Som jeg endelig fant en bh som er bra

Etter fødselen til mine yngre barn så jeg ikke # 8217; nå for å si farvel til min premium klær, unntatt bras. Da jeg endelig ga opp mine komfortable bras for amming, trodde jeg at min gamle bras ville ha tilpasset. Men jeg ble umiddelbart tatt av med smertefulle ferrett og kopper som syntes å synke i hoftene mine.

Fast bestemt på å finne riktig passform en gang for alle, jeg dro direkte til dameundertøyet i mitt store lokale lager. Det var ikke første gang jeg hadde på seg en bh. Noen få år før jeg hadde blitt tilpasset min Victoria’S hemmelige lokale, så jeg trodde jeg visste hva jeg kunne forvente. På det meste tenkte jeg på å klatre eller synkende bare en bh-størrelse. Men jeg gikk som 38c størrelse og dro som en 36DDD størrelse!

Hvordan finne en bh passer for deg

Før du gir opp bras eller avgir deg til ubehag, bør du vurdere deg på deg en profesjonell bh. Min slitasje brøt meg bort fra ubehagelige bras og i en størrelse som føltes som en hanske. Her er fire forslag for å finne din perfekte passform.

Selv om vitenskapen har begynt å bruke 3-D-skannere til å hjelpe modellen Bras og Ferretti i disse dager, er det ikke tilgjengelig for alle. Hvis du ikke er klar for en profesjonell bh, men fortsatt vil sørge for at du har riktig størrelse, ta en båndmåler (av stofftypen, tro meg!). Så bruk denne praktiske datamaskin Å veilede deg gjennom en bh hjemme.

Vanskelighetene med tilpasning og flatting

Del på Pinterest

De er ikke den eneste som har brukt år iført bh av feil størrelse. Mange kvinner har gjort det. En undersøkelse fra 2008 utført av Triumph Bras Producer og publisert i Kiropraktikkmagasinet & Osteopati fant ut at flertallet av kvinner (80 prosent!) Slitt feil størrelse bras. Av disse kvinnene hadde 70% for små bras, mens 10% hadde for store bras.

Dette er ikke overraskende, med tanke på hvor vanskelig det kan finne attraktive alternativer (eller noen!) I større bh-størrelser. Mens Victoria’S Secret bærer størrelser Bras opp til 40DDD i et rimelig antall stiler og farger, har det ikke alltid vært slik. Faktisk er det ikke engang nok. Mange kvinner trenger større band på 40 tommer under brystet. Noen varehus har færre alternativer å velge mellom en gang en 36D har gått, selv om de fleste amerikanske kvinner kan finne bras med kopper som strekker seg fra A til G, ifølge New York Times.

L’Siste ting jeg ønsket å oppdage under testen var at størrelsen på min bh var større enn butikken. Heldigvis var det ikke slik, men selgeren brakte meg til en enkelt, trist hylle av større bras i toner av beige og svart. Dette gjelder alle søte stiler og modeller som fylte resten av butikken.

Det er ingen hellig gral for koppestørrelser

Del på Pinterest

Når det gjelder bh-størrelser, tror de fleste kvinner fortsatt på # 8217; Den største ideen er bedre, i det minste med hensyn til størrelsen på koppen. Og likevel, tvert imot, mange kvinner, jeg forsto noen ganger, unngå de største bandestørrelsene. Det vi ofte ikke skjønner er at størrelsen på koppen ikke er den samme som størrelsen på brystet ditt. De refererer til forskjell I dimensjonene på brystet og brystburet.

Dette betyr at noen med en 34C fortsatt har mindre kopper av en 36C. Øke en båndstørrelse kan gi riktig størrelse for mange kvinner hvis kopper hvis kopper overløper, men finner seg svømming i måling av neste kopp.

Noen kvinner vet at de har feil bh-størrelse, men fortsetter å bære den uansett. En studie i magasinet Ergonomi Han viste at kvinner med det største brystet har en enda større feil i å velge størrelsen på bh.

Bruk feil størrelse bh kan forårsake brystsmerter og sammenbrudd irritasjon. I et studio på kvinner ridder og «8217-effekten av deres bras, 40% rapportert brystsmerter og 59% rapportert minst ett problem med bh. Men ikke bekymre deg: det er en myte at uegnet bras forårsaker brystkreft.

Ta bort

Få en profesjonell bh eller bruk en BH-størrelse kalkulator for å finne din perfekte størrelse. Ikke ignorere detektorsignalene du har på feil bh-størrelse. Informert om bhs passform fordi å ha den rette støtten bra er viktig, spesielt under treningen. Jeg vil aldri komme tilbake til de smertefulle brasene & # 8211; heller ikke deg.

Jody Allard er en forfatter og mor som bor i Seattle. Skriver hovedsakelig av foreldre, helse og kvinners problemer. Du kan koble til Jody på henne Dedikert portal eller Twitter @Sendvodka.