Medicare og deg: hva du trenger å vite

Kvalifisering

Hvis du er nesten 65 år eller du allerede har 65 år eller mer, må du svare på noen grunnleggende spørsmål for å se om du er egnet for Medicare:

 • Du er en amerikansk statsborger eller juridisk bosatt?
 • Bor i USA i minst fem år?
 • Du jobbet i minst 10 år i en jobb som er dekket av Medicare, eller du bidro til tilsvarende tilgifter for selvstendig næringsdrivende?

Hvis du svarte ja på alle disse spørsmålene, er du egnet for å abonnere på Medicare.

Hvis du har fått fradrag fra lønnen din, vil du sannsynligvis motta et Medicare-kort med post like før du blir egnet. Sammen med denne informasjonen vil bli gitt som viser fordelene både for del A (sykehuspleie) og for del B (medisinsk behandling). Del B er valgfritt og kan nektes. De fleste som velger å delta i del B må betale en månedlig premie for å delta.

Hvis du møter de to første kravene, er du fortsatt egnet for Medicare-fordeler. Dette er kjent som & # 8220; frivillig påskrift & # 8221;. Folk som velger dette alternativet må betale månedlige premier for både Medicare Fordeler Del A og Del B.

Registrering

Her er hva du trenger å vite om du nærmer deg alle og fitness og ønsker å registrere deg for Medicare.

Medicare del A

Medicare-del å dekker sykehustjenester som opptak og behandlinger. Du kan abonnere på dette programmet tre måneder før 65-årsdagen din og opptil tre måneder etter denne bursdagen.

I noen tilfeller kan du bli registrert automatisk. Hvis du allerede mottar betalinger fra trygdestyring eller jernbane pensjonsord, vil du automatisk bli registrert hos Medicare Parts A og B fra måneden din 65-årsdag. Imidlertid kan kortet ditt ankomme med innlegg allerede tre måneder før bursdagen din.

Hvis du ikke mottar betalinger fra sosial sikkerhet eller jernbanepensjon, må du registrere Medicare så snart du er 65 år gammel. Det er bedre å starte denne prosessen tre måneder før 65. Du kan abonnere på nettet, gjøre en avtale med det lokale trygdekontoret eller samtalen L’opptak til trygdeordninger på nummer 800-772-1213. Hvert år etter påskriften får du muligheten til å gjennomgå dekning og gjøre endringer.

Du kan registrere deg på nettet hvis du er 65 år eller 65 vil bli 65 om tre måneder. Det er også nødvendig å tilfredsstille noen ekstra krav til å sende inn på nettet. For øyeblikket kan du ikke motta Medicare fordeler, sosial sikkerhetspensjon, bonus for overlevende eller invaliditetsgodtgjørelser.

Så hva skjer hvis du ikke registrerer deg under antagelighetsperioden?

 • Først av alt, vil du bli pålagt en straff for forsinkelsen for hver måned når du ikke er registrert.
 • For det andre vil du ikke kunne registrere seg til neste periode med generell registrering fra 1. januar til 31. mars hvert år.

Medicare del B

Medicare del B dekker tjenester relatert til daglig og rutinemessig medisinsk behandling som polikliniske besøk. Akkurat som en del A, skriver du automatisk til del B Alle’Alder 65 Hvis du mottar fordelene med trygdeordninger eller pensjon. Du vil også følge de samme trinnene for L’del B-innmelding som del A. Men du er ikke pålagt å beholde del B.

Hvis du ikke abonnerer på del B når arbeidsgiverens helse dekning er fullført, må du vente til den generelle registreringsperioden. Dekselet kan forsinkes til juli. Du vil akkumulere kriminelle hver måned der du ikke har del B.

Du kan velge å forlate del Bs deksel hvis du ikke vil betale premiene. Hvis du automatisk registrerer deg for deler A og B, vil du motta et Medicare-kort med instruksjonene for å avbryte del B. Det er viktig å lese informasjonen på kortet nøye før du registrerer deg.

