Abscess drenering: prosedyrer, utvinning, gjentakelse

En hud abscess er en puss lomme like under overflaten av en betent skinnseksjon. Det utløses vanligvis av en [8217; bakteriell infeksjon.

Drenering av’abscess er behandlingen vanligvis brukt til å eliminere en hud abscess fra pus og starte healing prosessen. Mindre abscesser trenger kanskje ikke å bli drenert for å forsvinne.

Fortsett å lese for å lære mer om denne prosedyren, på gjenopprettingstid og sannsynligheten for gjentakelse.

Så’er en gravering og dreneringsprosedyre for abscessen?

Før en dreneringsprosedyre i’hud abscess, kan du starte en syklus av antibiotikabehandling for å behandle infeksjonen og forhindre den tilknyttede infeksjonen i andre deler av kroppen.

Prosedyren utføres vanligvis på ambulant basis. Hvis du har en alvorlig bakteriell infeksjon, må du kanskje være innlagt på sykehus for videre omsorg og observasjon.

Før du kjører A’gravering, vil legen rengjøre og sterilisere det interesserte området.

Vanligvis er en lokalbedøvelse nok til å få deg til å føle deg komfortabel. Han administreres med en nål i huden i nærheten av taket på’abscess hvor legen vil utføre dreneringsgravering. Eksempler på lokalbedøvelse inkluderer lidokain og bupivacaine.

Den samme dreneringsprosedyren til’abscess er ganske enkelt:

 • Legen utfører en’gravering gjennom ufølsom hud over abscessen.
 • Pus er drenert fra lommen på’abscess.
 • Etter at pussen ble drenert, renser legen lommen med en steril saltoppløsning.
 • L’abscess er igjen åpen, men dekket med en dressing for å absorbere det videre pus-produktet i utgangspunktet etter prosedyren.
 • En dypere eller større abscess kan be om at innsetting av en «wick» av gasbinding All’interiør for å opprettholde den åpne abscessen. Dette gjør at stoffet kan helbrede riktig fra innsiden og bidrar til å absorbere pus eller blod under helbredelsesprosessen.
 • Legen kan sende en pus-prøve til et laboratorium for en kultur for å bestemme årsaken til # 8217; bakteriell infeksjon.
 • Du trenger et hjem passasje?

  Hvis det ikke er mulig å bruke lokalbedøvelsen eller drenering, vil det være vanskelig, det kan være nødvendig å bli plassert under sedering, eller til og med generell anestesi, og behandles i et operasjonsrom. I dette tilfellet trenger du et hjem passasje.

  Hvis en lokal bedøvelse er tilstrekkelig, kan du kanskje kjøre alene hjemme etter prosedyren. Hvis L’abscess er i en posisjon som kan påvirke guiden, som høyre ben, kan en passasje være nødvendig.

  Com’er gjenoppretting?

  Gjenopprettingstiden fra den ascexual drenering avhenger av infeksjonens posisjon og dens alvorlighetsgrad.

  Det kan være nødvendig å bruke gasbind på huden over sårgravering i et par dager eller en uke for en spesielt stor eller dyp abscess.

  Hvis denne dressingen blir impregnert med drenering, må den endres.

  Hvis legen plasserte Gauze Wick emballasjen alle’Internett på hulrommet i Dell’abscess, vil legen måtte fjerne den eller refundere det innen få dager.

  Du kan forvente pus-drenering for en stund eller to etter prosedyren.

  Legen kan også foreskrive antibiotikabehandling for å hjelpe kroppen å bekjempe den første infeksjonen og forhindre suksessive infeksjoner. Også smertestillende kan også anbefales i noen dager.

  Innen en uke vil legen fjerne medisinen og enhver intern emballasje for å undersøke såret under en oppfølging av avtale. Hvis alt ser ut til å være på plass, kan du bli vist hvordan du skal ta vare på såret og endre dressingen og den interne emballasjen i fremtiden.

  For de første dagene etter prosedyren, kan du påføre en varm og tørr tablett (eller en elektrisk plate satt til & # 8220; lavt & # 8221;) på såret tre eller fire ganger om dagen. Dette kan bidra til å akselerere helbredelsesprosessen.

