Hva jeg lærte å passere til organiske menstruasjonsmerker

Del på PinterestAlexis Lira Design

Laget av Jennifer Chesak, 10. mai 2019

Jeg hadde min første syklus da jeg var 11 år gammel. Nå er jeg 34 år gammel. Dette betyr at jeg hadde (vent på at tankene slutter å bli feid bort & # 8230;) ca 300 perioder. I 23 år var jeg en blødning, jeg prøvde og testet mange produkter og merker.

Min vanlige ritual av kjøp av menstruasjonsprodukter er derfor:

  • Jeg har detektorkramper som informerer meg om at min periode er i ferd med å starte.
  • Kjør på toalettet for å se om jeg har noe å bruke.
  • Finn to interiørabsorberende og en tom absorberende boks.
  • Kjør til apoteket og kjøp alt som er til salgs eller en hvilken som helst kombinasjon av farger i boksen for å snakke med meg.
  • Hjem, sett til side noen interiørabsorberende og poser (som uunngåelig mister i # 8217; avgrunnen) og ritualet gjentas to eller tre måneder senere.

Du tenker: & # 8220; da? Hva med C’er feil?& # 8221;

Hva som helst.

Men L’I fjor innså jeg at jeg ikke var klar over menstruasjonen min. (EN 2019 studie Vis at bevissthet kan påvirke folk å velge bedre produkter for miljøet). Fordi jeg dedikert så lite oppmerksomhet til produktene de samhandler intimt, og som bidrar til så mange avfall globalt?

Legg det til estimatet 45 milliarder kroner menstruasjonsprodukter som ende opp i søppel hvert år og kan ikke være bra.

Så bestemte jeg meg for å dedikere oss litt refleksjon.

Her er det jeg lærte

Padsene er regulert av mat- og stoffadministrasjonen (FDA) som en medisinsk enhet i klasse II, lik kondomer og kontaktlinser. Men FDA tillater fortsatt tilstedeværelsen av en liten mengde dioksiner (et bleking rayon biprodukt) og glyfosat (et plantevernmiddel som brukes på ikke-organiske bomullsavlinger).

Selv om det bare er på høye nivåer at disse ingrediensene kan skade kroppen (mengden som finnes i interne absorbenter, er så liten at det ikke er en risiko), tviler kritikerne av ikke-organiske pads det faktum at merkene ikke er pålagt å liste deres ingredienser.

Ting å vurdere før du kjøper organisk

  • Du trenger fortsatt å endre organiske pads hver åtte timer og bruke riktig størrelse for strømmen din (dvs. ikke bruk en super når den vil gjøre det til en normal).
  • Organiske pads eliminerer ikke risikoen for giftig sjokksyndrom (TSS). Noen merker og blogger ville ta deg til å tro at kjemikalier og rayon er årsaken til TSS, men Undersøkelser Vis at TSS er et problem med bakterier. De Risikoen øker Når du bærer interne absorbenter eller interiørabsorbenter lengre enn anbefalt.
  • Ha etiketten & # 8220; biologiske & # 8221; På en boks med buffere betyr det at bomullet måtte dyrkes, produseres og behandles på en svært spesifikk måte, inkludert bruk av ikke-GMO-frø, som ikke bruker plantevernmidler og bleking med peroksid og ikke-klor. Søk etter produkter med Global Organic Textiles Standard (GOTS) sertifisering.
  • Gynekologer er enige om at ikke-organiske pads er like trygge som organiske pads, så det er mer et personlig valg som er relatert til helse.

De interne absorbentene i store merker er trygge å bruke, men hvis tanken på ingredienser som dioksiner (Et velkjent karsinogen) De får deg til å tenke to ganger, velg den biologiske for din ro.

Så, tiden var kommet for meg å lete etter organiske og gjenbrukbare alternativer til pads og absorbenter.

Lola: Lette pads, Normal, Super og Super +

Lola Han gjorde gigantiske skritt i # 8217; utdanne menstruasjon på hvorfor vi burde bekymre oss for hva som skjer i våre produkter og i kroppen vår (for ikke å nevne spillet på sosiale medier).

Lola er en abonnementstjeneste som lar deg tilpasse produktene du vil ha, og frekvensen du ønsker dem.

For eksempel har jeg en boks med pads (syv lys, syv normale, fire super) levert hver åtte uke. Min menstruasjonsflyt er overalt, så noen ganger kan antall pads dekke meg selv for tre sykluser.

Når jeg ikke trenger noe annet, gjør Lola det enkelt å hoppe over min neste forsendelse uten å kansellere abonnementet mitt. De tilbyr også seksuelle produkter og anbefaler deres smøremiddel.

