Løs omskjæring: Hva er den beste typen for min sønn?

Del på Pinterest

Omskjæring er et emne som reiser mange avgjørelser. Selv om du kan vite fra’start hva din mening om den mannlige omskjæringen, kan andre ha spørsmål om det faktum at omskjæring er riktig for familien sin.

Spedbarn omskjæring er en helt personlig beslutning. L’American Academy of Pediatrics har gitt ut en Offisiell uttalelse På mannlig omskjæring etter en viktig studie har det oppdaget at omskjæring reduserer hastigheten på noen typer peniskreft.

Samlet sett overstiger fordelene risikoen. Men til slutt konkluderte de med at omskjæring ikke er en medisinsk beslutning. Det er en personlig beslutning for foreldrene.

Med andre ord, det er ingen offisiell medisinsk preferanse på omskjæringen, så det er helt opp til deg å bestemme om du vil omskjære sønnen din.

COS’er en løs omskjæringsstil?

Omskjæringen er en standardprosedyre som vil fjerne den dyrebare fra penishodet. Det er flere måter som det kan gjøres hos voksne, men i nyfødte L’Det eneste valget kan være hvor preputable å forlate og hvor mye «løs» eller fritt kan bevege seg på’Penis Rod.

Stilen valgt av legen kan avhenge av personlige preferanser og fra’erfaring med prosedyren eller fra det du ber om.

En løs omskjæringsstil vil fjerne mindre precouration, slik at mer plass til å bevege seg på penis. En smalere omskjæringsstil fjerner flere precourts, slik at huden blir mer vedhengende på Auksjonen.

Generelt, måten som prepucementet er fjernet, bestemmer om omskjæringen er løs eller smal, men også lengden på penis kan påvirke den. Denne avgjørelsen kan være lett nok til å ta når du utfører en omskjæring på en større gutt eller en voksen mann.

For barndomskåring kan dommen være vanskeligere. Selv om legen kan planlegge å gjøre omskjæring & # 8220; mykere & # 8221; O & # 8220; Nærmere & # 8221; Det er mye vanskeligere å vite hvordan omskjæringen vil vises når barnet blir bra.

Hva er fordelene?

Det er ingen studier som viser at en omskjæringsstil er bedre enn en annen. Stilene avhenger av personlige preferanser og overbevisninger.

De som støtter løs omsetningen, sier at å forlate mer hud tillater en mer naturlig penisbevegelse. Noen leger tror også at det er nyttig å forlate litt & # 8216; mer hud slik at den mannlige kan & # 8220 vokse & # 8221; i hans hud.

Hva er risikoen?

En løs omskjæring forlater mer precouring på penis. Som omskjæringsstedet helbreder, det er en større risiko for at huden angriper eller overholder penis.

C’er en økning i risikoen for a Tiltredelse Med en mer løs omskjæring stil bare fordi C’det er mer hud som kan angripe. I alvorlige tilfeller kan tiltredelsen være seriøs nok til å forårsake medisinske komplikasjoner og be om en gjentatt omskjæring for å rette opp problemet.

For å hindre dem i å danne en A-tiltredelse, må foreldrene bare sørge for å skildre den gjenværende huden fra penishodet etter at det er helbredet i ca 2 uker, slik at all huden er i stand til å bevege seg fritt.

Det er også viktig å ikke trekke tilbake huden før den er helt helbredet og ikke å trekke tilbake huden hvis den ikke beveger seg lett. Hvis du står opp, kan legen din plukke den opp på kontoret i de fleste tilfeller. De fleste adhesjoner løser alene over tid.

Med mer flaccid hud, C’Det er også mer behov for å rengjøre under huden, akkurat som en intakt penis. Bakterier og andre rusk kan forbli fanget under huden, så du må rengjøre det og lære barnet ditt å rengjøre selv under.

Andre typer omskjæringsstiler

De andre typer omskjæringsstiler varierer fra & # 8220; Tight & # 8221; En & # 8220; løs & # 8221; med forskjellige mellomliggende variasjoner. Stil & # 8220; smalere & # 8221; Fjerner forhuden så mye som mulig, mens de bredere stilene gir mer prepucement intakt.

Vanligvis utfører leger en omskjæring som er midt i de to typene, med mindre du trenger spesifikt annerledes eller lege, har ikke en personlig preferanse.

Bunnlinjen

Velg en løs omskjæring stil for barnet ditt er akkurat som beslutningen om å omskjære eller ikke. Det avhenger av dine personlige preferanser og overbevisninger. Du kan gjøre valget du føler deg bedre for familien din og diskutere legen din med de potensielle fordelene med en løs omskjæringsstil.