Horsetus hjelper deg med å tisse?

Beskrivelse

Hestehale, eller Equisetum Arvense, er en gress som har blitt historisk brukt som vanndrivende for å la deg urinere oftere. Diuretika påvirker nyrene, og øker mengden vann og salt utgitt i urinen. For personer med nyreproblemer, Liminering av uønskede væsker og salter kan være en viktig del av behandlingen. Diuretika kan også være nyttig for personer med ødem, en tilstand der kroppen holder væsker.

Horsetailen er en etterkommer av en mye større plante som vokste 3 millioner år siden. I dag vokser det i Europa, Nord-Amerika og Canada. Dens rørformede stengler og bladene som ligner flakene, gjør det virke som et kryss mellom en bambusplante og en bregne. Horsetail-rettsmidler er laget med bladene og stilkene. Du kan kjøpe Equisetus som en væske eller tørr abstrakt i en te eller en kapsel.

Hvordan virker det

Det antas at Equisetus inneholder kjemikalier som øker mengden urin som produseres av kroppen. Forskere er fortsatt ikke sikker på hvordan eller fordi gresset kan fungere. Det er få konkrete bevis for å vise at det er effektivt. EN nylig studie Sammenlignet horsetailen med et vanlig vanndrivende middel, hydroklortiazidet og funnet at gresset er hvor effektivt hvordan medisinen uten å forårsake en «8217; overdreven tap av elektrolytter. Men studien var veldig liten, så resultatene anses ikke som avgjørende.

Equiseto ble brukt i medisin siden’gamle Hellas. I tillegg til sine potensielle fordeler som vanndrivende, ble Equisetus også brukt til hudpleie og neglelakk, sårheling, osteoporose og bein reparasjon. Noen forskere hypoteser at de mulige fordelene for anleggets helse kan skyldes et mineral kalt silika. Mineralet hjelper kroppen din til å lagre fotballen som trengs for å helbrede beinene og bygge sterke negler og hår.

Silica gir Equisetus en grov konsistens som gjør det nyttig for rengjøring. Av denne grunn brukes gresset i noen skjønnhetsprodukter som ansikts vaskemidler og sjampo.

Hvor finner du det

Du kan kjøpe horsetail kosttilskudd i piller eller som te i de fleste naturlige matbutikker. Te er forbereder ved å koke en teskje tørket hestehale med vann og legge til sukker. Hvis du bor i et område hvor Equisetus vokser, kan du også kutte gresset og tørke det selv.

Risiko og dosering

Som de fleste urte kosttilskudd, er ekvitento-baserte kosttilskudd ikke godkjent av US Food and Drug Administration. Hvis gresset har en vanndrivende effekt, kan det indusere kroppen din for å finne essensielle næringsstoffer, som kalium. L’Equiseto har også et enzym som ødelegger tiaminet eller vitamin B-1. Hvis det er ansatt i lang tid, kan det øke risikoen for tiaminmangel.

Horsetailen kan også påvirke måten kroppen din behandler litium på, som kan forårsake farlige bivirkninger hvis du bruker det som et stoff. Personer med diabetes bør være forsiktige når det gjelder hestetail, siden gresset kan redusere blodsukkeret dramatisk.

Fordi det har vært få studier på Horsetail, er det ingen standardisert dosering. Kosttilskudd har generelt anbefalt doser på # 8217; etiketten. Sjekk med legen din eller apoteket før du begynner å bruke Horsetail.