Forstå hva som dekker Medicare hvis du trenger en Ambulanse i & # 039

Del på Pinterest

Hvis du har Medicare og trenger A’ambulanse, opp til 80 prosent Din kostnad vil generelt bli dekket. Dette inkluderer nødtjenester og noen ikke-nødtjenester, som kan omfatte transport for behandling av alvorlige helsemessige forhold, som nyresykdom på terminalstadiet.

Medicare betaler 8217; 80% av kostnaden godkjent av Medicare for disse tjenestene etter å ha møtt fradragene som kreves av planen.

Hvis ditt ambulansfirma belaster deg mer enn dette beløpet, kan du pådra deg ekstra kostnader. Imidlertid aksepterer de fleste ambulanselskaper beløpet som er godkjent av Medicare.

Hvis du ikke har møtt Medicare årlige fradragsberettiget, må du først betale det, selv om Medicare-franchisen ikke er spesifikk for ambulansetjenester.

Når Medicare dekker ambulansetjenesten?

Kostnaden for ambulansen vil bare bli dekket av Medicare hvis transport i et ikke-nødkjøretøy, som en bil eller en taxi, true helsen din.

Medicare dekker generelt 8217; 80% av kostnaden for transport til nærmeste og passende medisinsk anlegg i nærheten.

Hvis du vil gå til en fjernere struktur, kan du pådra deg ekstra kostnader. Men hvis C’det er en medisinsk nødvendighet som krever å gå til en struktur utenfor sitt lokale område, vil Medicare vanligvis betale for den tjenesten.

Hvis du lider av en tilstand som krever regelmessig og ikke-nødtransport i ambulanse, kan du trenge en ordre av legen din som angir hvorfor du trenger denne tjenesten til medisinering kan betale.

Det kan være en grense for antall turer i ambulanse som Medicare vil dekke en uke eller måned for ikke-nødtransport.

I noen tilfeller kan det være nødvendig å være nødvendig. Tillatelse og L’Forebyggende godkjenning, fra din side eller av ambulansefirmaet, før Medicare Pay. Disse kravene varierer fra stat til stat.

For å se de spesifikke reglene for transportkrav i ikke-nødsituasjon i staten, ring 800-Medicare (800-633-4227). Hvis du har hørsels- eller ordproblemer og bruker en TTY-enhet, ring 877-486-2048.

I en ikke-nødsituasjon, kan ambulansfirmaet gi deg et skjema som heter ikke varsel ikke avansert av mottakeren (ABN) slik at den kan debitere hvis du tror Medicare kan ikke betale for transporten din. Det er opp til deg å bestemme om du vil signere & # 8217;.

Hvis du signerer en ABN, og du vil gjøre i utgifter som Medicare ikke vil betale, vil du være ansvarlig for betaling av reisen ved ambulanse. Hvis du ikke signerer at ambulansefirmaet kan bestemme seg for ikke å transportere deg.

Din signatur på en ABN er aldri nødvendig i tilfelle en nødsituasjon. Ambulanselskaper kan fakturere tjenester, selv om du ikke blir gitt eller ikke å signere en ABN.

Medicare dekker livet fly?

Hvis du trenger akuttmedisinsk behandling, og du ikke kan transporteres til en passende medisinsk struktur via landtransport, kan Medicare dekke kostnadene ved en luft ambulansetjeneste. 80%. Aerial Ambulances kan være faste vinge helikoptre eller fly, for eksempel fly.

Private registreringsprogrammer, for eksempel Life Flight, krever en årlig medlemsavgift som ikke er dekket av Medicare.

Hvis du deltar i et program som tilbyr lufttransportdekning i ambulanse, kan dette dekke den delen av kostnaden ubetalte gjennom Medicare. Noen av disse programmene dekker også transportkostnadene via ambulatorisk land som ikke er dekket av Medicare.

Disse programmene kan være nyttige hvis du bor i et fjernt landlig område. De kan også være nyttige hvis du reiser mye i andre land eller steder der den aktuelle medisinske assistansen kanskje ikke er lett tilgjengelig.

Situasjonene der A & # 8217 er påkrevd; luft ambulanse kan inkludere:

 • Transport av land kan ikke nå deg
 • C’er en betydelig avstand mellom deg og den medisinske strukturen du trenger
 • C’Det er et hinder mellom deg og den medisinske strukturen du trenger

Hvis du bor i et landlig område, kan du automatisk tilfredsstille kravene til A’luft ambulanse, forutsatt at legen din signerer en bestilling som indikerer at tid eller avstand var hindringer for helsen din.

Hvilken del av Medicare dekker ambulansetjenesten?

Hvis du har Original Medicare, vil kostnaden for ambulansetjenester bli dekket av Medicare Del B.

Hvis du trenger medisinsk behandling, inkludert intravenøse eller oksygen medisiner under transport, vil kostnaden for disse behandlingene generelt, selv om ikke alltid, inkludert i fakturering av transport og betalt basert på Medicare Del B.

Hvis du har en Medicare Advantage-plan, vil kostnaden for ambulanse og medisinsk behandling som trengs under transport bli dekket av Medicare Del C.

Medigap-politikk er solgt av private forsikringsselskaper. Disse retningslinjene kan dekke hele eller deler av kostnadene ved ambulansetjenesten som Medicare ikke dekker.

De kan også dekke den årlige fradragsberettiget for Medicare Del B. For å kunne dra nytte av en Medigap-politikk, er det nødvendig å ha Medicare deler A og B.

Hvilke Medicare-planer kan være de beste hvis du vil være sikker på å ha et Deksel i 2020?

