Diagram over tatovering smerte: hvor det gjør vondt mer og mindre og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Tatoveringer er blant de vanligste kroppsdekorasjonene globalt. Sekund 2010 studio, Ben 38% av befolkningen i alderen 18 og 29 ble inked minst en gang i livet.

Et naturlig spørsmål å spørre er: & # 8220; gjør en tatovering vondt?& # 8221;

Mens de fleste vil si ja, i virkeligheten er dette et komplekst spørsmål å svare på.

Tatoveringen består i flere ganger gjennomsyret det øvre laget av huden med en spiss nål dekket med pigment. Så få en tatovering er generelt alltid smertefull, selv om folk kan prøve forskjellige nivåer av smerte.

Biologisk mannlige mennesker har en tendens til å forsøke å håndtere smerte annerledes enn de som er biologisk kvinner. Videre eksperimenterer de forskjellige delene av kroppen med ulike smerter når de blir tatovert.

Selv om det ikke er vitenskapelig bevis på at de sier hvilke områder av kroppen som vil føle mer eller mindre smerte når de er blekket, har vi samlet anekdotisk informasjon fra nettsteder som forvaltes av folk i # 8217; tatoveringsindustrien.

Her er den generelle konsensus: De mindre smertefulle stedene som skal tatoveres er de med det største antallet fett, det nedre antall nerveender og tykkere hud. De mest smertefulle stedene som å bli tatovert er de med mindre fett, mer nervøs og tynnere hud. Benområder gjør vanligvis veldig dårlig.

Fortsett å lese for å finne ut hva som er de mest eller mindre smertefulle poengene.

Tatovering smerte graf

Del på PinterestGrafisk smerte for folk som er biologisk kvinnerDel på PinterestGraf av smerte for folk som er biologisk mann

Alle opplever smerte på forskjellige måter. Plasseringen av tatoveringen, så vel som kjønn, kan påvirke smerten. Her vil vi se nærmere på de mest og mindre smertefulle stedene for å bli tatovert.

Veldig smertefullt

Det er sannsynligvis mer smertefullt å ta en tatovering på en del av kroppen med mange nerveender, nær beinene uten mye fett eller hvor huden er veldig tynn. Smerter i disse områdene kan være fra høy til grav.

Armhule

Armhulen er blant de mest smertefulle stedene, om ikke den mest smertefulle, å bli tatovert. Smerten du vil prøve å tatovere her er veldig alvorlig. Faktisk anbefaler de fleste tatoveringsartister ikke folkene som tatoverer armhulene.

Ribbe bur

Thoracic buret er sannsynligvis det nest mer smertefulle stedet for de fleste å tatovere. Smerter her kan være seriøs. Huden rundt ribbeina er ekstremt tynn og her er det mindre fett enn på de fleste andre deler av kroppen.

Videre, hver gang du puster, flytt thoracic buret og huden over den, som kan gjøre følelsen av å bli tatovert her mye mer intens.

Ankler og shinings

Benene på anklene og tibiene er like under tynne lag av lær, noe som gjør det veldig vondt å bli tatovert i disse områdene. Ankelen og shin tatoveringer forårsaker vanligvis sterke smerter. Det er mer eller mindre det samme smertenivået forårsaket av tatoveringen på thoraxburet.

Brystvorte og bryster

Nipplene og brystet er ekstremt følsomme områder, så bli tatovert her kan forårsake sterke smerter.

Lyske

Din lysken er full av nervøse avslutninger som kan være irritert av tatoveringsnåler. Smerter her kan være høy for alvorlig.

Albuer eller rotula

Albuene og rutulene er områder hvor beinene er like under huden. Vibrasjoner forårsaket av tatovering på & # 8217; bein kan forårsake smerte fra høy til grav.

Bak knærne

Dette er en «8217; en annen del av kroppen du kan prøve en sterk smerte under tatoveringen. L & # 8217; Område bak knærne har slank og elastisk hud med mange nerveender. Disse funksjonene gjør dette området svært følsomt for tatoveringsnåler.

