Hvor lenge skal man ha på Tiger Balsam?

Hva kan man bruke Tiger Balsam til?

Brukes på støle og ømme muskler og ledd. Effektiv også etter trening og andre fysiske anstrengelse. Demper kløe ved insektsstikk.

Hvor mye Tiger Balsam skal man bruke?

Tigerbalsam masseres inn på det smertefylte området 3 -4 ganger per dag. Kan også anvendes for å lindre insektbitt (stryk Tigerbalsam på bittet) og forkjølelsessymptomer (masser inn Tigerbalsam på brystet, halsen og overdelen av ryggen 3-4 ganger/dag).

Hva er forskjellen på hvit og rød tigerbalsam?

Forskjellenhvit og rød Tiger Balsam er at den hvite har høyere konsentrat av mint mens den røde har mer aroma fra kanel. I Norge selges kun hvit og soft variantene.

Er Tiger Balsam farlig for gravide?

Tigerbalsam skal i følge produsenten virke lindrende på ømme og stive muskler ved å øke blodsirkulasjonen i huden, samt lindre symptomer ved forkjølelse og tett nese. Produsenten angir videre at gravide, ammende og barn under 12 år kun bør bruke Tigerbalsam i samråd med lege.

Hvor lenge varer en muskelsmerte?

Dersom muskelsmertene varer lengre enn en uke eller to bør du oppsøke lege. – En lege vil utelukke at muskelsmertene skyldes noe farlig, og henviser gjerne videre til en spesialist som kan stille riktig diagnose. Ved hjelp av MR eller ultralyd avdekker legespesialisten hvor muskel- og skjelettplagene kommer fra.

Hva hjelper mot stivhet i kroppen?

Regelmessig aktivitet og tøyninger for bevegelighet motvirker stivhet. Fysisk bevegelighet og trening øker næringstilførsel til leddbrusken og kan motvirke bruskskader og artrose.

Hvor ofte smøre Tiger Balsam?

Tigerbalsam kan brukes på stive og ømme muskler/ledd og masseres inn i huden 2-3 ganger daglig. Virker først behagelig kjølende, for så å gi varme. Eis-Gel er et naturprodukt som gir en kjølende og lindrende virkning og kan til eksempel brukes på stive og ømme muskler.

Kan man bruke tigerbalsam på leppene?

Tiger Balsam kan med fordel brukes på nakke, rygg, skuldre, ben, og armer. Produktet bør ikke brukes på slimhinder som f. eks leppene eller intimområder.

Hvorfor svir tigerbalsam?

Tigerbalsam finnes i en rød og en hvit utgave. Den vanligste bruken er på ømme muskler og forstuvninger. Hovedingredienser (opptil 50 %) er aromastoffer som mentol og kamfer. Disse skaper en følelse av varme i hud og muskulatur som blir påført balsamen.

Hvordan bli kvitt stive muskler?

Ved ømme og stive muskler som gjør vondt er det flere ting som kan forsøkes. Eksempler er varmebehandling, massasje eller eventuelt akupunktur. Støtteprodukter kan også være aktuelle ved forstuing eller forstrekkelse.

Hvordan løse opp stramme muskler?

Muskler kan føles stramme uten at de egentlig er det.

Dette løses veldig lett med tøye- og bevegelighetsøvelser. Ved å tøye og strekke lett på muskelen over lengre tid, vil nervesystemet oppfatte bevegelsesutslaget som mindre farlig og vil etterhvert tillate muskelcellene å strekke seg ytterligere.