  Det kan også anbefales å rengjøre området med varmt vann og såpe før du bærer en ny dressing. Men du bør konsultere legen din eller sykepleieren for hjemmepleie.

  Helbredelse kan ta en eller to uker, avhengig av størrelsen på # 8217; abscess. I løpet av denne tiden vil en ny hud vokse fra bunnen av # 8217; abscess og sider av såret.

  Det finnes andre behandlinger som kan brukes til å behandle hudabler?

  En abscess krever alltid ikke medisinsk behandling. De mest milde abscessene kan tømme alene eller med en rekke hjemmets rettsmidler.

  Du kan være i stand til å hjelpe en liten abscess å starte drenering ved å bruke en varm og våtpakke på det berørte området. Dette kan også bidra til å redusere hevelse og begynne å helbrede.

  Andre behandlinger for små abscesser inkluderer dripping dem med en fortynnet blanding av meleuca olje og kokosnøtt eller olje d’oliven.

  Senk en stoffpakke i varmt vann og Epsom salt og bruk det forsiktig på en abscess noen ganger om dagen kan også hjelpe deg med å tørke den.

  L’abscess vil returnere?

  En hudabscess, noen ganger angitt som en kokende, kan danne nesten hvor som helst på kroppen. En blokkert sebaceous kjertel, et sår, en punktering D’insekt eller kvise kan bli en abscess.

  Hvis det infiserte området av din nåværende abscess blir behandlet på bunnen, er det generelt ikke en ny abscess dannes igjen der.

  Men hvis infeksjonen ikke var eliminert, kunne abscessen reformere seg på samme punkt eller andre steder. Anta at alle antibiotika akkurat som foreskrevet kan bidra til å redusere oddsen som A’infeksjon fortsetter og fortsetter å forårsake symptomer.

  En abscess kan også dannes etter behandling hvis du utvikler A’Staphylococcus aureus (MRSA) resistent mot Meticillin eller A’annen bakteriell infeksjon. Disse infeksjonene er smittsomme og kan kjøpes i et sykehusmiljø eller gjennom direkte kontakt med en annen person som har infeksjonen.

  Legen vil trekke en abscess fra MRSA på samme måte som en annen lignende abscess, drenere den og foreskrive et passende antibiotika.

  Hva er symptomene på en hudabscess?

  Det mest åpenbare symptomet på en abscess er et område med smertefullt og komprimerbar hud som kan virke som en stor kvise eller til og med en åpen pest. Huden rundt abscessen kan virke rødt og føle øm og varm. Du kan også se pus-drenering fra nettstedet.

  Andre symptomer kan omfatte:

  • hevelse rundt’infisert område
  • Herdet ytre hudark
  • feber eller kulderystelser hvis infeksjonen er alvorlig

  Når du skal se en lege?

  En liten abscess med liten smerte, hevelse eller andre symptomer kan observeres i noen dager og behandles med en varm pakke for å se om du beveger deg bort. Du bør konsultere en lege dersom følgende symptomer utvikler seg:

  • L’abscess vokser.
  • Se pus (som vanligvis er et tegn på infeksjon).
  • Rødhet og hevelse dannes rundt sårområdet.
  • Området er varmt til berøring.
  • Du har feber eller kulderystelser.

  Hvordan en kutan abscess er diagnostisert?

  En lege kan vanligvis diagnostisere en hudabscess som undersøker den. Du bør også kunne svare på spørsmål om symptomene dine, for eksempel:

  • Når du dannet abscessen
  • Hvis det er smertefullt
  • Hvis du hadde andre abscesser

  For å identifisere hvilken type infeksjon du har, kan legen din sende pus-drenert fra området til et laboratorium for analysen.

  L & # 8217;

  Abscess-avløpet er vanligvis en trygg og effektiv måte å behandle en [8217 på, bakteriell hudinfeksjon. En lege vil numme området rundt’abscess, vil øve en liten gravering og vil tillate pus all’innsiden for å tømme. Dette, og noen ganger en syklus av antibiotika, er egentlig alt som er involvert.

  Hvis du følger legen din råd om hjemmebehandling, vil L & # 8217 abscess helbrede med noen få arr og en lavere mulighet for gjentakelse.