Fordeler med olje D & # 039; oliven for ansiktet ditt

Olje d’oliven og hudpleie

L’olivenolje, som er produsert ved pressing av oliven og fra # 8217; utvinning av oljen, vises i mange forskjellige former og har mange bruksområder.

De fleste av oss har en flaske olje D’oliven i skapene, perfekt for krydder salat eller salat i en panne. Det er sannsynlig at de fleste ikke har vurdert å bruke det til Nient’annet enn å forbedre sin egen middag. Men folk ser alltid på oljeolen til olivenolje for fordelene som et fuktighetsgivende ansiktsskrem.

Faktisk, en studere oppdaget at når forskerne brukte olivenoljen på musens hud som ble utsatt for ultrafiolett stråler som kunne forårsake kreft, virket oljeolen som faktisk jobbet for å bekjempe kreftceller. Tumorrenter var betydelig lavere i mus som oljen D & # 8217 ble påført, oliven på huden.

Fordeler for huden Dell’olivenolje

Det er rik på vitaminer

L’oliven har noen fordeler rapportert på huden. I følge Internasjonal oliven tips, L’Olivenolje har mange vitaminer, inkludert D og K, i tillegg til vitamin E.

Den har antioksidantegenskaper

L’Olivenolje er også en antioksidant, så det kan bidra til å forebygge eller invertere skade forårsaket av ultrafiolett stråling som forårsaker kreft. Den har en meget høy konsentrasjon av en ingrediens kalt squalen sammenlignet med andre typer fettstoffer og olje vesener som normalt spiser. Squalene er det som gir oljen D’oliven den ekstra antioksidant presset.

Fuktighet og bekjempe bakterier

Hvis du er utsatt for akne, bruk en såpe basert på olje d’oliven jeg kan hjelpe Redusere akne ved å drepe bakteriene som forårsaker akne;. L’Olivenolje er også kjent for å fukte og fukte huden.

Hvordan kan du bruke olje D’oliven på ansiktet?

L’oliven er ofte brukt som en ingrediens i ansiktsvaskingsprodukter. Det er kosmetikk basert på olje d’oliven. Det kan også bli funnet i noen såper, kroppsvask og lotion.

Du kan bruke olje D’oliven som fuktighetskrem uten tilsatt ingredienser ved å bruke den direkte på huden. Derfra kan du tørke overflødig olje med et håndkle eller en klut. Det kan være spesielt nyttig å bruke oljen D’Oliven som fuktighetsgivende krem ​​etter at du har blitt utsatt for solen eller har hatt en solbrenn.

Risiko og advarsler

Mens olivenolje kan være nyttig på en eller annen måte, har andre studier antydet at hvis du har sensitiv hud, spesielt fet hud eller en hudtilstand som dermatitt, # 8217; Olje D’Oliven kan ikke være det beste valget. En studere oppdaget at oljen D’Oliven faktisk forverret noen hudforhold for voksne og har anbefalt foreldre for å unngå å bruke olivenoljen på sine barn. Hvis du har sensitiv hud, gjør en allergisk test før du bruker den på ansiktet ditt. Gni en liten mengde på # 8217; underarm med oljebeskyttelsen D & # 8217, oliven du har tenkt å bruke. Hvis ingen reaksjon observeres innen 24-48 timer, bør det være trygt å bruke.

En annen studere koblet den 8217; bruk av naturlige oljer, inkludert olivenolje, olivenolje, på barn, kan faktisk bidra til å utvikle og eksem senere i livet. Dette gjelder spesielt hvis du har en familiehistorie av eksem.

L’oliven er en tung olje og absorberes ikke lett fra huden. Fjern overflødig olje for å unngå hindring av porer eller fellebakterier. Velg et produkt av høy kvalitet som ikke inneholder tilsetningsstoffer eller kjemikalier.

Ta bort

Hvis du vil bruke olje D’Olive på ansiktet, husk at kvaliteten er viktig. Wrix av oljeblandinger med hensyn til oljen D’ren oliven. En studere oppdaget at noen kjente oljer av olje D’Oliven oppfyller ikke de faktiske standarder for hva som skal være olje D’oliven.

L’Olive D’Oliven kan ødelegge under transport hvis det blir utsatt for varme, lys eller overdreven oksygen. Kvaliteten på olivenoljen kan kompromitteres dersom skadet eller for modne oliven brukes i produksjonen, eller hvis olje er lagret feil. Søk etter A’etikett med en sertifisering av det internasjonale olivenespisset på din flaske olje d’oliven. Og når du bruker oljen D’Olive på ansiktet, sørg for at du tester reaksjonen av huden din før og olivenolje på en liten del av huden din.