Diclofenac: interaksjoner

Generisk navn: Diclofenac, merkenavn på oral tablett: Voltaren-XR Se alle merker »

 • Bivirkninger
 • Interaksjoner
 • dosering

Seksjon 3 av 4 Diclofenac kan samhandle med andre orale tablettmedikamenter

Diclofenac kan samhandle med andre stoffer, urter eller vitaminer du kan ta. Derfor bør legen din nøye administrere alle stoffene dine. Hvis du er nysgjerrig på å vite hvordan dette stoffet kan samhandle med litt’annet enn du tar, snakk med legen din eller apoteket.

MERK: Du kan redusere sjansene for interaksjoner mellom narkotika som har alle reseptene fylt med samme apotek. På denne måten kan en apoteker verifisere eventuelle farmakologiske interaksjoner.

Samspill med alkohol

Unngå alkohol i L & 8217; ansette dette stoffet. L’Alkohol kan øke risikoen for magesår fra # 8217; rekruttering av diclofenac.

Medisiner som kan samhandle med dette stoffet:

Andre fans

Diclofenac er et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel. (Fans). Ikke kombinere det med andre fans hvis ikke angitt av legen din.

Eksempler på andre fans er:

 • ketorolac
 • ibuprofen
 • naproxen
 • aspirin
 • Celecoxib (celebrex)
 • dexketoProfen

Medisiner som tar lang tid å bli slettet

Diclofenac reduserer smerte, men påvirker også kjemikalier som holder nyrene som kjører effektivt. Denne effekten kan ta lengre tid til nyrer for å filtrere noen rusmidler. Dette kan øke nivåene i kropps- og bivirkningene.

Noen av disse inkluderer:

Andre stoffer

Andre legemidler kan øke diklofenakivået i kroppen.

Noen av disse inkluderer:

 • Enalapril eller captopril (# 8217 inhibitorer; # 8217 konvertering enzyme; angiotensin)
 • Losartan (Diovan) eller andre reseptorblokkere av reseptoren på # 8217; angiotensina II
 • cyklosporin
 • glukosamin
 • Omega-3 fettsyrer
 • Noen antidepressiva (selektive serotonin-reuptasjonsinhibitorer)
 • Vitamin E

Erklæring om ikke-ansvar: informasjon på # 8217; farmakologisk interaksjon som følger med, kan ikke inkludere alle mulige interaksjoner. Selv om målet vårt er å gi den mest relevante og oppdaterte informasjonen, kan vi ikke garantere en komplett dekning. Snakker alltid med legen din om mulige interaksjoner med narkotika, vitaminer, urter og kosttilskudd og motvirkninger du antar. Advarsler på Diclofenac Personer med høyt blodtrykk eller vannretensjon Se detaljer Personer med sår eller fordøyelsesblødning Se detaljer Folk med en historie om røyk, alkoholforbruk Se detaljer Personer med nyresykdom, diuretika Se detaljer Folk med astma med reaksjon alle’aspirin se detaljer Gravide kvinner Se detaljer Kvinner sjakking se detaljer For de eldre se detaljene Når du skal ringe legen, se detaljer Allergier Se detaljer

Vis kilder

 • Cataflam (Diclofenac Kalium Umiddelbare Release Tablets). (2011, februar). Utdrag fra // www.åpnet.FDA.Gov / Drugsatfda_Docs / Label / 2011 / 020142S021S022LBL.PDF
 • Diclofenac Kalium-Diclofenac Kalium, Tablet dekket med filmer. (2013, mai). Utdrag fra // dailymed.NLM.NIH.Gov / Dailymed / Druginfo.CFM?SETID = 8E6E1AEA-D1C9-F6BF-2A8C-0504437BE95C

Innhold utviklet i samarbeid med Susan J. Lykke, rph, mba

Medisinsk gjennomgang av Stacey Boudreaux, PharmD og Alan Carter, Pharmd 3. februar 2015

Fortell oss hva du tenker

Send oss ​​din tilbakemelding

Vi er ikke i stand til å svare på spørsmålene direkte, men tilbakemeldingen din er høyt verdsatt og vil bli tatt i betraktning i vår løpende gjennomgang av vårt helsetjeningsbibliotek.

