L & # 039; hypokondrier er ikke bare distressing: det er dyrt

L’Angst for helse & # 8211; eller hypochondria & # 8211; Det kan koste deg tusenvis.

Del på Pinterest

Merk Dell’Forfatter: Ingen kjenner kroppen vår bedre enn oss, og vi må ofte være våre støttespillere når det gjelder vår helse. Noen ganger har leger feil, og du trenger medisinske undersøkelser! Denne artikkelen er utelukkende for de av oss med helseangst, som skal brukes som et annet verktøy for å overvinne denne sanne psykiske sykdommen.

I midten av min lange periode med helse angst, var det et par uker da jeg lærte å ha Lyme’s sykdom.

Det var 2014 og Kathleen Hannas dokumentar «Punk sanger& # 8220; det var på Netflix. L’Jeg satt inn mellom & # 8220;65 Redroses& # 8221; og & # 8220;Hvordan dø i Oregon«Da jeg ikke kunne sove på grunn av en ubarmhjertig puls i # 8217, magen.

L’Jeg så delvis fordi jeg er en stor fan av bikini drep og hanna og delvis fordi jeg var ubevisst fast bestemt på å forverre mine symptomer.

The & # 8220; Punk Singer & # 8221; dekker L’Hanna erfaring med Lyme’s Disease & # 8211; En sykdom jeg ikke visste noe før & # 8217, jeg så.

Lyme er en veldig ekte og potensielt kronisk tilstand, det påvirker mange mennesker og ikke alltid med det karakteristiske utslettet til øyet av Bue nevnt i et stort besøk til Dr. Google. Plutselig kjørte jeg gjennom hver gang jeg fjernet flått fra hunden min og spurte meg: Insect som jeg mottok århundrer siden var faktisk en myntepunktur?& # 8221;

Etter mer søvnløshet, bestilte jeg for å se min familie lege.

Dette var den tredje gangen jeg så en gp den måneden, og det var bokstavelig talt den første uken.

Han stirret på meg med et fraværende utseende, og fortalte meg at jeg ikke kunne ha Lyme’s sykdom fordi det på den tiden ikke var i Storbritannia. Heller ikke jeg presenterte meg med et uttak.

MA & # 8211; Jeg tenkte blant meg & # 8211; Historiene jeg leser sier det motsatte.

Min familie lege sparken meg og gikk hjem for å gjøre mer forskning på Lyme: Det er tilfeller i Nord-Nord-England? Ja, og eksperter tror de er der Flere tilfeller av Lyme’s sykdom i Storbritannia av hva som var tenkt. De kommer alltid opp med oksøyeøyet, slik at du kan få antibiotika i tide? Nei.

AHA! Alle’Plutselig hadde jeg oppdaget hva han forklarte 99 prosent av symptomene jeg hadde hatt Quell’sommer. Dette var definitivt, og jeg ville ha skrevet ut søket for å bevise det.

Så jeg bestilte en annen avtale og tok mine utskrifter for å vise legen din som var feil. Jeg kjente kroppen min og, sjekk Mark eller ikke, jeg hadde Lyme’s sykdom, og jeg ønsket at testen fortalte meg.

Jeg ga ham mine ark og igjen, fortalte han meg at jeg ikke hadde symptomene, og derfor kunne jeg ikke gjøre de nasjonale helsevesenet eksamener (SSN). Vel, jeg trodde, kanskje jeg må gå privat.

Å gå til privat er dyrt

Som bosatt i Storbritannia, er jeg heldig å ha NHS.

Når jeg ser hvor mye det koster for deg utover dammen Ring A’ambulanse, Jeg kontrollerer mitt privilegium til døren. Imidlertid, i 2017, rapporterer noen at helseangien var kostet for NHS 56 millioner pund, eller ca $ 73 millioner dollar.

Dette er veldig mye.

Selv om det er vanskelig å få en blodprøve for Lyme sykdom gjennom NHS, er det noen private klinikker som gjør det.

I disse dager, antagelig på grunn av veksten av saker, kan du få en test for £ 50. I 2014 var han minimum på £ 250. Jeg hadde ikke penger til å gjøre det, men jeg skjønte at hvis jeg måtte gi opp noe moro for nær fremtid, kunne jeg ha råd til det.

Det ser riktig ut, ekstremt sunt og fôrer ikke engstelig tanke sykluser, rett?

Del på Pinterest

Heldigvis vil bankkontoen min si at min helse angst gikk videre før du bestilte en test.

Kostnadene ved # 8217; helse angst

En av de viktigste tingene jeg leste mens jeg led av helse angst kom fra en’en annen person som led av det.

Forum ikke mer panikk, En amerikansk bruker sa hvordan de ville koste dem for å få en’andre koloskopi. Fikk meg til å forstå at noe vi ikke forstår, har en’helsevesenet så tilgjengelig i Storbritannia, er hva ting koster.

L’NHS er ikke perfekt, men jeg vil ikke engang forestille oss hvor vi ville være uten det.

