Er fettsuging permanent?

Kan alle ta fettsuging?

Hvem kanfettsuging med liposkulptur? I prinsippet kan alle kvinner og menn over 20 år bli vurdert med tanke på operasjon. Er du overvektig vil det være gunstig for resultatet, samtidig som det reduserer risikoen for komplikasjoner, hvis du klarer å slanke deg før operasjonen.

Er fettsuging vondt?

Huden vil være øm og bedøvet i operasjonsområdet etter operasjonen og det vil være smerter de første dagene. Det vil være hevelse og blålig misfarging av huden de første ukene etter operasjonen, men det normaliseres etter hvert. Du kan derfor ha bruk for noe smertestillende de første dagene.

Kan man fettsuge bukfett?

Mange undrer seg derfor over om dette kan fjernes med fettsuging. Mange pasientene ønsker et mindre mageomfang og kommer til oss med spørsmål om bukfett. Det innvendige fettet er ikke tilgjengelig for kirurgisk fjerning. Den eneste måten å redusere bukomfanget da, er ved å redusere vekten.

Hvor lenge varer fettsuging?

Hvor lenge varer resultatet etter fettsuging? Fettsuging gir i utgangspunktet et varig resultat siden fettcellene fjernes helt fra området som behandles. Den endrede kroppsfasongen er derfor i prinsippet permanent.

Kan man dø av fettsuging?

En 29 år gammel trebarnsmor fra Colombia døde i slutten av februar etter å ha fått utført en fettsuging. Det skriver den kolombianske avisa La Vanguardia.

Kan man legge på seg igjen etter fettsuging?

Dersom du går opp i vekt etter en fettsuging, vil vektøkningen fordeles relativt jevnt over hele kroppen. Det vil imidlertid være færre fettceller i området som er fettsugd slik at vektøkningen i dette området vil være mindre sammenlignet med resten av kroppen.

Hvor lenge skal man ha på kompresjon etter fettsuging?

Etter en fettsuging må du bruke kompresjonstøy. Dette skal brukes i 14 dager, dag og natt hvis ikke annet avtales med legen. Hard fysisk aktivitet anbefales ikke før etter 2-4 uker. Aktivitetsnivået øker du selv etter hvert.

Hva er Fettfrysing?

Fettfrysing eller kryolipolyse er en unik behandlingsmetode hvor fettceller fjernes ved å kjøle de ned. Fettceller tåler lite kulde og dør om de blir utsatt for lave temperaturer i en lengre periode. Når fettcellene er døde, fjernes de fra kroppen via lymfebanene.

Hvem er best på fettsuging?

De som egner seg best, er de som har normal vekt og lokaliserte fettansamlinger som ikke lar seg slanke vekk. De områdene på kroppen som egner seg best for fettsuging, er mage, hofteparti, ryggputer, ytterside lår, innside lår, innside knær, hake og bryst hos menn.

Hvordan virker fettsuging?

Ved fettsuging fjernes fettcellene på det aktuelle området helt, og de kommer ikke tilbake. Med gode kost- og mosjonsvaner kan du unngå at det oppstår fettansamlinger på andre deler av kroppen.

Hvordan bli kvitt fett øverst på magen?

Det er særlig ved trening med lav intensitet at fett brukes som hovedenergikilde. Hvor på kroppen fettet forbrennes, kan vi dessverre ikke kontrollere. Derfor kan man ikke «punktslanke» seg. Fettsuging er et alternativ for å fjerne fettvev, men det anbefales kun for de med sykelig overvekt.