Kegel øvelser for menn: de jobber?

Kegler for menn?

Du har sikkert hørt om Kegels øvelser for kvinner, men for menn?

Noen undersøkelser tyder på at disse bekkenbunnsstyringsøvelsene kan bidra til å gjenopprette blærekontroll etter prostata kirurgi. For noen menn kan de også bidra til å behandle erektil dysfunksjon og forhindre for tidlig utløsning. De kunne til og med øke intensiteten til dine orgasmer.

Finn ut mer om disse enkle øvelsene og hvordan du legger dem til din daglige rutine.

Hva er Kegels øvelser?

Kegel øvelser kalles også bekkenbunnsmuskel trening øvelser (PFMT). Mål bekkenbunnsmusklene, også kjent som Pubococcigi-muskler (PC).

Både menn og kvinner har PC-muskler. Gi støtte til bekkenorganene dine, inkludert urinrør, blære og # 8217; tarmen. Hjelp å holde organene dine på plass, fremme god blærekontroll og seksuell funksjon.

Hva skjer med PCens muskler over tid?

Når du er ung, er PCens muskler typisk avhandling og sterk. Aldring, de kan svekke og lengre. De kan også bli for svake eller løs som følge av graviditet eller fødsel, kirurgiske inngrep for prostatakreft, blæreproblemer eller alle tingene eller andre faktorer.

Dette kan negativt påvirke blærekontroll og seksuelt liv. Men akkurat som du kan styrke musklene i armene eller benene gjennom vanlige treningsøkter, kan du styrke PC-musklene med Kegel-øvelsene.

Hvordan kan kegeløvelser hjelpe kvinner?

Dr. Arnold Kegel opprinnelig opprettet Kegel-øvelser i slutten av årene og 3216; 1940 for å hjelpe kvinner med å gjenoppta kontrollen av blæren etter fødselen.

Siden da har flere studier oppdaget at Kegel-øvelser kan bidra til å behandle forskjellige forhold hos kvinner. For eksempel en anmeldelse gjennomgang i Spansk urologiske handlinger antyder at de kan bidra til å forbedre urininnholdet hos kvinner. En annen studie i Verdens Journal of Urology antyder at de kan hjelpe til med å behandle ikke bare L’urin stress inkontinens, men også prolaps av bekkenorganer og seksuell dysfunksjon hos kvinner.

Hvordan kan menn hjelpe?

Færre forskning på Kegel-øvelser for menn har blitt gjort. Men de første resultatene var lovende.

For eksempel en anmeldelse gjennomgang i Urologi antyder at kegeløvelser kan bidra til å behandle stressinkontinens hos menn etter prostata kirurgi. Det kan også bidra til å lindre den hyperaktive blæren og forbedre seksuell funksjon i noen menn.

L’Kegel trening kan forbedre sexlivet ditt?

Kegel øvelser kan ha sex fordeler for både kvinner og menn. Ifølge forskere i Internasjonal avis av urogynekologi, Flere studier tilkoblet L’bekkenbunnsmuskel trening til en bedre seksuell funksjon hos kvinner. Forskning rapportert i Seksuell medisin Anmeldelser antyder at de også kan bidra til å behandle seksuell dysfunksjon hos menn. Nærmere bestemt kan de bidra til å forbedre erektilfunksjonen, kontrollen av utløsning og # 8217; # 8217 intensitet; orgasme hos menn med kronisk prostatitt eller kronisk pelvic smerte syndrom.

Hvordan kan du gjøre kegeløvelser?

Både menn og kvinner kan utføre kegeløvelser praktisk talt på samme måte.

Det første trinnet er å finne PCens muskler. Du kan identifisere disse musklene under urinering. Bare slutte å urinere strømmen. Musklene du bruker til å holde tilbake urinen er musklene i PCen din. De er de samme musklene du kan bruke for å unngå passasje av gass. Hvis du er mann, vil testiklene dine også stige når du kontrakt dem.

Prøv den enkleste kegeløvelsen

Når du har funnet PCens muskler, kan du øve på å bøye dem. Jeg bidrar og holder PCens muskler i 5-20 sekunder. Deretter slipp dem ut. Du kan gjenta denne enkle øvelsen fra 10 til 20 ganger under, fra tre til fire ganger om dagen. Bygge antall komplette sammentrekninger og hvor lang tid å holde hver sammentrekning.

Over tid kan denne enkle øvelsen bidra til å styrke PCens muskler. Dette kan hjelpe deg med å forbedre blærekontroll og seksuell funksjon.

Legg til variasjon i treningen din

Du kan også prøve variasjoner på denne grunnleggende øvelsen. For eksempel, raskt kontrakt og frigjøre PC-muskler, flere ganger i rekkefølge. Eller trene til motsatt dem veldig sakte. Du kan også variere posisjonen din ved å fullføre Kegels øvelser som står, sitter eller ligger ned.

Mens du utfører Kegel-øvelser, må du prøve å ikke kontrakt andre muskler, for eksempel abdominaler, skinker eller lår. Ikke engang holde pusten din. I stedet, hold resten av kroppen stoppet og avslappet, puster normalt.

De koster deg ikke noe å prøve

Kegels øvelser er lav risiko, lett å gjøre hvor som helst, og de koster ingenting å prøve. Så så’du må miste?

Spør legen din om Kegels øvelser kan være egnet for deg. L’å legge til flere sett til din daglige rutine kan hjelpe deg med å få bedre urinstyring, forbedre erektilfunksjonen og forhindre den for tidlig utløsning. I noen tilfeller kan legen oppfordre deg til å kombinere kegeløvelser med andre behandlinger, for eksempel narkotika eller blæretrening.