Navnet ditt:
✖ Skriv inn navnet ditt

Din epost:
✖ Skriv inn e-posten din

Send meg en kopi

Skriv din tilbakemelding her

0

Avbryt Send melding

E-postadresser vil ikke bli delt med tredjeparter. Å se Personvernregler

Takk skal du ha.

Din melding har blitt sendt.

Beklager, det var en feil.

For øyeblikket kan vi ikke samle din tilbakemelding. Men din tilbakemelding er viktig for oss. Prøv igjen senere.

Angre Erklæring om ikke-ansvarlighet: Healthline har gjort alt for å sikre at all informasjonen faktisk er korrekt, fullført og oppdatert. Denne artikkelen bør imidlertid ikke brukes som erstatning for kunnskap og # 8217; erfaring med en autorisert helsepersonell. Du bør alltid konsultere legen din eller annen helsepersonell før du ansetter noe stoff. Informasjonen om legemidlene som finnes her, kan endres og ikke tenkt å dekke alle mulige bruksområder, indikasjoner, forholdsregler, advarsler, farmakologiske interaksjoner, allergiske reaksjoner eller bivirkninger. L’Fravær av advarsler eller annen informasjon for et gitt stoff indikerer ikke at stoffet eller kombinasjonen av legemidler er trygg, effektiv eller egnet for alle pasienter eller for alle spesifikke bruksområder.

Les dette neste

Prognose av Pulmonal Arterial Hypertensjon og Forventet levetid Oppdag prognosen og behandlingene som kan lindre symptomer »Narkotika og narkotika for lunge arteriell hypertensjon Oppdag hvilke terapeutiske alternativer som kan invertere eller stoppe skade på lungearterier» lindring fra’kronisk migrene: narkotika og andre stoffer medisiner og andre behandlinger for å hjelpe deg med å få lindring fra symptomene på symptomene på «8217; kronisk migrene» Xall merker Voltaren-XR XFDA ADVARSEL

Diclofenac har en svart boks varsel. Dette er den mest alvorlige advarselen om mat & Drug Administration (FDA). Selv om stoffet fortsatt kan selges og brukes, advarer en svart boks advarsel leger og pasienter med potensielt farlige effekter.

Advarsel: Diclofenac er et antiinflammatorisk legemiddel ikke steroid (fans). Alle fans kan øke risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Denne risikoen kan øke fansen lenger. Snakk med legen din før du tar Diclofenac hvis du lider av hjertesykdom.

Du bør ikke ta Diclofenac før en operasjon, spesielt en kardial bypassintervensjon. Snakk med legen din hvis du tar Diclofenac, og snart blir den operert.

Fans som diclofenac kan øke risikoen for alvorlige bivirkninger, inkludert mageblødninger eller sår.

Det kan påvirke noen av sine leverfunksjonstester

Legen må overvåke leverfunksjonen i leveren under rekruttering av diclofenac.

Kan forårsake allergisk reaksjon

Hvis du har en’Aspirin eller andre ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans), snakk med legen din før du tar Diclofenac.

Xcome Works

Metoprolol tilhører en klasse med narkotika kalt beta-blokkere. En klasse med rusmidler refererer til narkotika som fungerer på samme måte i kroppen din. De har en lignende kjemisk struktur og brukes ofte til å behandle lignende forhold.

Betablokkere hindrer norepinefrin (adrenalin) å virke på beta-reseptorer i blodkar og i hjertet. Dette fører til at blodårene slapper av. Avslappende fartøy, beta-blokkere bidrar til å redusere blodtrykket og redusere brystsmerter. Blodtrykk økes ofte fordi fartøyene er avhandling. Dette setter hjertet til å teste og øker kroppens oksygenbehov. Beta-blokkere hjelper lavere hjertefrekvens og hjerte oksygen etterspørsel.

Betablokkere endrer ikke permanent blodtrykk og brystsmerter. I stedet hjelper de med å håndtere symptomer.

Xpersone med høyt blodtrykk eller vannretensjon

Hvis du lider av høyt blodtrykk eller vannretensjon, fortell legen din før du tar Diclofenac. Hjertet ditt kan allerede jobbe hardt og tillegget av en fans kan øke denne arbeidsbelastningen.

Xpersone med sår eller fordøyelsesblødning

Hvis du hadde en ‘8217; sår eller en blødning fra ditt fordøyelsessystem, spør legen din før du tar Diclofenac. Du har større risiko for en annen blødning på 8217.

