Baby poop mucus: amming, teething, bilder og mer

Beskrivelse

Fordi deres diett er flytende i de første månedene av livet, har et barn avføring som ikke ligner på et større barn eller en voksen. Noen ganger er det vanskelig å vite om barnets feces har et normalt utseende eller noe å ringe legen din.

Et eksempel er tilstedeværelsen av slim. Noen ganger er slimet en del av en normal prosess. Andre ganger kan det være et tegn på A’underliggende infeksjon eller en medisinsk tilstand.

Fortsett å lese for å finne ut når en forelder skal være bekymret for slimet i barnets poop.

Del på Pinterest

Hva er årsakene til slim i barnets poop?

Slimet i barnets poop er ikke alltid en grunn til bekymring. L’tarmene naturlig hemmelig slim for å hjelpe avføringene mer effektivt gjennom tarmen.

Noen ganger kan et barn tilbringe en del av dette slimet i avføringen uten noen underliggende tilstand. Slimet kan vises som striper eller Levcid-ledninger. Noen ganger har slimet et gelatinøst utseende.

Breastfed babyer kan være mer sannsynlig å ha slim i deres poop fordi deres feces passerer gjennom tarmene på en relativt kort tid.

Men noen ganger er det medisinske forhold som kan forårsake slim i avføringen, inkludert infeksjoner, allergier og mer.

Infeksjon

A’bakteriell eller virusinfeksjon (intestinal påvirkning) kan irritere tarmene og forårsake betennelse. Resultatet er en økning i slim i barnets poop.

Ytterligere symptomer som kan indikere en infeksjon på 8217, inkluderer feber og irritabilitet. Barn med A’infeksjon kan også ha grønne avføring. En po & # 8216; blod kan også være tilstede i tilfelle ekstrem irritasjon.

Med en’bakteriell infeksjon, C’er ofte blod i avføringen sammen med slim.

Matallergi

Matallergi kan forårsake betennelse. L’Betennelse forårsaker større slimutskyttelse, noe som fører til mer slim i et barns avføring. Disse symptomene vises vanligvis innen de to første månedene av et barns liv. Tegnene som et barn kan ha en’matallergi inkluderer:

Tennene

Barn i tennfasen er ikke bare irritabel: Symptomer kan inkludere slim i avføring. Tilstedeværelsen av overflødig spytt og smerten i tennene kan irritere tarmen, noe som resulterer i overskudd av slim i avføringen.

Cystisk fibrose

Barn med cystisk fibrose kan ha en større mengde slim som en bivirkning av denne tilstanden. Slimet har en tendens til å være stinkende og fettete utseende. Et barn kan også ha liten vektøkning og forsinket vekst relatert til cystisk fibrose.

Tilstanden forårsaker også utviklingen av overflødig slim i organene, spesielt i lungene, i bukspyttkjertelen, i leveren og i # 8217;.

Fordi cystisk fibrose kan forstyrre et barns fordøyelse, kan en lege anbefale spesifikke enzymer for behandling. Hvis L’vektøkning til et barn er svært dårlig, noen ganger er et kraftrør brukt til å gi næring.

intussusception

L’Intrususception er en alvorlig medisinsk tilstand som kan oppstå når tarmene til et barn glir den ene i # 8217; en annen, en prosess kjent som & # 8220; Telescope & # 8221;. Dette er en medisinsk nødsituasjon på 8217, fordi blodet går tapt i # 8217; tarmene og avføringen er blokkert.

Som et resultat kan ett barn kunne bruke bare slimet som ble utskilt under L’blokkert område. Feces ligner ofte mørk rød gelatin. Andre symptomer på intussosceksjon inkluderer:

Når du skal se en lege på slimet i barnets poop?

Tilstanden er vanligvis ikke grunn til bekymring så lenge barnet oppfører seg normalt og ikke viser tegn på infeksjon eller sykdom, for eksempel:

Hvis det er tegn på infeksjon eller sykdom sammen med slimet i barnets poop, bør du kontakte barnets lege.

Ta kontakt med barnets lege hvis barnet nekter eller drikker noen væsker og begynner å virke dehydrert. Dehydreringskiltene inkluderer ikke gråt tårer eller ha noen våte bleier.

Du bør fortsette å overvåke barnets FAELS. Hvis barnet ditt har kontinuerlig avføring at de inneholder slim og du er bekymret, ta kontakt med barnets barnelege.

Hvis du oppdager røde og lignende nyanser til barnets poop eller hvis barnet ditt oppfører seg dårlig ikke kjent, ring barnets lege. Legen kan lede en forelder til beredskapsrommet, om nødvendig.

Hva er behandlingene for slim i barnets poop?

Behandlinger for slim i barnepoop er avhengig av den underliggende årsaken.

For eksempel vil en lege anbefale en støttebehandling for et barn med A’viral mageinfeksjon. Dette kan inkludere væsker for å hindre dehydrering og narkotika for å holde feber lavt.

Hvis allergi er årsaken til foten av slim i barnets poop, kan en lege anbefale en diett av eliminering for mor hvis han ammer. Eksempler er L’eliminering av melkvaccine fra diett.

Hvis et barn ammer med kunstig melk, kan en lege anbefale å endre formlene med A’alternativet uten melk (også kalt & # 8220; Elementary & # 8221;).

Hvis L’Intrususception er årsaken til slimet i barnets poop, vil en lege trolig anbefale kirurgi for å rette intestinal overlapping. I noen tilfeller kan de være i stand til å bruke et barium eller Air Enema for å favorisere & # 8221; Dell’tarmene.

Uansett l’tilnærming til alle’Intrususception, Tidlig behandling er viktig for å forhindre tap av blodstrøm alle & # 8217;. Ellers er en nyfødt mer i fare for intestinal boring (hull i # 8217; tarmene).

Hva er perspektivet?

I de fleste tilfeller er Baby Poop Mucus ikke en grunn til bekymring. Det kan være et normalt fordøyelsesprodukt, spesielt gitt den raske fordøyelsen som barn vanligvis har.

Det er sannsynlig at foreldrene merker at en dag et barn har slim i fæces, så ingen en annen. Det er sannsynlig at symptomene forsvinner når barnetalder og faste matvarer blir introdusert. På dette tidspunktet begynner avføringen å bli mer dannet.

Men hvis et barn oppfører seg dårlig, har han blod i avføringen eller har forlenget episoder av dårlig kosthold, en forelder bør konsultere en lege for sin lille.