Hvis du ikke avbryter dekningen av del B, vil du være ansvarlig for betaling av premien. Hvis du fortsatt er ansatt, og du har en helsedekning, trenger du kanskje ikke del B. Men hvis du går på pensjon eller mister helsetjenester for ambulant omsorg, vil du bare ha åtte måneder for å abonnere på del B uten å pådra seg en straff.

Ytterligere dekning

Medicare del A og del B vil ikke dekke alle medisinske utgifter. Spesifikke artikler, som reseptbelagte legemidler, premier og kopier, betraktes som levende kostnader. Du har mulighet til å kjøpe ekstra dekning fra private forsikringsselskaper som fyller disse hullene.

Det er tre forskjellige typer private forsikringsplaner: Medicare del C, Medicare del D og Medigap.

Medicare del C

Medicare Del C, også kalt Medicare Advantage Plan, erstatter deler A og B. Det tilbys via private forsikringsselskaper sammen med Medicare. Medicare Advantage-planene er tilgjengelige i forskjellige former:

 • Organisasjon for helsevedlikehold (HMO)
 • Savings Account Medicare Medical (MSA)
 • Foretrukket leverandørorganisasjon (PPO)
 • Privat avgift-for-service (PFFS)

Det er mange forskjellige alternativer, spesielt når det gjelder medisinsk fordelsplaner. Dette er imidlertid flere grunnleggende elementer. Disse planene kan kreve en høyere premie, men tilbyr de samme fordelene og samme dekning som tradisjonelle Medicare med noen ekstra fordeler. Disse fordelene inkluderer dekning av reseptbelagte legemidler og reduksjon av levende kostnader. Medicare Advantage-planer tilbys lokalt og regionale og er begrenset til regionale leverandører. Tradisjonell Medicare er akseptert nasjonalt og lar deg se noen leverandør som deltar i Medicare.

Du kan abonnere på Medicare Advantage ved å registrere deg i den første bokstavsperioden på Original Medicare eller i spesielle øyeblikk i løpet av året. Vær oppmerksom på disse viktige datoene:

 • L’Generell registrering er fra 15. oktober til 7. desember i hvert år. I løpet av denne tiden kan du bytte fra en tradisjonell Medicare-plan til en Medicare Advantage-plan.
 • Fra 1. januar til 14. februar i hvert år kan du avbryte L’inn i Medicare Advantage-planen. Du har til 14. februar for å abonnere på en medisineringsplan.

Medicare

Denne delen av Medicare er ofte definert ekstra dekning. Det er i tillegg til deler A og B. Dekker reseptene og hjelper deg med å administrere og potensielt redusere levekostnadene knyttet til kostnaden for reseptbelagte legemidler.

Retningslinjene for L’Registrering i Medicare Part D reflekterer de av Medicare Advantage-planene. For å bli med i en medisinplan Medicare del D, må du finne et forsikringsselskap som tilbyr denne typen dekning. Igjen, hvis du ikke registrerer deg under treningsdatoer for påskriften, må du kanskje betale en straff for en straff for en del D etter den første antagelsesperioden har gått.

Medigap

Dette er en ekstra plan som kan hjelpe deg med å kompensere for kostnaden for copays og fradrag som den opprinnelige Medicare ikke dekker. For å abonnere på Medigap, må du kontakte et privat autorisert forsikringsselskap for å selge denne dekningen. Medigap inkluderer ikke reseptbelagte legemiddeldekning, og alle familiemedlemmer må søke separat.

Ta bort

Abonner på Medicare kan virke vanskelig, men det er ikke nødvendig. Hvis du gjør søket ditt før påskriften, vil du bli kunnskapsrik. Hvis du fortsatt har spørsmål om dekningen du trenger, og at du har råd til, kan du møte en finansiell rådgiver eller snakke med en Medicare-representant. Begynn å planlegge på forhånd, og du vil føle deg tryggere når du startet L & # 8217;.