En veiledning for nybegynnere til Botox fra # 039; naturlig utseende

Alt du trenger å vite om nålen din

Uunngåelig vil hver jente ha et øyeblikk som dette: Du jobber med en ny sminke for eyeliner eller du ser deg selv med en annen binding. Se nærmere.

De er de de svake linjene i kyllingben? TheS # 8220; 11 & # 8221; De etablert offisielt blant øyenbrynene dine?

Du kan bla den av. Tross alt gir rynker oss tegn. Men hvis du er plaget av en permi rynke eller noe annet, er det fint å vite at du har muligheter. Botox er en av dem. Og hvis det er gjort bra, virker resultatene strålende.

Bli med oss ​​i en 10217; grundig dykk av informasjon for alt du trenger å vite for å unngå uregelmessige øyenbryn, utrolige og unaturlige resultater og frosne ansikter.

Hva Botox også gjør?

Hvis du noen gang lurte på hvordan Botox kjemper rynker, her er detaljene.

Botox er merket av Botulinum tokxin, og er produsert av bakterien Clostridium Botulinum. C. Botulinum ligger i planter, i jord, i # 8217; vann og # 8217; dyrtarmen. Denne kjemiske blokkerer acetylkolin neurotransmitteren, noe som forårsaker en muskuløs lammelse som varer flere måneder.

Botox er en svært giftig substans som påvirker nervesystemet. Men ikke redd for! Når det brukes til å minimere rynker, administreres det i svært små doser. Og det brukes også til å behandle visse medisinske forhold. L’Effekt av muskelforlamning er måten et Botox-skudd reduserer krusninger og rynker som forekommer naturlig når vi gjør visse uttrykk (og enkelt, «8217; aldring). I noen tilfeller kan Botox også forhindre ytterligere folder.

Av skjønnhet grunner er Botox faktisk trygt?

Ser ut som en bit & # 8216; rart, rett? Vi snakker om A’injeksjon av giftig opprinnelse, og injiseres i ansikter av hele nasjonen!

Forskerne anser imidlertid relativt sikre botox sammenlignet med andre mer invasive kosmetiske prosedyrer. Selv om det er risiko, fant en nylig studie at, hvis det utføres av en dermatolog sertifisert av styret, mindre enn 1 prosent av pasientene opplever et problem.

Før du tar Botox, sørg for at du leser dette

Del på Pinterest

1. Hvordan velge riktig klinikk

Botox er for tiden Topp ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre i USA. Dette betyr at det er mange klinikker der ute. Det er opp til deg å velge den rette.

; Begrenser søket etter en leverandør til dermatologer og plastikkirurger sertifisert av styret og sier Adrienne M. Haughton, MD, av Stony Brook Medicine på Commack, New York. Disse legene er ansiktsanatomi eksperter og deres trening er ikke begrenset til et kurs i en helg, som i tilfelle av mange andre typer leger eller ikke-medisinske leger og # 8221;.

Så, sjekk media sosiale medier og nettsted for å se om arbeidet deres samsvarer med den ønskede estetikken. Tenk mer eller mindre på samme måte som du ville gjøre hvis du gjorde en tatovering. Du vil gi en god titt på porteføljen Dell’artist, rett? Gjør det samme med et Botox-dokument.

Se på de forrige resultatene før og etter, eller om mulig, se en pasient i person & # 8221; foreslår Joshua D. Zuckerman, MD, av Zuckerman plastikkirurgi i New York City. & # 8220; hvis pasienten er helt & # 8216; Frossen’Du vil kanskje ikke besøke legen.& # 8221;

Selv om du sannsynligvis ikke blir bedre venner med hudlege, er det også viktig at du liker leverandøren din til å føle deg rolig. Les online vurderinger for å ha en’ide om en lege oppførsel.

En gang begrenset L’planlegge en konsultasjon for å se om legenes filosofi er i tråd med din. & # 8220; er ansiktet ditt, budsjettet ditt, din beslutning og nr. 8221; understreker keira l. Barr, MD, Risilient Health Institute of Gig Harbour, Washington. «Hvis du føler deg presset av en leverandør, fjernet og raskt. Finn en lege som lytter til dine bekymringer, og dine ønsker er grunnleggende. Legen din skal være din samarbeidspartner i # 8217; hjelpe deg med å nå dine mål, ikke diktere dine mål og # 8220;.

