Fordi Rolfing kunne være svaret på kronisk smerte

Du kan finne mer enn 30 prosent Voksne i USA samskriver med kronisk eller alvorlig smerte. Hvis du er en del av den statistikken, vet du hvor ødeleggende kan nytes med en intens eller daglig smerte.

Behandlingen av kronisk smerte, definert som smerte som varer 12 uker eller mer, avhenger av den underliggende årsaken. For eksempel, for muskuloskeletale problemer og betennelse, kan antiinflammatoriske stoffer, is, varme og strekk være nyttig.

For mange mennesker, L’å ta langsiktige reseptbelagte legemidler, kan ikke være det beste alternativet for å behandle smerte. Den gode nyheten er at det er andre metoder for å håndtere kronisk smerte.

Flere ting jobber for forskjellige organer og lesjoner: Akupunktur, dyp vevsmassasje, saltbad Epsom, antiinflammatoriske dietter, yoga og mer.

Rolfing strukturell integrasjon Det er en teknikk som folk som bor med daglig smerte, kanskje ikke har blitt utforsket. Utviklet i løpet av årene og # 8216; 1960 blir Rolling igjen populært i det alternative helsefellesskapet.

COS’er rolfing?

For å forstå hvordan denne metoden hjelper folk å få lettelse fra kronisk smerte, trenger du en oversikt over rullen og hvordan det er forskjellig fra den enkle massasjen av dype vev.

Ifølge sertifisert avansert rolfer Jenny Rock, Rolfing er en systematisk og helhetlig metode for å manipulere muskel og bånd for å hjelpe kroppen til å gå tilbake til den bevegelige og tyngdekraften strukturelle balansen.

Når dette skjer, sier Rock de naturlige mekanismene i kroppen tar over og avslutter arbeidet med korreksjon av disse ubalansen.

Det gir mening, sant? Men hvordan gjør utøveren det?

I en basisserie på 10 rolfing økter, adresserer en rullende utøver systematisk spenningspunkter, feiljustering og begrenset bevegelse som eksisterer alle «8217; kroppsinteriøret i sitt sett & # 8221; forklarer Russell Stolzoff, Sertifisert avansert rolfer og medlem av senior fakultet på Rolf Institute of Structural Integration.

& # 8220; Noen ganger, hvor du føler smerte er et spenningspunkt, alt i en større ordning «, forklarer Stolzoff. Det er derfor å jobbe med hele ordningen, kan hjelpe deg med å redusere smerten som vedlikeholdes eller vedlikeholdes på plass ved innsats.

Hvordan kan den bryte forskjellen fra en dyp vevsmassasje?

  • Mens rulling kan virke som en veldig dyp massasje, vil rullende utøvere massere muskler og bandet ikke bare hvor du føler smerte, men over hele kroppen. L’Målet er å fikse stillingen og strukturen i kroppen din slik at kroppen din retter vedvarende ubalanser som forårsaker smerte.

7 ting du bør vite om rolfing hvis du har kronisk smerte

Med kronisk smerte er det gode sjanser deg mye å forstå hvorfor smerten din fortsetter. Stolzoff sier dette er en vanlig bekymring både for utøveren og for personen som ser etter lettelse.

; Hvis smerten forårsaket av en alvorlige form kan utelukkes, er det en god sjanse for at Rolfing strukturell integrasjon kan spille en positiv rolle i behandlingen av tilstanden & # 8221;.

Her er syv ting som Rock og Stolzoff sier at du bør vite om rullende og kronisk smerte før du bestemmer deg for å gå videre.

1. Rolfing kan hjelpe kronisk smerte.

Du bør vite at rulling kan være en ikke-medisinsk og ikke-farmakologisk metode som er effektiv til å håndtere kronisk nevromuskulær smerte og forklarer Stolzoff.

L’Oregon Health & Science University University School of Medicine omfattende smerte senter har innlemmet alternative og komplementære terapier, inkludert rulling, i deres praksis.

Det har imidlertid vært begrenset studier på’Rolfing effektivitet. To små studier i 2014 og 2015 fant at rulling kan redusere smerte nivåer for personer med fibromyalgi Og Lumbal ryggsmerter, Minst på kort sikt.

2. Rolfing er ikke en rask løsning.

Det tok tid å gå inn i kronisk smerte, det vil ta tid å gjenopprette & # 8221; forklarer Rock. Hans råd: Vær tålmodig.

En god praktisk regel, sier han, er det for hvert år med smerte, gi deg en måned med ukentlige økter. Selv om Rock sier at du bør legge merke til forbedringer i hver økt.

Det er også sannsynlig at du må gjøre kontinuerlige livsstilsendringer for å opprettholde og fremme rullende endringer. & # 8220; Dette kan inkludere ergonomi, fottøy, puter, yoga, ernæring, etc.& # 8221; forklarer Rock.

3. Rolfing adresserer de strukturelle aspektene (tenk postural) og funksjonelle (tenk på bevegelsen) av kronisk smerte.

Rolfing kan være nyttig når kronisk stivhet, komprimering på grunn av skade eller kirurgi, holdninger opprettholdt som hemmer bevegelsen av fluid- eller repeterende bevegelser, opprettholder høye smerter.

4. Rolfing burde aldri være smertefullt.

Rolfen er ofte dyp og noen ganger intens og ubeleilig, men Rock sier det aldri antatt å være smertefullt. & # 8220; Rolfen bør aldri være mer ubeleilig enn kronisk smerte du allerede prøver, forklarer.

5. Rolfing kan avsløre andre steder med smerte.

Hvis du har å gjøre med kronisk smerte, er det sannsynlig at det er området som de fleste av dine energier konsentrerer seg.

Men med Rolfing, sier Stolzoff at du vil oppdage andre steder i kroppen din som kan spille en rolle i smerten din. Å vite denne informasjonen kan være nyttig i din generelle behandlingsplan.

6. Rolfing kan oppdage dypt rotte følelser.

Rock sier at han er klar over det faktum at du kan ha følelser på overflaten, inne og utenfor bordet, siden vevet ditt beholder og frigjør muskelminne. Dette er ofte en del av helbredelsesprosessen, så det er imidlertid rart det kan virke, det er faktisk nyttig & # 8221; forklarer.

7. Rolfing krever en erfaren utøver.

Rolfing, spesielt for kronisk smerte, må utføres av en sertifisert og kvalifisert profesjonell. Rock foreslår at du finner en rulle som du kobler til fordi den er en veldig personlig prosess.

Og den beste delen? Ikke c’det er nesten ingen risiko i å prøve rullen og det er ingen bivirkninger.

Jeg sier alltid til mine klienter at det er et eksperiment & # 8221; Stolzoff stater. «Hvis det fungerer, så fantastisk. Men ellers er det ikke gjort skade på & # 8220;.

For å finne en sertifisert vals, besøk Rolf Institute’s Dedikert portal.

Sara Lindberg, Bs, Med, er en freelance forfatter av fitness og helse. Han har en grad i motorvitenskap og en mastergrad i rådgivning. Han tilbrakte sitt liv med å utdanne folk på helse, velvære, mentalitet og mental helse. Det spesialiserer seg på kroppsforbindelse, med særlig vekt på måten vår mentale og følelsesmessige velvære påvirker vår fysiske og helseform.