De beste treningsbøkene i 2017

Å være fysisk aktiv er en av de viktigste tingene du kan gjøre for din generelle helse. Bidrar til å kontrollere vekten din og redusere risikoen for en rekke forskjellige kroniske forhold, for eksempel diabetes, hjertesykdom og demens. Regelmessig aerob aktivitet bidrar også til å forbedre stemningen og kan ha positive effekter på depresjon og angst.

Men for mange av oss kan det være komplisert å opprettholde en treningsrutine. Liv og & # 8211; Selv om vi foretrekker å ikke innrømme det & # 8211; En mangel på motivasjon kan hindre oss. Noen ganger trenger du litt & # 8216; inspirasjon til å flytte. Selv om du aldri mister en trening, kan du kjede deg ved å gjøre samme rutine hver uke. Læringsforslag og triks for å endre det kan hjelpe deg med å få bedre resultater.

Dette valget tilbyr noe for alle. Fra ekstreme treningsøkter til hvordan man skal motiveres, vil disse treningsbøkene hjelpe deg med å fokusere på dine mål og lære nye teknikker.

Reservert fitness

L’Vinnie Tortorich Celebrity Coach jobber med forfatteren og produsenten Dean Lorey å fortelle historien om sitt liv som en Hollywood Fitness Boy. I tillegg til å svare på konfigurasjonsspørsmålene, med svar fra sin tjueårige erfaring, # 8220; fitness konfidensiell & # 8221; Det har også en dose kjendisdetaljer! Det er delvis en treningsguide og delvis en minnebok. Tortorich utviser noen av de populære mytene på fitness og måten de brukes til å spre falsk informasjon.

L’Opplæring om et minutt: Vitenskapen viser en måte å få passform som er smartere, raskere, kortere

All’Start av sin forskerkarriere, Martin Gibala, PhD, fant seg i en ironisk posisjon. Han var forsker innen fysiologi av # 8217; trening at han ikke hadde mye tid til å trene. Han begynte å utvikle en lidenskap for høye intensitetsintervaller (HIIT) fordi han tillot ham å få helsemessige fordelene med’trening uten å investere mye tid. & # 8220; den ene minutt treningen & # 8221; Skisserer søket etter Gibala på HIIT og forklarer hvordan du får resultater fra korte og høyintensitetsøvelser. Intervall treningsøkter er også inkludert.

Treningen: Kjernehemmeligheter fra Hollywood’S # 1 Trainer

C’Det er en grunn til at Hollywoods A-lister virker så bra: de tar opp trenere for å hjelpe. Gunnar Peterson, en kjendisbuss og profesjonelle idrettsutøvere, gir en guide til treningen som du kan søke hjemme. & # 8220; treningen & # 8221; Det har blitt skrevet for å hjelpe deg med å bli din personlige trener, med råd, forslag og oppmuntringer basert på over 20 år med Petersons erfaring som trener.

4-timers kropp: en uvanlig guide for rask tap av fett, utrolig kjønn og bli superhuman

«4 timers kropp» ble skrevet av Timothy Ferriss, L’Forfatter av «4-timers arbeidsuke», en annen vellykket tittel. Dekker over 50 emner relatert til fitness, forklarer Ferris måtene å få små fysiske endringer på, kan gi gode resultater. Hver tilnærming krever 30 minutter eller ikke å lære. Fitness forslag inkluderer forbedring av reisetid og motstandstid og # 8217; optimalisering av vektløfting rutine.

Ingen svette: Som den enkle vitenskapen om motivasjon kan gi deg et treningsliv

Noen ganger er det ikke # 8217; trening som er den vanskelige delen. Er å holde deg motivert til å holde seg på banen som ender med å være den virkelige utfordringen. Selv om han kjenner fordelene for helse i’trening, adferdsekspert Michelle Segar, PhD, sier at mennesker er kablet for å søke umiddelbar tilfredsstillelse. Hvis du ikke føler deg bra akkurat nå, vil du sannsynligvis ikke fortsette å gjøre det. & # 8220; ingen svette & # 8221; fokuserer på den mentale delen av å trene, lære deg hvordan du finner glede i en treningsrutine og endrer måten du tenker på # 8217;.

