Fordi brunette alger er gode?

Beskrivelse

L’Brunette Alga, kjent som Fucus Vesiculosus eller Bladderwrack, er en populær sying av sjøkyren i mange kjøkken. Begrensede tester støtter mange av uttalelsene på sine medisinske fordeler, men noen studier tyder på at det kan ha fordeler for helse.

Du bør inkludere det i kostholdet ditt? Les videre for å finne ut.

Cos’er brunette alger?

Brunette alger er A’Alga vokser i de kalde havene rundt om i verden. Du har kanskje sett flekker av sine slimete grønnebrune grener vasket på stranden.

L’Brunette Alga er en vanlig ingrediens i mange asiatiske kjøkken. Folk spiser det rå, kokt eller i saltlake. Hvis det er rå eller i saltlake, har den en crunchy crunchy. Hans tekstur er mykere hvis kokt. Kokker serverer brune alger i en koreansk suppe kalt Miyeok Guck. Du kan også legge den inn i miso suppe eller i # 8217; alger salat. Dens konsistens og smak kan gjøre de mest interessante insipid matvarer.

Hva er ernæringsmessige fordelene med brunette alger?

L’brunette alger er rik på næringsstoffer. Er en «8217, utmerket kilde til jod, et essensielt mineral for en sunn skjoldbruskkjertelfunksjon. Gir også:

 • jern
 • magnesium
 • Vitamin B-2 eller Riboflavina
 • Vitamin B-9, også kjent som folsyre eller folsyre
 • Vitamin B-12
 • fiber

Spis en’bredt utvalg av matvarer rik på næringsstoffer, for eksempel brunette alger, kan hjelpe deg med å få vitaminer og mineraler kroppen din trenger. Fiber i brunetter kan også fremme helsen til å fordøye systemet mens du fjerner forstoppelse.

Hvilke medisinske uttalelser er laget på brunette alger?

Noen har uttalt at brunette alger er en kur for mange forhold. En av uttalelsene er at det kan avgifte kroppen din fra stråling. Noen mennesker foreslår også at det kan forårsake selvdestruksjon av kreftvulster. Ingen vitenskapelig test støtter noen av disse uttalelsene.

Brune alger inneholder noen stoffer som kan bidra til å behandle visse forhold, inkludert noen typer kreft og fedme.

Kreft

L’Brunette Alga inneholder et element som heter Fucoidan, hvilke forskere har isolert og testet for sin effekt på kreft. Ifølge et søk utgitt i Marine narkotika, Fucoidan viste lovende resultater i # 8217; utrydde eller senke spredningen av kolon og rektum tumorer.

Vekttap

L’Brunette Alga inneholder også fucokanthin, som er et pigment som er ansvarlig for fargen sin. En studie rapportert i magasinet Diabetes, fedme og metabolisme antyder at en kombinasjon av fucoxanthin og granatäpplefrøolje kan bidra til å fremme vekttap og redusere leverfett i overvektige kvinner. Det er viktig å merke seg at forskningsdeltakere har tatt kosttilskudd som inneholder høyere doser fucoksantin enn de du vil få å spise alger direkte.

Du kan ha for mange brunette alger?

Den største faren for å spise for mange brunettalger er å konsumere for mye jod. Selv om jod er viktig for en sunn skjoldbruskkjertelfunksjon, kan konsumere for mye forårsake hypertyreoidisme. Symptomene på denne tilstanden inkluderer:

 • Akselerert hjerterytme
 • nervøsitet
 • plutselig vekttap

Som alt som bor i sjøen, kan selv brune alger absorbere og inneholde miljøforurensende stoffer, som L’arsen og kadmium. Disse elementene kan skade leveren og bukspyttkjertelen.

Spis brunette alger i moderasjon for å redusere risikoen for disse problemene. Gustal som en del av et variert og balansert kosthold.

L & # 8217;

L’Brunette Alga er en næringsrik grønnsak. Det er en rik kilde til:

 • fiber
 • jod
 • jern
 • magnesium
 • Gruppe B-vitaminer

Selv om ytterligere forskning er nødvendig, tyder noen studier at det også kan inneholde ingredienser for å bekjempe kreft og oppmuntre vekttap.

Du kan legge til Brun-alger til kostholdet ditt med å inkorporere dem i supper, salater og andre retter. Du kan også finne brunette alger kosttilskudd i mange naturlige matbutikker. Rådfør deg med legen din før du legger til kosttilskudd til rutinen din.