6 inspirerende tatoveringer for brystkreft

Over hele verden, brystkreft Gamle Monteverede er mer vanlig form av kreft blant individer av kvinnelige.

I 2017, a Estimert 252.710 nye tilfeller av brystkreft har blitt diagnostisert hos kvinner i USA. Og selv om dødeligheten for brystkreft mellom disse personene har redusert mellom 1989 og 2015 39 prosent, L’utdanning, bevissthet og forskning på denne sykdommen er fortsatt viktig.

En måte å øke bevisstheten på er gjennom kroppens kunst. Noen velger å være blekket som en styrke påminnelse, selv i deres mørkeste timer. For andre er det en måte å huske de som har mistet på grunn av sykdommen. Og for noen fungerer tatoveringer som en kilde til helbredelse etter en mastektomi.

Fortsett å bla for å se de vakre kunstverkene og kraftige meldinger bak tatoveringer nedenfor, sendt av våre lesere.

Del på Pinterest

«Jeg valgte tatovering Larkspur fordi jeg er fødselsblomsten i tvillingene mine. Uten dem ville jeg ikke være der jeg er i dag. Jeg valgte også cannabis blader fordi han ga meg livskvaliteten for å leve og fortsette å være sunn for guttene mine. Jeg forvandlet endelig mine stygge arr til en vakker kunst, og jeg føler meg igjen. Jeg fant min tillit og til slutt elsker jeg brystet mitt! & # 8221; & # 8211; Starling Wickes

Del på Pinterest

«Jeg ble diagnostisert med trippel negativ brystkreft den 2. oktober 2015. Til mitt første besøk sa jeg at hvis jeg trengte mastektomi, ville begge brystene ha blitt fjernet. Jeg ble fortalt at dette ikke ville ha skjedd fordi de ikke ville fjerne det sunne stoffet. [På slutten] jeg kjempet [for dette] og jeg vant. I utgangspunktet gjorde jeg tre måneder med kjemo, men dette drepte meg og ikke kreft. Det ble avbrutt og tre uker etter at en dobbel mastektomi ble utført. Fem uker senere ble jeg fortalt at jeg hadde gjort den beste avgjørelsen fordi jeg hadde en gjenværende kreft og det andre brystet skulle ha blitt fjernet uansett. Tolv måneder etter intervensjonen, har arbeidet på min tatovering påbegynt. Det tok fem måneder å fullføre det og elske det. Fordi dette designet? Bortsett fra kjærlighet natur, vel & # 8230; Dette er min nye & # 8220; pupper & # 8221;. & # 8221; & # 8211; Elaine Murphy

Del på Pinterest

«Jeg er ikke en rosa ribbon jente & # 8211; Jeg er faktisk ganske motsatt. Så for å feire min tur, gjorde jeg en tatovering av den kjemiske formelen av Herceptin og CE L’Jeg har rett under brystet som ble rammet. Jeg gjorde tatoveringen på dagen jeg passerte målstreken på tre år, siden det er en viktig milepæl for Her2 + & # 8220 tumorer;. & # 8211; Anonym

Del på Pinterest

«Håper er viktig når du sliter med noen form for sykdom. Dette båndet representerer metastatisk brystkreft: Grønn identifiserer våren på våren på og symboliserer renovering, håp og # 8217; udødelighet; Grønt vann identifiserer helbredelse og åndelighet; Rose identifiserer opprinnelsen til metastaser som brystkreft. & # 8221; & # 8211; Debby Carlson

Del på Pinterest

«Jeg ønsket å dele min overlevende tatovering. Jeg er en treårig overlevende, så det er min mor. Denne draken er meg som jeg gjør brystkreft (rosa bånd). & # 8221; & # 8211; Valerie Schwarzwaelder

Del på Pinterest

«L’Jeg tok etter mastektomi. Det var veldig helbredende og fikk meg til å føle meg vakker. Jeg tror det var terapeutisk på en eller annen måte. & # 8221; & # 8211; Wendy Snow

Emily Rekstis er en skjønnhets- og livsstilsforfatter basert i New York som skriver for mange publikasjoner, inkludert storist, racked og selvtillit. Hvis du ikke skriver til datamaskinen, vil du sannsynligvis finne den på en Mafia-film, spise en burger eller lese en New Yorks historiebok. Se på noe annet arbeid påSin nettsideeller følg denTwitter.