Flanker

Fordi sidene på sidene er like under huden, kan tatoveringer på sidene forårsake sterke smerter. Dette gjelder spesielt hvis du er veldig tynn og du har mindre fett rundt hoftene til å pute beinene på hoftene.

Nakke og ryggraden

Tatoveringer på nakken og på ryggraden er kjent for å være blant de mest smertefulle tatoveringer fordi nakken og ryggraden er svært følsomme områder.

Hode, ansikt og ører

Som nakken inneholder hode, ansikt og ører mange nerveender som kan være irritert under en tatovering og forårsake sterke smerter. Ikke c & # 8217; det er veldig fett på hodet, ansiktet og ørene, så du har ikke mye pute for tatoveringsnålen her.

Leppe

Huden over og rundt leppene er generelt oppløst med mange nerve-terminasjoner. En tatovering på leppene vil nesten sikkert forårsake en sterk smerte og kan føre til blødning, hevelse og blåmerker.

Hender, fingre, føtter og tær

De øvre og indre delene av hender og føtter, så vel som fingrene i hender og føtter, er populære steder å bli tatovert. Bli tatovert hvor som helst på hender og føtter kan forårsake sterke smerter. Huden her er veldig tynn og inneholder mange nerve-terminasjoner som kan forårsake smerte når de blir rammet av en tatoveringsnål.

Også når nervene i hender og føtter blir forstyrret av en tatoveringsnål, kan de lide smertefulle spasmer som gjør tatoveringen opplever veldig ubehagelig.

Mage

Tatoveringer på mage kan forårsake smerte som strekker seg fra høyt til grav.

Nivået av smerte du føler, avhenger av typen form du er. Folk med høyere kroppsvekt har en tendens til å ha en mer avslappet hud på magen med hensyn til mennesker med lavere vekter.

Det er sannsynlig at en person med den mest spente huden på magen gir mindre smerte enn en person med mykere hud i Quest & # 8217;.

Interne biceps

Mens muskelen alle & # 8217; interiør i din interne bicep kan redusere mengden smerte for å bli tatovert i dette området, har huden her en tendens til å være myk og oppløst. Å bli tatovert på de indre biceps kan forårsake en høy mengde smerte, men vanligvis forårsaker ikke intens smerte.

Tatoveringer her krever generelt mer tid enn andre deler av kroppen å helbrede.

Mindre smertefullt

Områdene som sannsynligvis forårsaker minimal smerte når de er tatovert, har en tendens til å være polstret med litt og er en spennende hud, de har få nerveender og er ikke nær beinene. Smerten i disse områdene vil være lave til moderate.

Noen av de mindre smertefulle punktene inkluderer:

Øvre eksterne låret

Denne delen av kroppen er godt polstret med fett og har få nerveender. Den øvre delen av ytre låret er en av de mindre smertefulle punktene for å lage en tatovering, med lav til moderat smerte i de fleste.

Underarm

Det er mange tykke muskler og hud på underarmene, uten mange nervøse avslutninger. Tatoveringer på underarmene forårsaker vanligvis en lav moderat mengde smerte.

Eksterne skuldre

Den ytre delen av skuldrene har en tykk hud med noen få nerveender, noe som gjør det til en av de minst smertefulle stedene for å bli tatovert. Smerten ved å bli tatovert her er vanligvis fra lav til moderat.

Eksterne biceps

Den eksterne bicep har mange muskler uten mange nervøse termineringer, noe som gjør det til et bra sted for en tatovering som ikke vil forårsake mye smerte. Eksterne bicep tatoveringer forårsaker vanligvis lav smerte nivåer til moderat.

kalver

C & # 8217; Det er en betydelig mengde fett og muskler på kalvene og noen få nerveender, så tatoveringer på kalvene er vanligvis ikke så smertefulle. Du kan forvente å høre nivåer av lavt moderert smerte her.

Øvre og nedre baksiden av ryggen

Få en tatovering på den øvre eller nedre baksiden av ryggen, forårsaker vanligvis en lav moderat mengde smerte, fordi huden her er tykk med noen få nerveender. Jo mer du beveger deg bort fra bein og nerveendringer i ryggraden og sidene, mindre smerte du vil høre.

