5 kvinner i større organer på hva det betyr for deres sunne

Del på PinterestJeg tillater ikke vekten min å holde meg fra ingenting, heller ikke å torturere meg ved å tenke at jeg må gjøre noe [fysisk trening eller knyttet til dietten] for å være et bedre menneske «» » Jessica Torres, i bildene forlot EA rett. Alexandria Sundstrom er i midten. Bilder via @thisisjessicorres e Chubby Lotte.

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

Bare bla gjennom bildene av kvinner merket #fitspiration På sosiale medier og generelt vil du se kvinner som tilpasser seg vår kulturens skjønnhetsstandarder. Jeg mener, de er tynne.

I media forbruker vi daglig, kvinner i mindre kropper er talsmenn for sunn livsstil. D’Andre del, stor størrelse folk står overfor mye stigma fra samfunnet og doktorsjonsforutsetninger på deres «8220; usunne vaner & # 8221;.

På grunn av måten vekten har blitt innrammet med hensyn til medisinske problemer og skjønnhetsstandarder, har amerikanerne en & # 8220;frykt for fett. & # 8220;

At’angst har bidratt til å fokusere på individuelt ansvar i forhold til vekt og kroppsstørrelser, i stedet for bredere sosioøkonomiske problemer knyttet til vektøkning;.

«De vanlige media har alltid definert skjønnheten fra nummeret på skalaen eller tommer av en båndmåler. Skjønnhet har alltid vært begrenset til en slik liten boks & # 8220; sier Alexandria Sundstrom, blogger pluss størrelse på Chubby Lotte.

Selv om det er betydelige studier som viser at fedme gjør en person mer utsatt for hjertesykdom, nattapné, diabetes og andre problemer, betyr dette ikke at en person veier mer involverer ytterligere helserisiko.

Det er mange variabler i spill.

Den samlede risikoen for kardiovaskulære sykdommer i en person er en kombinasjon av faktorer i tillegg til vekt & # 8221; sier til nylig studie Utført av Harvard Medical School. & # 8220; Noen mennesker veier mer enn andre fordi de har mer muskel- og benmasse & # 8221;.

Det er på tide å revurdere vår definisjon av helse enn vekten. Så vi spurte fem bloggere pluss størrelse for å dele sin helsedefinisjon.

C’er en dobbel standard som magert folk ikke trenger å møte

«Lean folk har også sykdommer eller har usunn vaner, men de møter ikke uforgjengelige kommentarer av fremmede og # 8216; bekymret for deres helse’eller som hevder å ha en dårlig innflytelse. Standard dobbel kan ses hvor som helst i en verden hvor stor størrelse dansere er trolved for & # 8216; # 8217; fedme’mens magert kjendis som Chrissy Teigen og Jennifer Lawrence er applaudert for å vise hvor mye de er enkle å spise Hurtigmat og # 8220;.

& # 8211; Renee Cafaro, direktør for Fashion Magazine Forti Størrelser Slink

Helsepolitiet er i utgangspunktet cyberbullying

& # 8220; Vi tar vare på en god del av datamaskinen og fett shaming mobbing med påskuddet av & # 8221; Helsepolitiet & # 8220;. Sannheten er at det ikke er noen måte at noen kan kjenne de vitale kliniske mappene til noen på Instagram & # 8220;.

& # 8211; Renee Cafaro

Stor størrelse folk gjør sunne og oppmerksomme valg

«Det viktigste jeg gjør er å høre og forfølge det som gjør meg glad og jeg føler meg i beste fall. For meg danser han et par ganger i uken fordi det får meg til å le og få meg til å føle meg sexy. Eller jeg løfter vekter fordi det får meg til å føle meg sterk og tøff. Jeg vet at jeg føler meg bedre når jeg har flere økologiske og ferske ingredienser i mine måltider, så jeg handler om en «8217; morsomt eventyr å prøve nye frukter og grønnsaker, eller på jakt etter interessante restauranter med lokale bakgrunnsredienser for å prøve om kveldene. Jeg sørger for at du bruker mye tid til å forfølge mine mål og få pause når jeg trenger det. & # 8220;

& # 8211; Alexandria Sundstrom

Folk med større kropper lar seg ikke beholdes av vekten

& # 8220; Jeg vokste opp følelsen, og # 8216; Du har så søtt ansikt’som bare la meg skamme seg for resten av kroppen min. Det gjorde meg spørsmålet min verdi som en person i denne verden. Å holde seg frisk, gjør jeg ikke noe annet enn noen andre. Jeg trener når jeg kan og prøver å ta bedre beslutninger om helsen min hver dag. Jeg tillater ikke vekten min å holde meg fra ingenting, heller ikke å torturere meg ved å tenke at jeg må gjøre noe for å være et bedre menneske & # 8220;.