Xpersone med en historie om røyk, alkoholforbruk

Røykerne og de som drikker alkohol regelmessig har økt risiko for fanssår som diclofenac.

Xpersone med nyresykdom, vanndrivende

Hvis du har en nyresykdom eller ta diuretika (piller for vann), er risikoen for at dette stoffet kan påvirke nyrene for å fjerne overflødig vann fra kroppen din. Spør legen din om Diclofenac er det rette stoffet for deg.

Xpersone med astma med reaksjon ALL’aspirin

Hvis du har L’astma og reagere alle’aspirin, kan du ha en dårlig reaksjon på Diclofenac. Snakk med legen din før du tar stoffet.

X gravide kvinner

Graviditetskategori C / Kategori av graviditet D etter 30 uker med graviditet

Diclofenac er et stoff for kategori D Graviditet etter 30 uker med graviditet. D-kategorien betyr to ting:

 • Studier viser en risiko for negative effekter for fosteret når moren tar medisinen.
 • Fordelene med Atenolols antakelse under graviditet kan overvinne potensielle risikoer i noen tilfeller.
 • Med diklofenaket har barn av kvinner som har nådd 30 uker med graviditet hatt bivirkninger fra stoffet, og det er en økning i risikoen for spontan abort. Ikke ta Diclofenac i tilfelle graviditet, med mindre du har anbefalt legen din.

  Til 30. uke, er Diclofenac en kategori C-medisinering. Dette betyr at studier har vist at Diclofenac kan være en risiko for laboratoriedyr avkom. Imidlertid har tilstrekkelige studier ikke blitt utført for å vise risiko hos mennesker.

  X Kvinner amming

  Dette stoffet går i morsmelk, noe som betyr at det kan bytte til et ammende barn. Dette kan forårsake giftige effekter for barnet.

  L’amming anbefales ikke hvis du tar diclofenac.

  X for eldre

  De eldre driver større risiko for mageproblemer, blødning, vannretensjon og andre bivirkninger av diclofenak.

  De eldre kan også ha nyrer som ikke fungerer på høyeste nivå, så stoffet kan akkumulere og forårsake flere bivirkninger.

  X Når du ringer til legen din

  Hvis smerten ikke forbedrer eller hvis hevelsen, blir rødheten og stivheten til leddene ikke forbedret, ring legen. Stoffet kan ikke fungere for deg.

  X Allergier

  Hvis du har en’Aspirin eller andre ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) lignende, som L’ibuprofen eller naproxen, kan du ha en allergisk reaksjon på diclofenac. Ring legen din nå hvis du har tegn på:

  • Wheezing
  • åndedrettsproblemer
  • urticaria
  • Pruriginøs utslett

  Alltid anta diclofenac med mat

  Spis noe som dekker magen, som et måltid eller i det minste et glass melk. Begynn å spise, ta diklofenaket og deretter fullføre måltidet.

  Xnon crush eller kutt tabletter av diclofenacac

  Mange av dem er tidsbestemt utgivelse, mens andre har et filmbelegg og ikke kan kuttes.

  Hvis du ikke kan svelge tablettene, eller du har mage bivirkninger, kan legen din gi deg en aktuell versjon eller en annen behandling.

  X Oppbevar tabletter ved romtemperatur: 68-77 ° C (20-25 ° F)

  Oppbevar de umiddelbare frigjøringstabletter, forlenget og forsinket ved romtemperatur: 68-77 ° F (20-25 ° C).

  Forsinkede frigjøringstabletter kan absorbere fuktighet, og deretter spare i en godt lukket flaske.

  Merk: Vær oppmerksom på fuktige miljøer, inkludert bad. Å holde medisiner langt fra # 8217; fuktighet, konservativ på et annet sted enn badet og fra andre våtmarker.

  Xclinisk overvåking

  Hvis du tar Diclofenac i lang tid, må legen din utføre blodprøver for å kontrollere nyre- og leverfunksjonen minst en gang på # 8217; år.

  Fra tid til annen bør du sjekke blodtrykket ditt.

  Følsomhet X XSUN

  Det kan ha en større følsomhet i solen under diklofenakinntaket.

  Bruk en SPF 30 eller høyere solkrem for å beskytte huden din.