Graviditetshjelp: Oversikt, prenatal og postnatal assistanse

Beskrivelse

L’Graviditetshjelp består i # 8217; Prenatal Health Care (før fødselen) og postpartum (etter fødselen) for fremtidige mødre.

Inkluderer behandlinger og opplæringskurs for å sikre en sunn graviditet, graviditet, arbeidskraft og fødsel for mor og barn.

Prenatal hjelp

L’Prenatal Assistance bidrar til å redusere risikoen under graviditet og øker mulighetene for en sunn og trygg fødsel. Vanlige prenatale besøk kan hjelpe legen din til å overvåke graviditeten og identifisere eventuelle problemer eller komplikasjoner før de blir alvorlige.

Barn født av mødre uten prenatal omsorg har triplet av mulighetene for født med lav fødselsvekt. Babyer med lav fødselsvekt har fem ganger mer sannsynlig å dø av dem hvis mødre mottok prenatal omsorg.

Prenatal Care starter ideelt minst tre måneder før du begynner å prøve å bli gravid. Noen sunne vaner å følge i denne perioden inkluderer:

Under graviditeten

Når du er gravid, må du planlegge vanlige helsemessige avtaler i hver fase av graviditet.

Et besøksprogram kan føre til legenes besøk:

Under disse besøkene vil legen din sjekke helsen din og barnet ditt.

Besøk kan inkludere:

Etterfølgende besøk kan også inkludere barneposisjonskontroll og # 8217; observasjon av endringer i kroppen din mens du forbereder deg til fødsel.

Legen kan også tilby spesielle leksjoner i ulike faser av graviditet.

Disse klassene:

Hvis graviditeten din vurderes med høy risiko på grunn av din alder eller dine helsemessige forhold, kan det hende du trenger hyppigere besøk og spesielle botemidler. Du kan også trenge å konsultere en lege som jobber med høyrisiko graviditeter.

Post-partm assistanse

Mens de fleste av & # 8217, oppmerksomhet til omsorg for graviditet fokuserer på de ni månedene av graviditet, er også postpartum behandling viktig. Postpartum perioden varer i seks til åtte uker, starter umiddelbart etter barnets fødsel.

I løpet av denne tiden går moren gjennom mange fysiske og følelsesmessige endringer mens de lærer å ta vare på hennes nyfødte. Omsorg etter fødsel innebærer hvile, l’tilstrekkelig vaginal omsorg og omsorg.

Tilstrekkelig hvile

Resten er grunnleggende for de nymødre som trenger å rekonstruere sine egne krefter. For å unngå å smake for mye som en Neomamma, må du kanskje:

Spis godt

Få en korrekt kraft i postpartum perioden er viktig på grunn av endringene som kroppen din lider under graviditet og arbeidskraft.

Vekten du har tjent under graviditet, hjelper deg med å sørge for at du har nok ernæring for amming. Men du må fortsette å følge et sunt kosthold etter fødselen.

Eksperter anbefaler at mødre som ammer meg når de er sultne. Gjør en spesiell innsats for å konsentrere seg om å spise når du faktisk er sulten, ikke bare opptatt eller sliten.

Vaginal omsorg

Neomamme bør gjøre vaginal omsorg en viktig del av deres postpartum omsorg. Du kan oppleve:

Plankontroll med legen din om seks uker etter fødsel for å diskutere symptomene og motta tilstrekkelig behandling. Du bør avstå fra samleie for xnumx-xnumx uker etter fødselen, slik at vaginaen din har tid til å helbrede.

Ta bort

Det er viktig å holde seg så sunnere som mulig under graviditet og i postpartumperioden. Hold deg oppdatert på alle helseavtaler og følg legenes instruksjoner for helse og sikkerhet for deg og ditt barn.