Typen av Medicare Plan mer egnet for deg vil bli bestemt, delvis, for eksempel fra dine medisinske forhold, for eksempel hjertesykdom. Siden nødsituasjoner generelt ikke er forutsigbare, er det vanskelig å si hvilken plan som vil gi deg den beste nødsituasjonen og ambulansdekning.

Medicare dekning kan endres hvert år, så det er viktig å holde D’Øye måten de potensielle kostnadene og fordelene refererer til deg.

Aspekter å huske på: Du kan endre dekselet hvis du ønsker det 2020, eller noe år, i løpet av den årlige åpne registreringsperioden. Den åpne registreringsperioden for 2020 begynner 15. oktober og vil vare til 7. desember. Planen du velger på den tiden, trer i kraft 1. januar 2020.

Original Medicare

Original Medicare inkluderer deler A, B og D. Du kan velge noen eller alle disse delene.

Hvis du har originale Medicare, vil ambulansetjenestene bli dekket av del B, hvis du velger å kjøpe den.

Delen til dekker sykehuskostnader, inkludert beredskapsrommet, men dekker ikke kostnaden for A’ambulanse. Medicare del A krever ikke henvisninger til spesialister, så spesialistene du kan se i førstehjelp vil generelt bli dekket.

De fleste betaler ikke for Medicare Del A. En egenandel er imidlertid nødvendig når du går til beredskapsrommet, eller du er sykehus. Hvis du har en Medigap-policy, kan dette dekke disse fradragene og andre kostnader.

Del D dekker reseptbelagte legemidler, men dekker ikke intravenøse medisiner som trengs i ambulanse- eller beredskapsrom. Disse legemidlene vil bli dekket av side A hvis administrert i et sykehusmiljø, eller fra side B hvis de administreres i AMULANCE eller i et kjøretøytransportkjøretøy.

Fordel av Medicare

Du kan velge å ha en Medicare Advantage-plan i stedet for Original Medicare. Disse typer planene leveres av et privat forsikringsselskap og holdes på føderalt nivå for å dekke alt som gjør originalt Medicare, inkludert ambulanse og førstehjelpstjenester.

Medicare Advantage planlegger generelt gruppedeler til, B og D av Medicare. Medicare Advantage-planer krever påskriften til deler A og B og betaling av prisen av del B.

Hvis du har en medisinsk diagnose som kan ta mange besøk til beredskapsrommet, kan en Medicare Advantage-plan være fornuftig for deg, siden disse typer planer har en årlig grense for levende kostnader.

Noen Medicare Advantage Tops inkluderer dekning for transport til og for avtaler med legen og for strukturer der dialyse og kjemoterapi er gitt.

Hvor mye er en gjennomsnittlig reise i ambulanse?

Når ambulansene ble finansiert av lokale avgifter, men det er ikke lenger så i de fleste områder. Ambulanse tjenester kan være dyrt, spesielt hvis du ikke har en’forsikring.

Hvis du har en’Ulike Medicare forsikring, vil din policy indikere hva kostnaden din vil være for A’ambulanse. Dette kan variere fra hundrevis til tusenvis av dollar.

Hvis du har Medicare, bestemmes kostnaden for en ambulanse tur av en kombinasjon av faktorer. Disse inkluderer en basebalanse flere kjørelengde og tjenester gjengitt under transport. Disse tjenestene kan inneholde vital grunnleggende støtte eller avansert vitale støtte.

Transportkostnader i luft ambulanse kan også være høyere enn landskostnader, og nå astronomiske summer i noen tilfeller.

Tips for å hjelpe en elsket å registrere seg for Medicare

Velge en Medicare-plan kan virke skremmende. Hvis kjære er registrert i Medicare for første gang, kan han avgjøre ham når den er hans første registreringsperiode (IEP). For folk som nærmer seg 65 år, er L’IEP starter 3 måneder før 65-årsdagen og strekker seg opp til 3 måneder senere.

Det er andre perioder i løpet av året hvor de kan søke eller gjøre endringer i deres nåværende plan.

Hjelpe dem med å velge delene av Medicare de trenger, og hvis original Medicare eller en Medicare Advantage-plan vil være den beste for dem.

Du kan hjelpe dem med å søke på nettet her.

Du kan også hjelpe deg med å søke via telefon ved å ringe 800-772-1213 til enhver tid fra kl. 07.00 til 7.00 på hverdager, mandag til fredag. Hvis du eller den kjære er døve eller med hørselsproblemer, ring TTY 800-325-0778.

Hvis du foretrekker det, kan du hjelpe dem med å søke om en person på L’Local Social Security Office. Normalt kreves en avtale for denne typen tjeneste.

Når du ringer en Ambulanse på 8217

Tiden er viktig når A & # 8217 oppstår; medisinsk nødsituasjon. Ring 911 for A’ambulanse hvis:

 • Du kan ikke flytte personen som er syk eller såret
 • Flytte dem kan forårsake ytterligere skade eller skader
 • Det er ikke mulig å ta dem raskt på et sykehus eller i en medisinsk struktur
 • Tilstanden til personen ser ut til å være farlig for livet, inkludert symptomer som:
  • åndedrettsproblemer
  • Rikelig eller ukontrollabel blødning
  • ekstrem smerte
  • Tegn på hjerteinfarkt eller slag
  • mental forvirring
  • Selvmords tanker eller trusler

Bunnlinjen

Det finnes ulike typer Medicare-planer. Medicare Pops Del B og Medicare Advantage Deksel ca 8217; 80% av ambulanse kostnader. Hvis du eller noen andre ser ut til å trenge en Ambulance, ikke nøl med å ringe 911 eller lokale beredskapstjenester.