& # 8211; Jessica Torres, Mote Blogger og Instagram Modell

Helse er så mye i måten du kan utføre

«Show er demonstrert. Når du er sterkere, og du har mer motstand enn dine største kolleger, er dette den eneste nødvendige testen. For aktive mennesker er deres ytelse og evner mye viktigere enn de ser ut til andre. Føl deg bra, ha en vakker hud, ha energi til å sove tilstrekkelig og spise godt, er deres belønninger, i stedet for å prøve å sammenligne størrelsen på en kjole & # 8220;.

& # 8211; Marianna Leung, Curvy Blogger og Designer

Helse er å velge livskvaliteten i forhold til kronisk diett

«Returnert til college i 2001, forlot jeg endelig et drastisk diettliv, foreskrevne slankingspiller og forstyrret fôring, hovedsakelig fordi jeg ikke lenger kunne bære hjertebanken. Alt dette risikable oppførselen er godkjent av familie og leger fordi på 5’1 & # 8220; en størrelse 12 er overvektig på BMI-skalaen. Uansett hvor mye jeg prøvde, har jeg aldri klart å bli ganske tynn nok til å oppnå disse vilkårlig målene til & # 8220; skjønnhet og helse & helse.

På den tiden opplevde jeg kronisk smerte, blodtrykksproblemer og indikatorer for helseproblemer mest legitime enn de jeg har nå. Da jeg stoppet alt, tok jeg vekt og bestemte meg for å finne en måte å omfavne mitt utseende for første gang i stedet for å bukke for følelser av hat og fiasko. Siden da gikk livet mitt mye bedre. & # 8220;

& # 8211; Renee Cafaro

Uansett størrelse, er sterk er sunn

«For et år siden hadde jeg en størrelse 16 og nå er jeg nesten en størrelse 12, men jeg mistet bare 10 pund. Endringen har kommet fra vekter løfting. Jeg er fortsatt sett som fett og min kroppsmasseindeks vil vurdere overvektige, men nå er jeg sunnere enn da jeg var 40 lettere pund for 10 år siden. Selv om de er eldre og overvektige, har jeg et sunt kolesterol, blodtrykk og overgått alle andre helsetester. L’utseende kan ikke bestemme helsen din. & # 8220;

& # 8211; Alison Gary, Curvy Blogger of Oksygen garderobe

Helsen er mentalt sterk og ære kroppen din

«Helse er åpenbart en samling av statistikk som blodsukker, blodtrykk og lignende, men også mental helse og en følelse av styrke. Jeg trener for å føle seg sterk og fysisk sterk, ikke å gå ned i vekt. Som min bestemor sa alltid, «alt med moderasjon & # 8221;. Hvis du finner deg selv å gjøre noe ekstremt, fra # 8217; ekstrem trening til ekstreme binge, er et tegn på dårlig helse, etter min mening. Du bør ære deg selv og gjøre hva det virker riktig.

For meg vet jeg at de er sunnere nå enn når det var så sunt & # 8221; Mer enn 80 pounds. siden, ikke bare fordi blodprøvene mine ikke har røde flagg, men fordi nå er jeg interessert i å sette gode hele matvarer i kroppen min i stedet for at bare hensiktsmessige og mine kampene for psykisk helse er på skuldrene og # 8220;.

& # 8211; Renee Cafaro

Vurder alle helsefaktorer. Ikke base hypoteser på størrelsen.

«Folk tror så mange fete mennesker har sjansen til å spise sunnere eller aktivt. Det er så mange faktorer som er nyttige når de vurderer helse. Vi glemmer alltid å snakke om mental helse, hvor viktig det er og hvordan det kan påvirke din fysiske helse & # 8220;.

& # 8211; Jessica Torres

Meagan Drillinger er en reise- og velværeforfatter. Hans mål er å få mest mulig ut av opplevelsen, samtidig som du opprettholder en sunn livsstil. Hans skrifter dukket opp på spenning, menns helse, reise ukentlig og tid ut New York, blant andre. Besøke deg blogg eller Instagram.