Finn det rette Botox-dokumentet

 • Vurder legitimasjon og # 8217; erfaring.
 • Gjør forskning på det forrige arbeidet til legen.
 • Sjekk på nettet.
 • Møt legen din ansikt til ansikt for en konsultasjon.
 • Deres filosofi er i tråd med dine mål?

2.Lag en Botox-plan med legen din

Når du har bestemt deg for en lege, gjør en Botox-plan med dem. Husk at ditt vakre ansikt er unikt og festet til en unik person: deg! Dette betyr at Botox-planen din vil være forskjellig fra din mor eller til og med din beste venn. Og det burde være.

Den viktigste delen av etableringen av en hvilken som helst plan er å forstå målene til en pasient og etablere realistiske forventninger til en pasient & # 8221; sier Barr. & # 8220; For dette formål må en lege utdanne om hva Botox kan og ikke kan gjøre.& # 8221;

Og avhengig av dine mål, må du kanskje besøke klinikken opp til seks ganger L’år for ulike behandlinger. Dermatologen din bør skissere alle dine valg, inkludert Botox-ikke-relaterte behandlinger.

Når du deler dine mål med din hudlege, bør du vurdere din alder og nøye observere dybden på ansiktsfoldene dine, sier Caroline A. Chang, MD, Dermatology Professionals i East Greenwich, Rhode Island. Han foretrekker å bruke Botox for å behandle tynne rynker. For dypere linjer, prøv å se hvordan Botox kan brukes sammen med flere prosedyrer for å få L’estetisk ønsket av en person.

Legen din bør også evaluere alle dine dynamiske muskelbevegelser. Jeg ber pasienten om å bøye musklene i # 8217; interessert område for å se om Botox er et godt alternativ og / eller hvor mye injeksjon og # 8221; sier Chang.

Når det gjelder rynkene i pannen, ser Chang på utseendet til en pasients utseende med øyenbrynene hevet, i ro og med øynene lukket.

Det er noen mennesker som har genetisk tunge øyelokk som kompenserer å holde øyenbrynene alltid hevet og forklarer. ‘Botox av pannen kan svekke disse musklene og forhindre økningen i kompenserende.& # 8221; Som et resultat, vil personen føle at øyelokkene hans var enda tyngre. Det er ikke en god situasjon.

Hvordan lage din Botox-plan

 • Hva er målene dine?
 • Dine mål kan nås med Botox?
 • Vurder din alder.
 • Diskuter ytterligere behandlinger, om nødvendig.
 • Vurder budsjettet ditt.
 • Diskuter livsstilsfaktorene.

3. La bankkontoen din, ikke drive din beslutning

Hva er i porteføljen din, spiller også en rolle i din plan, Botox-handling. Botox er midlertidig og varer fra fire til seks måneder. Hvis du liker resultatene, kan du bestemme deg for å fortsette med ulike behandlinger ALLE’år.

Respekt for pasientens budsjett er viktig og # 8217; Planlegg en plan som tar hensyn til både fordeler og budsjett for behandling er Vital & # 8221; States Barr. Botox-prisene kan variere fra $ 100 til $ 400 for å behandle et enkelt område. Vær ærlig med deg selv hvis engasjementet og avgiftene er verdt det.

Tenk også på din livsstil og snakk med legen din hvordan det påvirker huden din. L’aldring oppstår på grunn av både egen- og ekstrinsiske faktorer, forklarer Barr. Våre gener, L’etnisitet og til og med noen medisinske forhold er iboende, og vi har ikke kontroll over dem. Vi har mer kontroll over ekstrinsiske faktorer, for eksempel L’atmosfærisk forurensning, stress eller røyk.

Opplær pasienten på de forskjellige typer aldring og ha en oppriktig diskusjon om deres spesielle vaner, miljømessig eksponering, samt kosthold og livsstilsvalg, vil hjelpe til med å lede planen, maksimere fordelene og optimalisere resultatene og # 8221 ; sier barr.

