Et åpent brev til foreldre som ikke er gode akkurat nå

Vi lever i usikre tider. Prioritere din mentale helse er grunnleggende.

Del på Pinterest

Så mange mødre ute er ikke bra nå.

Hvis du er, er det greit. Virkelig.

For å være ærlig, nesten hver dag, gjør jeg ikke engang. Coronavirus har fullstendig ødelagt livet som vi kjenner det.

Jeg er veldig takknemlig for helsepersonell, til leveranser og ansatte i dagligvarebutikker som fungerer ved første linje. Jeg er takknemlig for at mannen min og jeg fortsatt har jobb. Jeg er takknemlig for helsen og sikkerheten til vennene mine og min familie.

Jeg vet at vi er heldige. Jeg skjønner at det er andre som står overfor mye verre. Tro meg, jeg gjør det. Men vær takknemlig, ikke automatisk slette følelser av frykt, fortvilelse og fortvilelse.

Alle sliter

Verden står overfor en krise og liv har vært opprørt. Ingen synes å være den neste, men vi opplever alle en viss grad av vanskeligheter. Hvis du føler deg bekymret, tristhet og sinne, er du normal.

La meg si det igjen for de bak.

Du. Er. VANLIG!

Du er ikke ødelagt. Du ble ikke beseiret. Du kan være nede, men ikke telle på deg selv.

Du kommer til å gjøre det. Det kan ikke være i dag. Kan ikke være i morgen. Det kan være uker, selv måneder, før du begynner å føle deg ny & # 8220; normal & # 8221;. Ærlig, normal som vi vet, kan aldri komme tilbake, som på så mange måter er en god ting.

Gjennom bruk av teknologi er flere familier i stand til å få tilgang til ting som telemedisin og virtuell skole. Mange arbeidere har nå muligheten til å jobbe eksternt.

Som vi forlater’en annen del, vil selskapene se verdien av å øke sine evner for å gjøre mer enn disse tingene som er mulig i ukene, månedene og årene som kommer. Fra denne utfordringen vil du bli født innovasjon, samarbeid, nye måter å gjøre gamle ting på.

Sannheten er at det er gode ting som kommer fra det som er en veldig stygg situasjon. Likevel, det er greit å ikke være ok.

Gå sakte med deg selv

Ok hvis du knapt kommer over hver dag. Ok hvis barna dine passerer litt & # 8216; for mye tid på skjermen. Ok hvis du spiser frokostblandinger for tredje gang denne uken.

Gjør det du må gjøre. Dine barn er elsket, lykkelige og trygge.

Dette er bare en sesong. Vi vet fortsatt ikke når det slutter, men vi vet at det vil gjøre det til slutt.

Det er godt å prioritere din psykiske helse akkurat nå. Hvis ekstra tid foran skjermen og frokost til middag tillater deg å motstå opp til # 8217; nå å gå til sengs hver natt, gjør det uten skyld.

Praktiske ideer for å prioritere din mentale helse

Alt om som du må konsentrere akkurat nå, går fremover, et veldig lite skritt om gangen.

Men fortsett med en hensikt. Dine reservasjoner er lave. Din evne er ingenting. Så ta det som lite du har og investere det i de tingene som vil forynge din sjel, de vil forny ditt sinn og rekonstruere din energi i nedgang.

Her er noen enkle, men praktiske ting, som du kan gjøre for å prioritere din fysiske og mentale helse i denne vanskelige perioden.

Hold deg hydrert

Unødvendig å si, er hydrering grunnleggende for fysisk helse og fysisk helse har innvirkning på din mentale helse. Når du ikke drikker nok vann, vil du føle deg lat, hovent og tåket, og til og med din psykiske helse vil bli påvirket.

En enkel ting som hjelper meg å drikke mer hver dag er å holde et glass i nærheten av vasken. Hver gang jeg går inn i kjøkkenet, stopper jeg, jeg fyller den og nipper.

Å holde glasset ut er en fysisk påminnelse om å pause hva du gjør og ta et minutt for å hydrere. Stopp for å nippe til mitt vann er en flott mulighet til å puste og være klar over hvordan jeg føler.

