Lip fyllstoffer afrercare: 10 tips, hva du kan forvente og mer

Del på Pinterest

Lipfyllene er injeksjoner som gir leppene et mer kjøttfullt og fullt utseende. Injeksjoner er hovedsakelig sammensatt av hyaluronsyre. Noen ganger har Botox for leppene en lignende effekt, men det anses ikke som en dermal fyllstoff.

Lipfyllingsprosedyren tar bare noen få minutter og er minimalt invasivt. Imidlertid er prosedyren ikke permanent, og du må gjøre fremtidige injeksjoner for å holde en kubben pout.

Du kan ha hevelse eller ømhet og blåmerker etter prosedyren, selv om bivirkningene skal være mindre. AftersCare for Lip Fillers er håndterlig. Hvis du ikke er sikker på at prosedyren er riktig for deg, er det nyttig å være klar over hva du kan forvente under post-salgsassistenten.

Forslag afterscare

 • Leppene dine vil trolig være hovne etter prosedyren. Du kan også legge merke til rødhet eller blåmerker i injeksjonssteder, som er normalt. De fleste bivirkninger vil være små, og du vil kunne gjenoppta de fleste aktivitetene når prosedyren er fullført.
 • Påfør deretter isen på leppene ved hjelp av en ispakke eller en isbit dekket med en klut (slik at den ikke holder seg til leppene og forårsaker smerte). Dette vil bidra til å lindre hevelse, kløe, blåmerker og annen smerte.
 • Unngå den intense øvelsen i 24-48 timer etter å ha tatt leppene eller andre dermal fyllstoffer. Blodtrykk og høy hjertefrekvens på grunn av den fysiske øvelsen kan forverre hevelse eller ekkymose. Du kan ta L’Arnica for blåmerker hvis legen din godkjenner det. Det er godt å engasjere seg i lesebransjen som å gå.
 • Hold deg hydrert. Drikker mye vann vil hjelpe kroppen din å helbrede.
 • Spis mye fuktighetsgivende frukt og grønnsaker og prøv å unngå natriumoverskudd, noe som kan gjøre hevelse.
 • Unngå høye temperaturer som tyrkiske bad, badstuer eller gymnastikkleksjoner i 48 timer etter behandling. Høy varme kan gjøre hevelsen mer uttalt.
 • Spør legen din som smertestillende midler er tillatt i dagene etter behandling. Normalt Tylenol Det blir bra, men ikke stoffer for å fluidifisere blod som ibuprofen.
 • Hvis du mottar lepper fyllstoffer for en bestemt hendelse, må du sørge for at du forlater mye tid mellom prosedyren og hendelsen og hendelsen slik at leppene kan gjenopprette riktig.
 • Prøv å sove med hodet ditt Forhøyet på putene Å redusere hevelse. Ikke sov på ansiktet ditt.
 • Unngå trikset på leppene opptil 24 timer senere.
 • Hva å unngå å unngå

  Her er noen andre ting at legen din sannsynligvis vil råde deg til å unngå leppene på fyllingsprosedyren:

  Slutt å røyke

  Røyking kan Øk risikoen for infeksjon, Så det er viktig å ikke røyke umiddelbart etter at du har mottatt lipfyllene. Du kan også unngå å være nær andre som røyker.

  Unngå L’alkohol

  L’Alkohol virker en antikoagulant og bør unngås i minst 24 timer etter å ha tatt på leppefyllene. L’Alkohol kan forårsake betennelse, øke sannsynligheten for blåmerker og forverres hevelse. Det er også en god ide å unngå alkoholen noen dager før’avtale.

  Ikke fly

  Legen din vil trolig råde deg til å vente minst en uke etter behandling før du flyr. Dette skyldes at trykket i luften i et fly kan forverre hevelse og blåmerker.

  Når den når det endelige utseendet?

  Du vil se umiddelbare resultater med leppefyllere, men når hevelsen minker, vil resultatene ikke bli uttalt. Vanligvis tar det ca 4 uker slik at stukken er rammet og få det ønskede endelige utseendet. Resultatene vil vanligvis vare ca 6 måneder.

  Når skal du se en lege

  Selv om mindre bivirkninger som hevelse og rødhet er normale, kontakt lege dersom en av disse komplikasjonene oppstår:

  Blåmerker eller intens hevelse

  Hvis de oppstår blåmerker eller intens hevelse i mer enn en uke, kontakt legen din. Det er sjeldent, men allergier og reaksjoner er mulige for ialuronsyre.

  Vaskulær okklusjon

  L’Vaskulær okklusjon oppstår når fyllstoffet injiseres i eller rundt A’arterie, som reduserer eller avbryter blodstrømmen. Den omkringliggende huden og stoffet vil begynne å dø uten tilstrekkelig blodtilførsel.

  Tegnene på vaskulær okklusjon inkluderer intens og umiddelbar smerte og en endring i hudfargen, som kan virke som flekker eller hvite flekker. Det er også viktig å merke seg at smerte kan ta litt tid å bli tydelig, siden de fleste fyllstoffer inkluderer lidokain, som er en bedøvelse. Du kan ønske oss en’nå før det falmer.

  Labial herpes

  Legen din vil spørre deg om du er utsatt for de labielle herpesene eller viruset til’herpes simplex 1 (HSV-1). Dermal fyllstoffer kan utløse en epidemi, som kan kreve antiviral behandling. Det er bedre å diskutere med legen din hvis du hadde herpes utbrudd etter å ha mottatt dermal fyllstoffer i fortiden.

  Bunnlinjen

  Lipfyllene er hyaluronsyreinjeksjoner som gir leppene en klumpete og fullt utseende. Selv om prosedyren er rask og enkel med minimal inaktivitetstid, bør den alltid utføres av en sertifisert kirurg eller hudlege.

  Hvis du tar hensyn til filetene for leppene, vær oppmerksom på fordeler og ulemper. Prosedyren er enkel og effektiv, men kan forårsake hevelse, rødhet og smerte. Hvis du ikke klarer å unngå røyking, drikke eller flyr i dagene etter prosedyren, kan leppefyllene ikke være egnet for deg.