Faktorer som påvirker smerte

Flere ting kan påvirke måten du føler smerte på:

Kjønn

Forskning tyder på at folk som er biologisk kvinner føler smerte følelser mer intensivt noen menn. Dette kan skyldes fysiske og kjemiske forskjeller mellom kroppene til kvinner og menn.

D & # 8217; Andre del, forskere oppdaget også at kvinner er Mer aksept av smerte sammenlignet med menn.

Det er imidlertid ingen spesifikk forskning som tyder på at kvinner prøver mer smerte mens tatovert enn menn eller omvendt.

Erfaring

Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at folk som har hatt tatoveringer, kan ha en smertegrense ved høyere press enn de som aldri har hatt en tatovering.

Alder og vekt

Selv om det ikke støttes av søket, er det mulig at alderen og vekten kan gjøre tatoveringer mer smertefulle.

Den eldste huden kan ha mer sannsynlig knust eller prøv smerte enn den yngre huden.

De tyngste menneskene kan ha en mykere hud, som også kan være mer følsom for tatoveringer. Tvert imot, selv folk med svært lav kroppsfett kan prøve mer smerte.

Hvordan føles det

Måten du føler smerte og posisjonering av tatoveringen din, kan i stor grad påvirke måten du føler når du tatoverer.

Igjen, dette har ikke blitt vitenskapelig demonstrert, men noen typer smerte er velkjente i tatoveringsfellesskapet.

Det er noen generelle følelser som vanligvis er testet når en tatovering er laget. Kjennskap til disse følelsene Før du får deg til å tatovere, kan du gi deg en & # 8217; ide om hva du kan forvente å prøve og hvordan du forstår når smerten din ikke er normal.

De vanlige typer tatoveringssmerter inkluderer:

Brennende smerte

Brennende smerte er som å ha noe veldig varmt presset mot huden i en lengre periode.

Det er mer vanlig hørt i de områdene som en tatovering har jobbet i lang tid på grunn av en kombinasjon av rå av huden din og gjentatt traumer som følge av en tatoveringsnål som gjennomsyr huden din på samme punkt. Det er også vanlig i områder med mer fett under huden.

Brennende smerte er vanligvis ikke intens, men det kan være veldig irriterende.

Døve eller substrat smerte

Tattoo artistene sier dette er den beste typen smerte du kan prøve mens tatovering.

Når nålen lyser med sin sterke summende og akutte sting på & # 8217; nålen treffer huden for første gang, er reaksjonen av kroppen din å begynne å produsere stresshormoner som adrenalin;. Disse hormonene virker faktisk for å dumpe smerte ved å få det til å føle seg som en kjedelig smerte i bakgrunnen.

Under tatoveringssesjonen kan du høre denne døve smerteendringen eller intensivere noen ganger. Det er mer sannsynlig å holde seg i døve smertefasen hvis du er distrahert av en & # 8217; annen aktivitet mens du er tatovert, hvordan du snakker med din artist, lytter til musikk eller ser på TV.

Skrapete smerter

Skrape smerte er den vanligste følelsen du føler når du lager en tatovering. Denne typen smerte kan virke som en intens skrape som beveger seg til # 8217; tatovert område, som om en katt var å dra klørne til huden din.

Selv om denne smerten ikke er vanligvis intens, kan det skade mye hvis tatoveringskunstneren fungerer på samme område i lang tid. Det har også en tendens til å skade mer når flere nåler brukes samtidig, i stedet for en enkelt nål. Dette er tilfellet der kunstneren din legger til skyggen til tatoveringen din.

Akutt eller skarp smerte

Akutt eller skarp smerte kan beskrives som mange små bee-ordser. Denne typen smerte er vanligvis ganske intens og ser ut som nålen trenger i huden din. Noen ganger er det nok å få deg til å flytte bort fra tatoveringsnålen!