Botox Cost

 • Behandlinger kan variere fra $ 100 til $ 400 for å behandle et enkelt område.
 • Botox er mer enn A’injeksjon. Avhengig av ansiktsmusklene, må du kanskje behandle forskjellige områder i ansiktet.
 • Botox vedlikehold kan ta fra to til seks økter alle’år.

Hva er den rette alderen for å få Botox?

Del på Pinterest

Selv om L’tidsintervallet vil være forskjellig for alle, anbefaler Barr.com når de tynne linjene vises og begynner å forstyrre deg.

& # 8220; I våre 30 år, begynner vår hudcelleomsetning og vår kollagenproduksjon å senke, og det er på tide når mange av oss begynner å se tegnene på’Aging & # 8221; han sier barr. Noen mennesker kunne velge å få Botox før da, og mange leverandører vil gjøre det, men Barr sier det er bedre å fokusere på de første forsvarslinjene.

& # 8220; Personer i deres ungdomsår og 20 år bør spare penger og fokusere mer på kostholdet, livsstil og miljømessig eksponering, for å holde den ungdommen Glow & # 8221; foreslår.

Ikke-kosmetiske bruksområder for Botox med sin lammende eller svekkende muskelhandling, har Botox fordeler i tillegg til å tinker med utseendet. Botox er en medisinsk behandling for migrene, overdreven svette, bekken smerte, Hyperaktiv blære, ansikts sammentrekninger, minibank og til og med Depresjon.

Hva er risikoen for Botox?

Som behandling for å se yngre, er Botox fortsatt en vårkylling. US Food and Drug Administration (FDA) godkjent Botox for noen kosmetiske bruksområder i 2002. Selv om leger har vurdert den relativt sikre Botox, er studiene fortsatt pågår på langsiktige effekter og andre faktorer.

For eksempel, forskere I 2016 oppdaget han at høyere doser av Botox kan spre seg langs nervecellene utover det forventede injeksjonsstedet. FDA utstedte a legge merke til Som for Botox, men det er fortsatt godkjent I mindre doser for midlertidig reduksjon av utseendet på rynker på pannen og rundt øynene og til munnen.

Ytterligere risikoer for Botox inkluderer en mislykket jobb hvis for mye nevrotoksin brukes eller injiseres på feil punkt. Bad Botox kan inkludere et ansikt / # 8220; frosne & # 8221; eller uttrykkløse, asymmetriske eller fallende problemer. Heldigvis, siden Botox er midlertidig, vil noen av disse kontraktene på slutten forsvinne. Det samme gjelder for noe lett blåmerke som kan oppstå etter å ha mottatt injeksjoner, som skal forsvinne etter noen dager.

Kontakt legen din hvis du har det

 • Puffy eller fallende øyne
 • hodepine
 • nakkesmerter
 • Dobbeltsyn
 • Tørre øyne
 • Allergisk reaksjon eller respiratoriske vanskeligheter

Hvordan vet jeg om Botox er riktig for meg?

Hvis du tar hensyn til Botox for estetiske grunner, vær ærlig med deg selv om hvorfor du vil ha det. Alle vennene dine hopper på Botox-vognen? Du bruker Botox for Chamfer dine følelser? (Ja, det er en ting.)

Ikke c’det er ikke noe galt med å gjøre noe selv om det gjør at du føler deg tryggere enn deg. Men aldri bli presset for å endre utseendet ditt fra noen andre eller for sosiale standarder oppfattet. Uansett hva du bestemmer, ta avgjørelsen på Botox & # 8211; eller ikke på Botox & # 8211; bare for deg selv.

Husk, # 8217; aldring er en naturlig og vakker ting. Disse radene inneholder historiene om hver gang du har smilte, ris, frowned eller frowned. Er det topografiske kartet over historien din. Og dette er noe som er verdt å eie.

Jennifer Chesak er en Freelance Book Editor basert i Nashville og Writing Lærer. Det er også en forfatter av Travel D’eventyr, fitness og helse for forskjellige nasjonale publikasjoner. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill og jobber med sin første fiksjons roman, satt i sin julestate, North Dakota.