Ingredienser: 100% organisk bomull (GOTS-sertifisert), PPA-plastapplikator

Kostnad: $ 10 for en boks med 18 tamponger

Den totale gjennomsiktigheten i ingrediensene i produktene krever engasjement; Det er ikke lett å prøve bare et par interiørabsorberende for å se om du liker produktene først, de er organiske sertifikater

L .: Normal og Super Interior Absorbents

En venn av meg kjøpt Dette merket av målet Og han lånte ham litt i min «8220; blødningstid & # 8221;. Jeg sendte deg en spent melding etter bruk av min første buffer for l., sier: & # 8220; Umm, L’absorberende absorberende i mitt liv ?!& # 8221;

Jeg er en person som trenger å bære en fôr med mine interiørabsorberende fordi syklusen min ikke respekterer reglene. Men dette merket ser virkelig ut til å forhindre tap for meg. Det var et øyeblikk aha. Jeg vil gjerne ha Oprah å være der.

Som lola, kan du sette et abonnement med l., Men de er også tilgjengelige på målet.

Ingredienser: 100% organisk bomull (GOTS-sertifisert), PPA-plastapplikator

Kostnad: $ 4.95 for en boks med 10 pads

Ubegrenset produktalternativer og størrelser Produkter er organiske sertifikater Selv om målene er overalt, har dette merkevaren i apotek og D’vinkelen ville være et svært absorberende vendepunkt som er allment tilgjengelig siden målene er overalt

Tree hugger stoff pads: fôr, lysabsorberende, tung og etter fødsel

I tillegg til å prøve organiske interiørabsorberende, var jeg interessert i gjenbrukbare absorbenter. Ikke bare bidra til å unngå mistenkelige kjemiske ingredienser og kjemikalier, men de er også øko-kompatible. jeg prøvde Trær krammer, men Gladrags De er et annet populært og sammenlignbart merke.

Åpne en boks med trekramperabsorberende er en glede. Stoffene som bruker er myke og søte. En av mine absorbenter har enhjørninger og sier: Myke puter til skjeden din & # 8221;. Når’er at en absorbering har gjort deg til å smile?

Og fremfor alt er de effektive og komfortable. De bruker en knapps lukking for å holde stedet i undertøyet ditt (selv om min har vært kjent for å glide litt og # 8216;). Jeg oppdaget at de har mye mindre sannsynlig å forårsake irritasjoner enn normale absorbenter. Jeg fant ingen problemer med lukten.

Ingredienser: Bomullsemuligheter, Bambus og Minky

Kostnad: $ 55 for utvalgssettet (en for hver størrelse), $ 200 for Kit & # 8220; Alt du trenger & # 8221;

Bra for kroppen din, bra for planeten, kan den opprinnelige kostnaden være uoverkommelig (en tung strømningsbuffer koster $ 16.50) veldig behagelig ikke tilgjengelig i murstein og mørtel butikker, tilgjengelig i mange typer stoffer og modeller

Du kan legge merke til at kostnaden for disse padsene er litt & # 8216; høy. Ja, de er dyre, men du må tenke på det som en investering.

Hvis du har lagt til alle pengene du brukte på disponible absorbenter, overgår kostnaden langt den opprinnelige kostnaden for’kjøp av gjenbrukbare materialer. Faktisk har de en fil Savings kalkulator Så du kan se personlig. Basert på min bruk av elektrodene, kunne jeg spare $ 660 fra nå til overgangsalderen.

Siste tanker

Jeg er en stor fan av de gjenbrukbare absorbentene i Tree Hugger, og jeg vil fortsette å kjøpe dem og bruke dem. Selv om det er ting som jeg liker interne absorbenter jeg mottok (som ikke å måtte kjøpe dem fra en 17 år gammel gutt bak en Walgreens register), tror jeg jeg vil avslutte abonnementet mitt med lola siden de ikke synes å vær den rette løsningen for min flyt.

Men jeg anbefaler deg å utforske alternativene dine for alternativer. Enten du vil unngå mistenkelige ingredienser, støtter A’bærekraftig landbruk, gjør miljøvennlige valg, eller bare du liker de interne absorbentene direkte, det er sannsynligvis det er et varemerke og en «8217; alternativet som passer for deg.

Gå videre og menstruen bevisst!

Meg Trowbridge er en forfatter, komisk og en av presentatørene til & # 8220;ond sirkel& # 8220; podcasten på perioder og folk som mottar dem. Du kan holde tritt med hennes menstrual shenanigans, sammen med sine medledere, oppe Instagram.