Hva penis ringer brukes? Hvordan prøve dem

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Penis ringer er ringer som er slitt rundt penisens base og noen ganger på testiklene for å gjøre ereksjonene vanskeligere, større og mer varige. De er tilgjengelige i forskjellige materialer, fra fleksibel silikon og gummi til lær og metall.

Mens du holder en Hard ereksjon, er den viktigste funksjonen til en ring for penis, klokkene og fløyter, for eksempel vibrasjoner eller anal baller, tilbyr andre morsomme bruksområder & # 8211; Penis er ikke nødvendig.

Fortsett å lese for å lære å bruke kukringene for spillet i par og alene.

1. Behandling og

Erektil dysfunksjon (DE) er vanskeligheten med å få eller opprettholde en ganske lang ereksjon for å utføre samleie.

Selv om det er mer vanlig hos eldre mennesker, kan det skje i alle aldre. Det kan være en engangsarrangement etter å ha drukket for mye eller være sliten, men det kan også skje regelmessig på grunn av medisinske problemer, forhold eller psykiske helseforhold.

En ring til og arbeider med å bremse blodstrømmen fra den oppreist penis, slik at han kan bli hardt lenger. Fungerer best hvis du er i stand til å få en’delvis eller total ereksjon. Ellers kan bruken av en penispumpe hjelpe deg med å gjøre deg effektivt for å bruke en phallic ring.

2. større ereksjoner

Selv om du ikke har problemer med å snu hardt, kan en phallic ring gi deg en’større og vanskeligere ereksjon som varer lenger. Noen mennesker gjør det forresten det ser ut, andre gjør det for følelsen.

Selv om det kan gjøre pakken din ser litt større ut, ikke forvent mirakler. En liten økning i størrelse er alt du kan få trygt. Iført det for tett kan forårsake hevelse, men ikke den typen du vil ha. Stol på oss. Ahia!

3. Alle følelser

Iført en falsk ring kan øke følelsen, som kan gjøre onani, oralsex og seksuell samleie mer behagelig.

Penis ringer sakte ned i blodet og forlenger følelsen, som også kan forårsake kraftigere orgasmer. Ja takk!

Mens vi er på temaet følelser, er de flere følelsene fantastisk, men din phallic ring bør ikke skade. Fjern det med en gang hvis du prøver noen form for ubehag, eller hvis noe ikke virker riktig for deg.

4. Klitorisk stimulering

Ja, det er sant: en ring for penis kan behage clit selv om ikke C’det er ingen kuk å finne! Du kan takke oppfinnelsen av den vibrerende phallic ringen for dette.

Tråd en ring for vibrerende penis & # 8211; Som dette kan du finne online & # 8211; På fingrene eller en dildo for en solo økt eller spør din partner om å bære den på en stropp-på. Du kan også bruke en levende penisring på en annen vibrerende leketøy for å svinge interiøret ditt og utvendig på samme tid.

5. Merk verdig manuell fungerer

De pulserende kukringene er så nyttige! Å bla en på fingrene eller håndflaten og ha den mens du utfører et manuell arbeid. Selvfølgelig, siden du har en kuk på fingertuppene for dette forslaget, kan du også bære den for å bære penisringen mens jeg kjærtegner det.

Hvis du bærer den på hånden, må du sørge for at du bruker en lett berøring fordi dette ikke er akkurat hva kukringene er designet. Vær særlig oppmerksom på puben fordi noen ganger silikon og gummi kan trekke.

6. Strabiliant BJ

Selvfølgelig kan en ring for penis brukes mens du får en blowjob, men det er ikke den eneste måten å nyte det under oralen;.

En fleksibel phallic ring kan gjøres for å skyve komfortabelt på tungen for å ha på seg mens du skyver tungen opp og ned for auksjonen.

Det bør være åpenbart, men vær oppmerksom på små deler (som batterier), som kan være en fare for kvelning.

7. Utforske de erogene områdene

Fjern Quell’ring fra penis og gjør en liten reise på partnerens erogene områder eller partner. Kroppene våre er fulle av områder med bariske områder av erotikk som bare vil bli utforsket og stimulert.

Med en levende ring rundt fingrene eller i håndflaten, vil du kunne finne poengene som gjør at du føler deg bedre. Og PS, de er ikke alle hvor du tror de er. Her er en praktisk veiledning for å starte.

8. Anal spill

Penis ringer kan bringe Anal spill til et annet nivå. En levende penisring kan brukes på penis under normal anal penetrasjon.

Det kan også brukes til å gjøre dobbelt vaginal og anal penetrasjon morsommere: bare legg til en til en penis eller en stropp-på og en til en analplugg.

9. Dobbel glede

Dette er ikke en bestemt bruk, i seg selv, men du kan finne en falske ringer i en rekke konfigurasjoner som tilbyr noe mer for begge sider.

Disse penis ringene vil hjelpe deg med å spille som en sjef, uavhengig av typen seksuell handling som du utfører:

 • Plugg en analplugg for høstig ring. En kombinasjon av anal plugg og penis ring, som Ass-Gasm Phallic Ring Plug Det er akkurat det det ser ut: en phallic ring festet til en analplugg. Den er modellert for sømstimulering for de som ønsker å mestre kunsten å gi prostata orgasmer. Det er lignende modeller (som dette) med og uten vibrasjon som også kan brukes til å stimulere punkt g.
 • Rooster ringer med anal perler. Alltid på temaet Anal Games, en Ring for penis med anal perler er laget av fleksibel silikon og har en’ender med perler som kan settes inn i # 8217; anus eller vagina under penetrasjon. Det er # 8217; anus eller skjeden av partneren din, eller din hvis du høres alene.
 • Dobler atmosfæren. Høflig dobbelt ende ringer De har to vibrerende kuler festet til å doble gleden for begge sider. Dette betyr to ganger vibrasjonen for kuk, baller, clit og # 8217; anus / perineum.
 • Bur kukringer. Ikke torturenheten som det virker, lover vi det! Disse myke og elastiske kukringene er slitt over baller og # 8217; auksjonen slik at ryggene kan nytes under penetrasjon, mens en liten ekstern vibrasjon gjør stavningen på klitten på samme tid. Du trenger en visning? Gi en titt på dette på nettet.

Sikkerhetstips

Falske ringer er trygge hvis de brukes som angitt, men vi anbefaler deg å huske på noen ting.

Her er noen forslag til sikkerheten til Dell’Fucking Ring for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av denne seksuelle hjelpen uten en pinlig tur til beredskapsrommet.

 • Hvis du bruker en phallic ring for, og det snakker først med legen din for å utelukke enhver underliggende medisinsk tilstand.
 • Ikke bruk en phallic ring hvis du har en hemorragisk sykdom eller en blodtilstand, som den sickleformede anemi.
 • Ikke bruk en phallic ring i mer enn 20 minutter om gangen.
 • Pass på at du bruker mye smøremiddel hvis du får deg i noen slags røvspill.
 • Bruk litt smøremiddel for å gjøre ringen enklere å bære og fjerne.
 • Med mindre du bruker en fleksibel phallic ring, må du velge riktig størrelse slik at den gjør jobben din uten å forstyrre sirkulasjonen.
 • Unngå ringene som er laget av materialer som du kan være allergisk, som noen metaller eller latex.
 • Vask fallende ringer og andre sexleksaker etter hver bruk for å eliminere bakterier og redusere risikoen for overføring av seksuelt overførbare sykdommer.
 • Ta det hvis det føles irriterende eller smerte eller hvis kjente blåmerker.