Tilbring tid på alt’åpen

Solen er en’utmerket naturlig kilde til vitamin D. Når du føler deg engstelig og bekymret, er immunsystemet ditt ikke på sitt beste. Gi et trykk med en PO & # 8216; av frisk luft og sol er bare hva legen bestilte.

En annen fordel ved å gå ut i solen er at det bidrar til å etablere en god sirkadisk rytme. Dette kan bidra til å løse den stress-induserte søvnløshet du sannsynligvis møtte hver kveld.

Også, opphold er ganske enkelt hyggelig. C’er noe i naturen som beroliger sjelen. Sitt i verandaen for å drikke kaffen din. Fra å sparke ballen med barna dine om ettermiddagen. Ta en natt tur med familien. Uansett hva du gjør, ta din daglige dose aktivitet alle’friluft. Det er verdt det.

Flytt kroppen din

Sekund Angst og depresjonsforening av Amerika, L’Fysisk trening spiller en grunnleggende rolle i å opprettholde mental helse. Faktisk er den fysiske aktiviteten ikke bra bare for kroppen, men også til sinnet.

Når du trener, løser kroppen din endorfiner. I et nøtteskall gjør endorfiner deg lykkelig. Du trenger ikke engang å være et maratonvindu for å samle disse fruktene. Noe så enkelt som en fil Yoga video for nybegynnere på YouTube eller en tur rundt den isolerte er tilstrekkelig.

Sammen med tiden brukt alle «8217; Open, L’trening er også ideell for å justere kroppens søvn syklus. En god trening er en solid forspill til en fantastisk sovende natt!

Sover mye

Jeg fortsetter å gå tilbake til # 8217; sovende emnet fordi C’Det er en veldig reell binding mellom søvn og din fysiske og mentale helse. Sleeping fra 7 til 9 timer anbefalt Hver natt kan ha en positiv innvirkning på kroppen din og ditt sinn betydelig.

I en 2005 studie På nesten 800 mennesker hadde de med søvnløshet 10 ganger mer sannsynlig å bli diagnostisert med klinisk depresjon og 17 ganger mer sannsynlig å bli diagnostisert med klinisk angst i forhold til folk som hviler riktig hver kveld.

Selv om det ofte er lettere å si enn å bli, kan en godnatrutine forbedre kvaliteten på søvn som du får hver kveld.

Det jeg fant arbeid for meg, er å sørge for at barna mine er i sengen snart nok til å ha et rolig øyeblikk å slappe av uten det konstante koret av & # 8220; mamma! Mamma! Mamma! Mamma! Mamma!& # 8221; Buzz i ørene som jeg prøver å slappe av.

Jeg finner det også nyttig å slå av TVen, ta en varm dusj og tilbringe litt & # 8216; Tid for å gå seg vill i en god bok. Gjør disse tingene et signal til hjernen min, som er på tide å hvile og hjelpe kroppen min til å slappe av nok til å få meg til å sovne med relativt letthet.

Til slutt

Det er andre trinn du kan påta seg for å beskytte din psykiske helse akkurat nå. Begrenser din eksponering for nyheter, hold kontakten med dine kjære hver dag, følg en forutsigbar rutine og sørg for at du planlegger mye tid for familiemoro.

Gjør disse tingene hjelpe deg med å fokusere hvor det er viktigere: Din familie, dine venner og liv du elsker.

Disse trinnene mot å forbedre mental helse er ikke revolusjonerende. Faktisk er disse to ting, ta vare på seg selv og gå tilbake til opprinnelsen.

Når du vedtar grunnleggende tiltak for å prioritere din fysiske helse, er virkningen på din mentale helse signifikant og umiddelbar. De to er så dypt sammenflettet at du ikke kan skille dem på # 8217; en fra # 8217;. Når din fysiske helse forbedres, vil du også være din mental helse og omvendt.

Å huske tankegangsforbindelsen vil tjene deg godt, ikke bare under krisen i Coronavirus, men utover.

Amy Thetford er en frilansskribent og mor som studerer hjemme for sin stamme med små mennesker. Det er matet av kaffen og ønsket om å gjøre alt. DE. HVA ER DETTE. Skriver om alt relatert til morskap realtalkwithamy.com. Truela på sosiale medier @realtalkwithamy.