Iskrem diett: virkelighet eller fiksjon på vekttap

Beskrivelse

Dietter Jeg er et dusin mynt og mange av dem er attraktive av samme grunner til at de er ineffektive. Ice Cream Diet er en av disse planene, det ser for godt ut til å være sant & # 8211; og sannsynligvis er det.

Det er noen former for denne dietten, men ingen er spesielt nyskapende. Så, hvordan de jobber og er nyttige?

Boken versjonen

Den opprinnelige iskjemien er basert på en bok skrevet av Holly McCord i 2002. Premissen er enkel: legg til iskrem til din daglige rutine, og du vil gå ned i vekt. Men den nåværende dietten i praksis har lite å gjøre med fordelene med vekttap forbundet med iskrem.

Dette er et lavt kalori diett & # 8221; forklarer Jo Bartell Dietician. Hver gang folk følger et kalorisk diett og spiser mindre kalorier enn de som brenner i løpet av dagen, eller mer enn de som spiste før de fulgte planen, miste vekt og # 8221;.

Kostholdet antyder at du kan legge til kremet dessert til ditt daglige liv og fortsatt gå ned i vekt. Dette er ikke fordi isen inneholder magiske krefter for å gå ned i vekt, men fordi du er Begrense kaloriene.

I tillegg til is, får kostholdsfolk fett og rik på fibermåltider. Det er også nevnt å spise mer frukt og grønnsaker, som er alle sunne forslag.

Hva er dommen?

& # 8220; Det er sikkert noe å si for å tillate folk å diett en behandling som iskrem hver dag & # 8221; sier Bartell. [8220; når folk ikke føler seg private, og de kan ikke nyte noe de elsker, det vil være mer sannsynlig å fortsette å spise å miste vekt & # 8221;.

Klart, C’er en potensiell retur av flamme. Bartell advarer om at å lage iskrem & # 8220; tillatt & # 8221; Med en diett kan du kanskje tenke på det som en mat som ikke vil påvirke din innsats for å gå ned i vekt.

Isen dietten er redusert til kaloribegrensningen.

& # 8220; Alle som spiser 1200 kalorier om dagen, vil miste kort vekt, fordi kroppen vil være i kaloriunderskuddet & # 8221; sier. & # 8220; Dette har å gjøre med mangel på kalorier og ikke med iskrem.& # 8221;

Det er risiko?

Å spise bare iskrem er aldri sunn. Og forbruker store mengder iskrem under et kalorisk diett innebærer mange flere risikoer for en PO & # 8216; mer vekt.

Det er uholdbart

En drastisk dråpe kalorier kan forårsake tap av væsker, noe som skaper illusjonen om å miste vekt når du ser på skalaen, men det er ikke mye i form av materiell endring.

Vektreduksjon er ikke permanent og kostholdet vil øke når de kommer tilbake til deres normale daglige kosthold.

Bartell legger til at ikke alle matvarer karakteriseres som sunne matvarer, er faktisk sunne, og at mange «rensende» type dietter er potensielt farlige fordi de fremmer et ekstremt lavt kaloriinntak.

Det er usunn

En enkelt kopp vaniljeis kan inneholde 273 kalorier, 31 gram karbohydrater, 14.5 gram fett og 28 gram sukker.

Selv fettfri iskrem, basert på melk og «uten tilsatt sukker» inneholder minst 6 gram melkesukker (laktose) per kopp og har ingen fiber.

& # 8220; denne frosne desserten er fortsatt rik på mettet fett og sukker og bør behandles som en sporadisk Dolcetto & # 8221; sier Bartell. Og mens melkbasert iskrem inneholder kalsium, så gjør også andre sunnere alternativer, som gresk yoghurt.

Videre, L’høy kalori iskrem innhold etterlater liten plass til næringsrik rike matvarer med lavt kalori diett. Dette kan føre til Ernæringsmessige mangler over tid.

Så hva er riktig & # 8220; diett & # 8221;?

Sunn, balansert kosthold Rik på grønnsaker, frukt, magert proteiner og hele korn er ofte den sunneste måten å gå.

Kombinert med Vanlig øvelse Og minimal clamor, det er sannsynlig at denne fellesfølelsen tilnærming gir deg de varige resultatene du leter etter.

Sporadiske grener som iskrem er gode når du følger et ellers sunt kosthold, men de bør aldri være grunnlaget for din daglige levebrød.