Det er trygt å bruke Linece OTC under graviditet?

Introduksjon

Takket være endringene i hormoner og ekstra press som en voksende livmor øvelser på’tarmene, møter mange kvinner forstoppelse under graviditet. Forstoppelse er definert som å ha tre eller mindre intestinale bevegelser per uke. Det er også preget av spenning under tarmbevegelser, vanskeligheter i passasjen av avføringen og passasjen av små avføringer.

Ved forstoppelse kan legen foreslå endringer i livsstil eller benkprodukter (OTC) for å lindre symptomene. Chelace er et benk-topprug som brukes til å lindre sporadisk kortsiktig forstoppelse. Oppdag din sikkerhet under graviditet og # 8217; amming.

Linje bruk under graviditet

Generelt anses Colace som trygt å bruke under graviditet eller # 8217; amming. Men hvis du lider av forstoppelse knyttet til graviditet, snakk med legen din før du bruker narkotika. Legen din kan foreslå endringer i livsstil for å lindre forstoppelse før du prøver et benkprodukt som Linece. Noen ganger kan endring av vaner ta deg nok lettelse fra å ikke ta et stoff for å behandle forstoppelsen.

Tilleggsinformasjon: 5 Sikker rettsmidler for graviditet Forstoppelse »

Hvis du og legen din bestemmer deg for at løp er det riktige alternativet for deg under graviditet, spør legen din hva som er den beste dosen for deg. Du bør også spørre dem om hvor lenge du skal bruke Linece.

Bruker linje under L & # 8217;

Det anses også trygt å bruke Linece under L & # 8217;. Hvis det tas ved de vanlige dosene, passerer en betydelig mengde av legemidlet ikke inn i morsmelk. Breastfed babyer har ingen negative bivirkninger hvis deres mødre tar linece.

Snakker om Linece

Det aktive prinsippet i Colace er den dokumenterte. Det tilhører en klasse av avføringsmidler som kalles emollients, mer kjent som emollients av avføringen. Disse stoffene myker avføringen for å passere gjennom fordøyelsessystemet lettere. I sin tur har du en intestinal bevegelse uten innsats eller smerte. Etter å ha tatt en løp, bør du ha en tarmbevegelse innen 12-72 timer.

Den typiske doseringen for voksne for voksne og barn i alderen 12 eller flere er 50-300 mg per dag. Ta det i en dose om dagen eller i delte doser.

Bivirkninger

Som de fleste stoffer, kan kolace forårsake noen uønskede bivirkninger. De fleste av bivirkningene er milde og forsvinner når kroppen blir vant til stoffet. Noen vanlige bivirkninger inkluderer:

I sjeldne tilfeller kan alvorlige bivirkninger forekomme. Hvis du har noen av disse bivirkningene, ring legen din umiddelbart:

L’Trouling til doser høyere enn anbefalte kan forårsake andre bivirkninger. Disse kan inkludere:

Hvis ved et uhell tar mer fyr enn det anbefalte og manifesterer disse bivirkningene, ring legen din umiddelbart.

Du bør ikke bruke Linece hvis du også tar mineralolje. Colace kan øke mengden mineralolje enn kroppen din absorberer. Dette kan forårsake ubehagelige bivirkninger, for eksempel oljelekkasje fra # 8217; ano. Det er bedre å bruke bare ett avføringsmiddel om gangen, med mindre legen forteller deg annerledes.

Snakk med legen din

Hvis du har å gjøre med forstoppelse under graviditet, fortell legen din. De kan foreslå at du gjør livsstilsendringer for å hjelpe deg med å få mer vanlige tarmbevegelser. Hvis endringer i kosthold og # 8217; Øvelse ikke hjelper, kan legen foreslå et trygt motprodukt for gravide, som en magert.

Hvis du tar Linece, snakk med legen din om noen ting, inkludert: