrikulær assistanse enheter

En ventrikulær bistandsanordning er et midlertidig tiltak som brukes til å forhindre hjertesvikt for termisk stadium. Denne enheten kalles også den venstre ventrikulære servicenheten (LVAD) fordi det bidrar til å utføre arbeidet til venstre ventrikel i hjertet.

Venstre ventrikel er det største rommet i hjertet. Han er ansvarlig for å pumpe blod fra hjertet ditt til resten av kroppen din.

Folk som er på listen for hjertetransplantasjon, kan kreve en LVAD for å utføre arbeidet som deres hjerte er for svakt til å gjøre. Denne enheten er ofte definert & # 8220; bro for transplantasjon & # 8221;. Det brukes ofte som et mål for å redde menneskelige skruer til et egnet donorhjerte er funnet.

Risikoen for intervensjonen inkluderer:

 • infeksjon
 • Enhetsfeil
 • hjertefeil
 • Blodkoaguli

L’plante av en LVAD innebærer en åpen hjerteoperasjon og krever fire til seks timer for ferdigstillelse. Du vil bli plassert på en vifte og en hjerte-lungemaskin mens enheten er implantert i thoracic hulrom. Forvent å tilbringe noen dager i # 8217; Intensive Care Unit umiddelbart etter operasjonen;.

Et opphold i intensiv omsorg vil tillate legen å overvåke LVAD for å sikre at den fungerer som den skal. Legen vil også kunne justere sine nivåer av antikoagulant medisin.

Utvinning avhenger av din generelle helse før innsendelse av & # 8217. Noen mennesker er ganske gode å gå hjem innen få dager. Andre kan bli på sykehuset til et donorhjerte vil være tilgjengelig.

Implanterbart kardioverter defibrillator

En implanterbar Cardioverter defibrillator (ICD) ligner en pacemaker. Begge enhetene brukes til å behandle arytmi. L’ICD er mer vanlig brukt hos pasienter som har hatt ventrikulær fibrillering episoder (FV). FVen er en alvorlig hjerte sammentrekning som bidrar til # 8217; hjertestans fordi blodet ikke pumpes ut av hjertet.

En implantert defibrillator leverer en elektrisk strøm til hjertet for å starte muskelen på nytt i tilfelle FV eller andre former for arytmi. En ICD er implantert under huden, vanligvis i # 8217; område under kragebenet eller # 8217; Abdomen. Ledningene er satt inn fra batteriet på batteriet; ICD ALL’Interiør i hjertemuskelen.