Vår avgift går mot finansieringen, og derfor får vi gratis helsevesenet. Det er imidlertid ikke mulig at driften av maskiner, medisinske forsyninger og lønn for en allerede i stor grad underbetalt sykepleie ikke faktisk koster noe.

Hver av mine avtaler, medisinske og ultralydsbesøk, blodprøver og ultralyds koster tusenvis av pounds til vår utrolig viktige helsetjeneste.

Hvordan nøyaktig?

Vel, la oss analysere det.

Helseavgift på NHS

Bruker verktøy som Gicomare Bill of Health Og Referansekostnader for SSN, Jeg bestemte meg for å beregne hvor mye de kostet alle mine forekomster knyttet til helsen;. Som med Lyme Fiasco, kanskje jeg ville ha reddet fra søket etter private tester, men ingenting kommer uten en pris.

Ifølge instrumentet koster hver avtale med familiens lege på NHS £ 45. I mitt forsøk på å bli diagnostisert bare med Lyme’s sykdom, hadde jeg fire avtaler, for totalt £ 180.

En annen av mine utløsende faktorer var intestinal kreft, takk delvis til en sensasjonell artikkel jeg leste på den daglige posten.

Jeg har alltid hatt hva min nordlige familie kaller en & # 8220;hovent mage. & # 8221; Vi har familien IBS, og jeg er heldig for ikke å ha det på nivået av noen medlemmer av familien min. Også, # 8217; angst forårsaker fordøyelsesproblemer.

I utgangspunktet hadde jeg ikke noe håp.

Merknad om innhold: Poop

Del på Pinterest

I retrospektiv, nå som jeg er i stand til å se tilbake logisk, kan jeg forklare alle mine fordøyelsesproblemer.

Jeg ble forstoppet fordi # 8217; angst gjorde meg umulig å spise, så da jeg gikk på toalettet, takket være innsatsen, så jeg levende rødt blod. Jeg så også det lyse røde blodet fordi jeg sjekket alle’inne på badet hver gang jeg gikk.

Kompulsiv kontroll? Gjort.

For å bli kvitt forstoppelse, foreskrev legen min meg et støv som heter Movicol. Unødvendig å si, MOVICOL hadde motsatt effekt på systemet mitt, og en av bivirkningene er følelsen av å krype i # 8217; tarmene.

Å nei, et annet symptom å bekymre seg for!

Tidligere hadde jeg hatt fordøyelsesproblemer. En feil diagnostisert pankreatitt førte til sepsis, en opplevelse og en seng i intensiv omsorg. Dessverre er min pre-dødsopplevelse ikke avsluttet som i OA (RIP), men det er fortsatt en av mine feriehistorier.

Alt dette betydde at skanningen jeg hadde i dette tilfellet, ble informert av familielegen, men vurderer at jeg var på det punktet hvor jeg ikke trodde noen doktors profesjonelle, uansett.

Tar alt dette i betraktning, her er omtrent hvor mye det koster all ‘8217; NHS min frykt for tarmkreft forårsaket av # 8217; angst for helse:

  • Avtaler: 5 = £ 225
  • Besøk til beredskapsrommet: 1 = £ 80.55
  • Skanninger: 2 (abdominal ultralyd) = £ 380 *

* Medianskostnad beregnet ved å evaluere private kostnader

Totalt (uten narkotika): £ 685.10

Dette er bare en av veiene som L’helse angst brakt meg ned over 5 måneder.

Og, i motsetning til beboere i USA, må vi ikke betale for dette av sine egne lommer.

Kostnaden for # 8217; helse angst i USA

Undersøk amerikanske helsekostnader fra den praktiske posisjonen til å ha gratis helsevesenet er bisarre. TV-programmer som er og grå’s anatomi har aldri fokusert på hvor mye det koster å overleve gjennom dammen.

Ifølge en 1986 Medisinsk dokument, Personer med helseangst hadde helsevesenet koster fra 6 til 14 ganger det nasjonale gjennomsnittet.

Med Internett-stigningen har dette sikkert økt. Tross alt, omtrent 89 prosent av amerikanere på jakt etter deres helseinformasjon på nettet.

For de som ikke har angst for helse, er dette ikke pris. Mens kostnaden for å se en lege i USA, avhenger av staten din, og det faktum at du har helsevesenet, søk et raskt svar på hva du plager, kan du spare mye penger.

Men hvis du lider av helseangst, kan internettforskning også være nøkkelen til å låse opp ønsket om å forfølge et medisinsk testangrep.

Mange mennesker med helse angst er også mer enn villige til å betale, ofte velge dyre behandlinger enn det enkleste ut av disken.

Hvordan, for eksempel skanninger, vitaminer og akupunktur sammenlignet med antiinflammatoriske stoffer.

Den reelle prisen på # 8217; helsevesenet

Et flott sted som jeg fant mens jeg undersøkte helsetjenesterskostnader fra # 8217, en annen del av Atlanterhavet Den reelle prisen på # 8217; helsevesenet. Dette nettstedet er kulminasjonen av David Belks helseforskning, som skjønte hvor vanskelig det var å finne ut hvor mye alt dette koster.

Fra den interne’den har nedsenket seg i å avsløre mysteriet om helsekostnader i over et tiår.

