Hva forårsaker en bakrus? Symptomer, varighet, behandling og mer

Del på Pinterest

Ting å vurdere

L’Alkohol er den åpenbare skyldige bak posthumes av en bakrus.

Men det er ikke alltid # 8217; alkohol selv. Dens vanndrivende eller dehydreringseffekter faktisk forårsaker de fleste symptomene på bakrus.

Kjemikaliene som heter Congeneri kan også forårsake mer intens bakrus.

Fortsett å lese for å lære mer om hva kongenerne er, hvilke drikker som unngår, råd for gjenoppretting og mer.

Fordi L’alkohol gjør dette?

L’Alkohol har et bredt spekter av effekter på kroppen din, hvorav mange bidrar til symptomene på bakrus.

Noen av disse inkluderer:

 • Dehydrering. L’Alkohol er et vanndrivende middel, noe som betyr at du tennes oftere. Som sådan er det lettere å dehydrere både under og etter å ha drukket. Dehydrering er en av hovedårsakene til hodepine, svimmelhet og åpenbart tørst.
 • Gastrointestinale effekter. L’Alkohol forårsaker irritasjon og øker syreproduksjonen i fordøyelsessystemet. Avhengig av hvor mye du drikker, L’alkohol kan også akselerere eller redusere passasjen av matstoffer gjennom mage-tarmkanalen. Disse effektene er forbundet med kvalme, oppkast og diaré.
 • Elektrolytisk ubalanse. L’Alkoholinntak påvirker nivåene av elektrolyttene i kroppen. Elektrolytiske ubalanser kan bidra til hodepine, irritabilitet og svakhet.
 • Effekter på immunforsvaret. Drikke alkohol kan skade immunforsvaret. Et bredt spekter av fangnerminsymptomer, inkludert kvalme, reduksjon i appetitten og konsentrasjonen av konsentrasjon, kan være relatert til midlertidige endringer i immunsystemets funksjon forårsaket av’alkohol.
 • Lavt blodsukkernivå (hypoglykemi). Drikke begrenser produksjonen av sukker (glukose) i kroppen. Et lavt blodsukkernivå er forbundet med tretthet, svimmelhet og irritabilitet.
 • Dilated blodkar (vasodilasjon). Når du drikker, øker blodårene dine. Denne effekten, kjent som vasodilasjon, er forbundet med hodepine.
 • Vanskelighetsgrad å sove. Selv om å drikke for mye kan få deg til å føle deg søvnig, forhindrer det også en søvn av høy kvalitet og kan våkne om natten. Neste dag kan du føle deg mer søvnig enn vanlig.

Disse symptomene varierer fra person til person og kan variere for mild til alvorlig intensitet. Noen ganger er de tilstrekkelig til å spore hele dagen.

Det er congenres i alle alkoholholdige drikker?

Konfensjonene er kjemiske biprodukter av fermenteringsprosessen som gir alkoholholdige drikker deres karakteristiske smak.

Noen vanlige kongensioner inkluderer:

 • metanol
 • Tannins
 • Acetaldehyd

Konfensjonene finnes i høyere konsentrasjoner i mørkere drikker, for eksempel:

 • Bourbon
 • whisky
 • rødvin

Klare likører, som vodka og gin, har relativt lavere kongenerale konsentrasjoner. Faktisk har vodka nesten ingen congenere.

Congeneral de er forbundet med Posthumes av en mer alvorlig bakrus.

I en 2010 studio, Forskerne sammenlignet gravitasjonen av bakrusen som refererer til deltakerne etter å ha drukket bourbon eller vodka.

De oppdaget at deltakerne hadde en tendens til å rapportere for å føle seg verre etter å ha drukket bourbon, som har et høyere kongeneralt innhold.

Noen mennesker er mer sannsynlig å utvikle posthies av en bakrus?

For noen mennesker, kan selv en eneste drink utløse posthies av en bakrus.

Andre mennesker synes å være i stand til å komme seg unna med flere drinker, eller til og med en natt med tunge drikker, uten å eksperimentere mye når det gjelder effekten av neste dag.

Da, fordi noen mennesker er mer utsatt for ettervirkningen av en bakrus? En rekke faktorer kan øke risikoen.

Disse inkluderer:

 • Personlighet. Noen deler av personligheten kan påvirke symptomene på bakrus. For eksempel a nylig studie antyder at skumle mennesker er mer sannsynlig å føle angst når de er i bakheng.
 • Genetiske faktorer. Blant folket som har en bestemt genetisk variasjon, kan en enkelt drink forårsake flammer av varme, svette eller oppkast. Å ha en familiehistorie av alkohol-bruksforstyrrelse påvirker også måten kroppen din behandler alkohol.
 • Health State. Sekund nylig studie, Posthumes av en bakrus var assosiert med en mer dårlig selvutdanningstilstand.
 • Alder. Resultatene av dette 2013 studie og dette 2015 Studio antyder at yngre mennesker er mer sannsynlig å eksperimentere med mer alvorlig bakrus.
 • Kjønn. Noen Undersøkelser antyder at kvinner er mer sannsynlig å ha en bakrus med menn.
 • Andre atferd forbundet med drikking. Røyking sigaretter, gjør bruk av narkotika eller opphold hevet senere enn vanlig kan forverre posthies av en bakrus.