Denne typen smerte er mest følt når en tatoveringskunstner bruker mindre nåler, eller bare en nål, for å legge til veldig fine detaljer eller tegne oversikten over tatoveringen din. Kroppens deler med den tynnere eller mer spente huden er mer sannsynlig å prøve akutt eller skarp smerte, som håndledd og biceps.

Mens de erfarne tatoveringsartistene vet hva de gjør, er det mulig at nybegynnere ødelegger en ny tatovering. En skarp eller skarp smerte som er veldig intens, kan faktisk bety at tatoveringskunstneren skyver sine nåler for dypt inn i huden din.

Dette kan føre til en tatoveringsdeformitet kalt tatoveringseksplosjon, noe som fører til dispersjonen av Dell & # 8217; blekk av en tatovering under bare de øvre lagene i huden som skal tatoveres. Det endelige resultatet er en veldig smertefull og sløret tatovering.

Du kan forhindre sprengning av tatovering ved hjelp av en svært erfaring tatovering artist og unngå tatovering på veldig tynn hud.

Levende smerte

Du kan prøve levende smerte når du tatoverer det i et veldig benaktig sted, som disse områdene:

 • ekstern håndledd
 • albuer
 • Ribs
 • ankel

Når en tatoveringsnål pierces huden over beinet, kan beinnervene hente følelsen av vibrasjon, spesielt hvis nålen beveger seg i svært høy hastighet. Dette forårsaker levende smerte.

Vibrerende smerte er vanligvis ikke intens, men ikke engang teaser nøyaktig. Det er mer sannsynlig at du føler deg levende smerte hvis du er tynnere og du har mindre hud og fett på beinene.

Hvordan minimere smerte

Her er noen forslag til å minimere tatoveringssmerter:

 • Spør din tatoveringskunstner for å lage pauser når du har problemer med smerte.
 • Velg en veldig erfaren tatoveringsartist. Insistere på å se deres sertifisering og sjekke utstyret på forhånd. Din tatoveringsartist bør alltid ha på seg rene hansker og bruke sterilisert utstyr.
 • Ikke spis før du tatoverer deg selv hvis du tatoverer magen din.
 • Følg tatoveringen Post-behandlingsinstruksjoner Slik vasker du tatoveringen, bruk store klær over tatoveringen og bruk salve og fuktighetskrem for å redusere smerten og risikoen for komplikasjoner etter at tatoveringen er over.
 • Pass på at du har sovet ganske før tatoveringen. Å ha tilstrekkelig sovet før en tatovering vil gjøre deg lettere å bære smerten.
 • Hold deg nykter for tatoveringen din. L & # 8217; Alkohol fortynner blod og kan forårsake blødning og blåmerker. Dette kan forårsake mye smerte og til og med ødelegge tatoveringen.
 • Hold deg hydrert for å holde huden elastisk og spent til å redusere smerten av en tatovering.
 • Prøv et paralyserende produkt på huden din før du tatoverer for å redusere mengden smerte du føler. Bla gjennom lammende produkter for online tatoveringer.

Ting å vurdere

Tatoveringer kan ta minutter eller timer å bli lagt til kroppen din, men de varer et liv. Smerte bør bare være en av tingene å vurdere når tatovering. Fjernelsen av en tatovering er en mye mer arbeidskrevende og kostbar prosess når det gjelder tid og har motstridende resultater.

Før du får en tatovering, bør du vurdere:

 • Infeksjonsrisiko, allergiske reaksjoner på fargestoffer, arr og sykdommer som overføres av blod
 • Hvis du angre på tatoveringsdesignet ditt
 • hvis L & # 8217; aspekt av tatoveringen din kan endres hvis vekten øker eller forblir gravid
 • posisjonering av tatoveringen din og hvis du vil ha sjansen til å skjule den under klærne dine

Bunnlinjen

Å få en tatovering er en smertefull opplevelse for alle. Men det er faktorer som påvirker mengden smerte du føler som en individuell opplevelse mens du dør deg. Ting som sex, hudforhold og tatoveringsposisjonering kan påvirke hvor ille det gjør vondt.

Pass på at du er klar over smerten, komplikasjonene og risikoen for tatovering, før du går til tatoveringsbutikken.