Ved å bruke sin forskning, vil jeg undersøke hvor mye jeg ville koste meg selv i USA. L’Angst for helsen til kreft Alle & # 8217;. Som ovenfor, alt avhenger av hvor jeg ville leve.

Men oftest er det nødvendig å suspendere virkeligheten for å komme til sannheten.

ved hjelp av Søket etter Dr. Belk, Her er de medianprisene som jeg ville ha betalt for å nå bunnen av mine somatiske symptomer.

  • Avtaler: 5 = $ 515
  • Besøk til beredskapsrommet: 1 = $ 116
  • Skanninger: 2 (abdominal ultralyd) = $ 368

Totalt (uten narkotika): $ 999

En annen interessant ting som Dr. Belks forskningsoppløsninger er at ingen virkelig kjenner reelle kostnader, inkludert leger.

Når det gjelder helseangien, er dette et flott faktum å legge til i Arsenalen din.

Jeg mener, hvis en lege regner med sine pasienter for hvert besøk, fordi de burde si at ingen ytterligere handlinger er nødvendig? En avtale og oppfølging gjør legen nesten to ganger hva som bare ville gjøre for avtalen.

L’Helseangst er en drenering for deg, ikke bare for systemet

Det er en drenering av våre energinivåer, bankkontoer og helsesystemer. L’Angst for helse er byrdefullt, og med mindre vi bestemmer oss for å bekjempe det alene, kan det ende opp med å koste oss til oss & # 8211; Og for de av oss i Storbritannia, til vår NHS & # 8211; Tusenvis.

Problemet er at når kostnadene er rapportert av media i Storbritannia, fokuserer med rette på kostnaden for systemet.

Men det er ikke sjeldent at de av oss med helseangst gjør som jeg nesten gjorde og vendte seg til private helsepersonell for skanninger og tester.

La oss si det slik: Hvor mange ganger betraktet du det faktum at du kanskje trenger en koloskopi? Det er absolutt ingen morsomste opplevelse i verden.

COSTEHELPER Det er et veldig interessant sted å se på medisinske utgifter. Det tillater normale mennesker som deg eller meg å forlate sine personlige erfaringer i kommentarene og deretter rapportere gjennomsnittlig kostnad. Selv om nettstedet er basert i USA, og selv dette varierer fra stat til stat, anser jeg derfor ekstremt nyttig bla.

Så, vi gir en’se på kostnaden for mageproblemene mine med disse dataene, forutsatt at det ikke har en «8217; helseforsikring:

  • Avtaler: 5 = $ 750
  • Besøk til beredskapsrommet: 1 = $ 1,265
  • Skanninger: 2 (abdominal ultralyd) = $ 850

Totalt (uten narkotika): $ 2,865

Som forfatter uten helseforsikring, ville jeg bli skrudd.

Middels medisinske utgifter i USA

Hvis du er som meg (vi innrømmer det forferdelig med matte), se tallene foran deg kan hjelpe deg når det gjelder din helse angst.

Det er derfor vi er her, rett?

Nedenfor er et bord med gjennomsnittlige helsekostnader som jeg har samlet inn med de ovennevnte kildene som dekker noen av de vanligste bekymringene som har de av oss med helseangst. Forhåpentligvis fungerer som et annet verktøy for å bekjempe l’det: hva jeg ringte dragen.

ServiceUse (ingen forsikring) Ambulanse Turer $ 800 Blood Test $ 1500 Colonoskopi $ 3,081 Endoskopi $ 5,750 Magnetic Resonance $ 2.611 TC $ 1,372 x $ 550 EKG $ 1,500 Pelvic Ultralyd $ 675 Mammary Ultrasound $ 360 Abdominal Ultralyd $ 390

Når du er midt i’helseangst, er det vanskelig å være logisk.

Anch / # 8217; Jeg vokste opp med pengene angst. Jeg kunne ikke bruke mer enn £ 10 uten å føle seg skyldig. Men da jeg led av helseangst, var jeg villig til å redusere den 20 ganger i en kjent test for å produsere falske negativer.

Hvem vet hvor mange ganger jeg ønsket å ta det før tankene mine var fornøyd?

Og så? Jeg ville bare passere til neste ting. Det er ikke veien Dell’hypokondriac.

Hva du kan gjøre i stedet

I tillegg til logikk er det også vanskelig å komme seg ut av syklusen. Mange mennesker med kronisk smerte trenger å se mange leger før de får diagnosen til slutt. Derfor er det vanskelig å si om du lider av helseangst.

Det du bør huske er at folk med helseangst kan ha kroniske forhold og til og med bli syk. Hvis du er her, er du minst litt og # 8216; sikker på hva som skjer, og i så fall husk at det finnes måter å håndtere det på.

Ingen av oss er håpløst.

EM Burfitt er en musikkjournalist hvis arbeid ble publisert på linjen med best passform, Diva Magazine og Shreds Shreds. I tillegg til å være medstifter av queerpack.Co, Det er også utrolig lidenskapelig å gjøre vanlige samtaler om mental helse.