Hvor mye symptomer vil vare?

Posthumes av en bakrus har en tendens til å forsvinne alene, vanligvis innen 24 timer.

Imidlertid kan progresjonen og alvorlighetsgraden av symptomene over tid variere fra en person til den andre.

TIL nylig studie Han oppdaget at de fleste av posthumes av en bakrus følger en av de tre tordenværsmodellene, og at forskjellige fangmønstre er forbundet med forskjellige symptomer som er rapportert.

For eksempel var deltakerne som rapporterte magesymptomer mer sannsynlig å oppleve en bakrus som fulgte en invertert U-kurve, med symptomer som nådde toppen rundt middagen og dempet om kvelden.

Dette antyder at forskjellige bakrus symptomer kan vises og forsvinne på forskjellige tidspunkter.

Hvordan finne lettelse

Tiden er generelt den beste omsorg for posthumes av en bakrus. Mens du venter, kan du oppdage at følgende forslag bidrar til å dempe fordelen:

 • Rehydrate. Vanligvis hvor mye vann du må drikke når du har en bakrus, avhenger av hvor mye du drakk natten før. Som en generell regel, fyll en stor flaske D’vann og drikke en nippe hvert par minutter. Fortsetter å drikke i et konstant tempo hele dagen og til og med den neste. Du kan også prøve å drikke fruktjuice, en sportslig drink eller en urtete.
 • Spis noe. Matvarer som inneholder karbohydrater kan bidra til å stabilisere blodsukkeret og lindre magesmerter. Start sakte. Hvis du har kvalme, velger du noe enkelt, som en banan, en toast eller kjeks.
 • Ta en antacid. En benk antacid (OTC), som Alka-Seltzer, Tums eller Pepto-Bismol, kan gi lettelse for magesmerter. For å berolige magen på en naturlig måte, prøv å legge til en skje med revet frisk ingefær til litt og varmt vann.
 • Returnere elektrolyttene. Natriumrike væsker kan bidra til å balansere elektrolytter, med sikte på symptomer som hodepine og svimmelhet. Prøv å nippe til en suppebuljong for å reintegrere natriumnivåer.
 • Om nødvendig, ta en analgetisk. For hodepine, bør et motbenk antiinflammatorisk legemiddel gjøre sminke. L’Aspirin eller L’Ibuprofen (Advil) anbefales med hensyn til paracetamol (Tylenol), siden paracetamol kan forverre giftige effekter av Dell’alkohol i leveren. Følg doseringsinstruksjonene på # 8217; etiketten.
 • Tilbake til sengen. Symptomene på bakrus er ofte verre på grunn av mangel på søvn. Hvis du kan, prøv å sove lenger eller ta en lur senere i løpet av dagen. Med et par D’flere timer med hvile, kan du finne ut at symptomene dine forsvinner.
 • Vurder vitaminer og kosttilskudd. Vitaminer og naturlige produkter kan hjelpe med en eller flere symptomer på bakrus. Dette 2016 Gjennomgang Identifisere rød ginseng, koreansk pære og ingefær som potensielt effektiv i behandlingen av noen symptomer på bakrus. Imidlertid er forskningen imidlertid begrenset. Snakker med en apotek eller en annen helsepersonell før de ansette kosttilskudd.

Hvordan hindre fremtidige ettervirkninger av en bakrus

Forebygging er den beste behandlingen for posthumes av en bakrus. Neste gang du forventer å drikke, kan du prøve følgende:

 • Spis et måltid rik på karbohydrater. Konsumere et måltid rik på karbohydrater, for eksempel integrert ris eller pasta, kan hjelpe deg med å senke absorpsjonshastigheten til # 8217-alkoholen; alkohol i blodet. Dette kan forhindre symptomene på bakrus neste dag.
 • Velg lette fargedrikker. Velg lyse fargeklær, som pleier å være lavere i congeneren. Lysere drinker har mindre sjanse for å provosere en alvorlig bakrus.
 • Unngå karbonerte drikker. Kullsyre eller karboniserte drikker akselererer alkoholabsorpsjonen i blodet, noe som kan bidra til symptomene på bakrus neste morgen.
 • Unngå sigaretter. Røyk påvirker det på Immunsystemet og søvnkvaliteten, og gir deg en mer intens bakrus.
 • Drikk nok vann. Drikk vann konstant hele natten. Prøv å drikke et glass mellom hver drink og en annen før du går i seng.
 • Kjenn grensen din. Hvis du vet at fem eller seks briller vil forårsake posthumons av bakrus, finner du måter å begrense mengden alkohol. For eksempel, prøv alternerende alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer eller ta en halvdel & # 8217 pause; nå mellom en drink og den andre. Bruk andre aktiviteter, for eksempel dans eller sosialisering, for å avbryte skiftene.
 • Tilstrekkelig søvn. Hvis du vet at du er sen, finn tid til å sove sent sent.