Du kan bli gravid av analsex? Skille fakta fra fiksjon

Beskrivelse

Ifølge en studie publisert i Arkiv av seksuell oppførsel, Folk i USA synes å gjøre mer analsex i dag enn i fortiden.

Dessuten fant forskerne at mange kvinner finner analsex hyggelig, mens andre finner det smertefullt eller ubehagelig og aksepterer det bare på grunn av en annen faktor. Vanlige faktorer inkluderer følelse under press fra en seksuell partner og ønsker å unngå graviditet, blant annet.

L’Seksuell aktivitet bør være en hyggelig, morsom og konsensuell opplevelse for begge partnere. Hvis du føler deg bedt om å gjøre noe du ikke vil gjøre, fortell partneren din, vil du ikke forplikte deg til de [8217;. Kontakt vår samtykkehåndbok.

Hvis du velger analsex for ønsket om å unngå graviditet, er det viktig å kjenne fakta.

Du kan bli gravid av analsex? Rigor av vilkår, svaret er nei og analsex er en effektiv måte å unngå graviditet på.

Det er imidlertid noen svært usannsynlige scenarier som indirekte kan forårsake graviditet. Og kanskje enda viktigere, det er andre risikoer du må være oppmerksom på.

La oss ta en nærmere titt på de involverte risikoene.

Dermed kan det skje?

Spermen bærer millioner av Spermatozoa som er koblet til å svømme den mest kraftig mulige for å finne en kvinnes egg. En kvinne er fruktbar når hennes eggstokk har sluppet et modent egg i en fallopisk tuba. Dette skjer en gang i måneden.

Fordi et egg er befruktet, må sperma være i skjeden, slik at de kan svømme opp og gjennom livmoråpningen, kalt livmorhalsen. Derfra fortsetter spermen gjennom livmor og salt i egglederen der en eller flere spermatozoer prøver å trenge inn i egget.

Men det er ingen intern forbindelse mellom L’anus og reproduktive organer hvor en kvinnes egg frigjøres hver måned, og venter på en sperm fertilizzi. Spermen må nå egget fordi graviditeten oppstår.

Hver gang sperma er nær skjeden, er det imidlertid mulighet for at du eller din partner ved et uhell sprer det i vaginalkanalen uten vaginal penetrasjon. Hvis alle andre forholdene er korrekte, Noen medisinske myndigheter Jeg tror dette kan forårsake graviditet.

Befruktning krever bare en enkelt sæd. Nyere er utløsningen, jo mer sannsynlig er det sperm ut av kroppen fortsatt i live og mobil.

Hvem vi er 1 kvinne ut av 200 Intervjuet fortalte den britiske medisinske tidsskriftet å ha vært gravid uten teknologi og uten å ha hatt vaginale relasjoner.

Hvis disse rapportene er nøyaktige, er det mulig at sperma er levert til vaginalkanalen på en annen måte, for eksempel utløsning nær den vaginale inngangen eller # 8217; innsetting av en finger forurenset av sæd eller et sexleketøy.

Så svært lite sannsynlig, det er mulig at den vage sæden før eller etter ubeskyttet anal penetrasjon kan nå vaginaen. Men husk at slik at analsex blander seg i en graviditet, ikke bare sperma ville trenge å nå skjeden på en eller annen måte, men kvinnen bør også være i hennes fruktbare vindu. Dette er vanligvis en periode fra tre til syv dager per syklus.

Og den pre-ejakulerte?

Selv om sperma er utbredt i sperma (også angitt som & # 8220; ejaculated & # 8221; Sperm & # 8221;), Noen søk Utstilling som også kan være tilstede i det mindre tallet i pre-ejaculated (& # 8220, som kommer ut av penis under sex, før’ejakulasjon. Dette væsken kan også føre til graviditet.

Så i teorien, selv uten utløsning i skjeden, kan graviditeten oppstå med vaginal penetrasjon under preliminarene som fører til analsex. Hvis du vil unngå graviditet, og du ikke bruker andre prevensjonsmetoder, er det bedre å unngå vaginal penetrasjon helt.

Andre risikoer for ubeskyttet analsex

D’En annen del, husk at sykdommer og skader er mer sannsynlig av analsex ikke sikker på at med vaginal sex. Det er bedre å alltid bruke kondom under analsex, selv om kondomer ikke tilbyr 100% beskyttelse.

Analsex regnes som en’høyrisikoaktivitet. Husk imidlertid at seksuelle overføringsinfeksjoner (IST) også kan spre seg gjennom vaginalsex.

Du kan ha en ist uten å vite det, siden mange har umiddelbare symptomer. Og for tiden er det ingen standard test for å avgjøre om en mann har humant papillomavirus (HPV), noen former som de kan føre til kreft.

Grunnen til at analsex øker mulighetene for infeksjon er at den rektale fôringen er tynn, tørr og delikat. Det koder og blåser lett, som gir en oppføring for virus, bakterier eller parasitter i blodet. Selv om ingen av de to partnerne har en alvorlig infeksjon, kan tilstedeværelsen av avføring føre til urinveisinfeksjoner.

Selv om smøremidler kan bidra til å forebygge rive og blødende, nyere forskning Utstilling som også kan øke risikoen for kontraktsinfeksjoner.

I noen tilfeller kan analsex føre til Svakere tarm og tap.

L’

Å holde gravid med analsex er svært lite sannsynlig, men hvis flere faktorer justerer, er det en ekstern mulighet. Analsex innebærer andre helserisiko som er mer sannsynlig.

Hvis du og din partner velger å ha analsex, er kommunikasjonen grunnleggende. Begge bør testes for ists og bruke kondom for beskyttelse. Hvis du ønsker å hindre graviditet, og du er seksuelt aktiv, er det mange prevensjonsalternativer for å diskutere med legen din.

Med de riktige forholdsregler, kan det være en fin’erfaring for begge.