Grønn te og diabetes: Forebygging og ledelse

Nesten 10% av menneskene i USA har diabetes, ifølge American Foundation for Diabetes.

Når du har diabetes, blir livet et stort spørsmål om glykemi regulering for å holde seg frisk. Og mens mange må vende seg til narkotika og insulininjeksjoner, er det bevis som tyder på at drikkegrønn te kan gjøre diabetesforvaltningen enklere.

Flere studier har indikert grønn te som en potensielt effektiv metode for å kontrollere diabetes og til og med forbedre følsomheten alle’insulin. Måten det fungerer, er ikke helt klart, men det antas at katekiner er også ansvarlig for at det er ansvarlig for det anticancer Og Hjertehelse Fordeler & # 8211; kan være ansvarlig.

Hvordan diabetes virker

Når du spiser mat med karbohydrater, fordøyes de i sukker. Som svar, den bukspyttkjertelen frigjør insulin for å hjelpe celler som absorberer glukose til bruk som drivstoff. Men når du har diabetes, hindres prosessen.

Folk med Type 2 diabetes De har celler som er desensibilisert ALL’insulin, som er kjent som motstand alle’insulin. Dette, og det faktum at bukspyttkjertelen ofte slutter å frigjøre en tilstrekkelig mengde insulin, gjør det vanskelig å kontrollere blodsukkernivået.

Type 1 diabetes er en autoimmun sykdom; Bukspyttkjertelceller som produserer insulin, blir angrepet og drept av kroppens immunsystem og bare produserer ikke insulin i det hele tatt.

8 Viktige fordeler med grønn te »

De fleste studiene på effekten av grønn te hos personer med diabetes fokusert på type 2 diabetes, siden det er mer vanlig, som representerer fra 90 til 95% av diabetes sett i USA.

Grønn te og diabetes forebygging

Det er indikasjoner på at grønn te kan redusere risikoen for å utvikle diabetes. Sekund en studie I Japan hadde folket som drakk seks eller flere kopper grønn te om dagen 33% mindre sannsynlig å utvikle type 2 diabetes sammenlignet med folk som drakk bare en kopp per uke.

En annen studie Han oppdaget at folk som drakk grønn te hele tiden i en periode på 10 år hadde mindre omkrets av liv og lavere kroppsfettnivåer, noe som påførte at te kan spille en rolle i å redusere risikoen for fedme.

Grønn te og diabetes ledelse

Men fordelene med te stopper ikke for forebygging. For folk som allerede er diagnostisert med diabetes, kan grønn te være i stand til å håndtere blodsukkernivået.

Sekund En komplett gjennomgang, Forbruket av grønn te er knyttet til en nedgang i faste glukose nivåer og A1C nivåer, samt redusert nivå av fasting insulin, som er et mål for diabetes helse. Selv om ikke alle studier har vist disse positive resultatene, har grønn te fortsatt vist seg å være nyttig på andre måter.

De Pacific College of Oriental Medicine Antyder at 8217; antioksidantaktivitet av polyfenoler og polysakkarider går tilskrives disse fordelene. Disse samme antioksidanter de er kreditert med anticancer fordeler, hypokolesterolemizers og blodtrykksstyring.

Få mest mulig ut av grønn te

Hvis du har diabetes og ønsker å samle de potensielle fordelene med grønn te, unngå tilsetningsstoffer som kan forårsake blodsukkerendringer. Det er bedre å drikke delikat smakete i stedet for å fortynne det med melk eller myke det med sukker.

The Effects 1 time Arizona Green Tea »

Te sachets er fine (loop blader er de beste), men hvis du vil nyte en kjøligere og grønt smak, kan du kjøpe tradisjonell matcha grønn te på nettet og i spesialiserte butikker. Matcha er et grønt tepulver, tradisjonelt brukt i kinesiske te-seremonier. Er tilberedt med en liten bolle og en bambus visp, selv om en skje eller en wire visp kan fungere i en klemme. Fordi te er mer konsentrert i et matchpulver, kan du få ekstra fordeler i løpet av den pakket grønne teen.