Større lettere sterkere: Enkel vitenskap for å bygge den endelige mannlige kroppen

& # 8220; større slankere sterkere & # 8221; Det er skrevet for menn som prøver å bygge muskelmasse uten å tilbringe timer i treningsstudioet. Michael Matthews tilbyr forslag til muskelvekst, kosthold og hvordan å spare på kosttilskudd. Forklarer også myter på og grunner til at menn ikke ser inntjening. Matthews styrketrening fokuserer på konstruksjonen av muskler gjennom hele kroppen med ikke mer enn tre eller seks timer i treningsstudioet per uke.

100 treningsøkter uten utstyr VOL. 1: Fitness rutine Du kan gjøre hvor som helst og når som helst

Du trenger ikke vekter eller fantasifullt treningsutstyr for å holde seg i form. & # 8220; 100 treningsøkter uten utstyr & # 8221; Han lærer deg en rekke øvelser som bruker kroppsvekten din. Øvelser har tre forskjellige vanskelighetsnivåer og kan kombineres i mange forskjellige rutiner. Hver øvelse og nivået er nøye forklart. Mange vil ikke engang ha på seg trenings klær, slik at du kan ta boken til kontoret for et raskt trykk på treningen blant møtene!

Den store boken til kvinners helseøvelser: fire uker for en slankest, sexig og sunneste fysiker!

Når du snakker om fitness, har kvinner og menn forskjellige behov. & # 8220; den store boken av øvelser på kvinners helse & # 8221; Fokus på hva som fungerer for kvinner. Den inneholder 100 øvelser satt inn i 20 unike treningsøkter designet utelukkende for den kvinnelige kroppen. Det er mange bilder som hjelper deg med å forstå bevegelsene!

Den komplette veiledningen til Navy Seal Fitness, Tredje utgave: Oppdatert for dagens Warrior Elite

Hvis du prøver å få fitness til et nytt nivå, & # 8220; den komplette veiledningen til Navy Seal Fitness & # 8221; vil ta deg der. Boken er en undervisningsguide, som lærer deg hvordan du trener som nåværende seler gjør selene. Det er skrevet av en forseglingsinstruktør, Stewart Smith, og kan brukes av rekrutter som ønsker å overvinne treningseksamen. Den nye utgaven har blitt oppdatert for å inkludere flere treningsøkter for nybegynnere og vekttapsinformasjon fra en ernæringsfysiolog.

Ultimate Plank Fitness: For en sterk kjerne, abdominal morder og en morder kropp

Utlinser er en av de mest effektive måtene å styrke kjernen på. & # 8220; Ultimate Plank Fitness & # 8221; Inkluderer 100 forskjellige plankvarianter og måter å gjøre øvelsene vanskeligere med stabilitetskuler og andre verktøy. Hver øvelse har detaljerte bilder og instruksjoner om hvordan du forstår om skjemaet er feil. Det er også 10 fem minutters treningsøkter som bruker mange av plankene beskrevet i boken.

TRIVE FITNESS: Programmet for maksimal mental og fysisk kraft, drevet av rene, vegetabilske og integrerte oppskrifter

Brendan Brazier er en ernæringsmessig konsulent som har gitt indikasjoner på mange profesjonelle lag, inkludert NHL, MLB, NFL og olympiske idrettsutøvere. Det er også en tidligere profesjonell triathlete. & # 8220; trivende fitness & # 8221; skisserer brazierens metoder for å holde idrettsutøvere sterke, tynne og sunne. Dine forslag inkluderer bilder og trinnvise guider. Brazier fokuserer også på en plantebasert diett designet for å redusere ønsket om sukker og opprettholde generell helse.

Vi velger disse elementene basert på kvaliteten på produktene, og vi viser fordelene og ulemperne av hver for å hjelpe deg med å finne ut hvilket best som skal fungere for deg. Vi samarbeider med noen av selskapene som selger disse produktene, noe som betyr at Healthline kan få en del av inntektene når du kjøper noe ved hjelp av lenker over.