De beste kremer for inngrodd for behandling, fjerning og forebygging

Hvis du regelmessig fjerner håret fra kroppen, vil du sannsynligvis komme over inngrodd hår. Disse fremspringene utvikler seg når håret forblir fanget i follikkelen, de vikler og begynner å regrowing i huden.

Ingrown hår kan være røde, smertefulle og fulle av pus. De forekommer oftere på ansikt, nakke, kjønnsområde og på noe annet sted hvor du kan fjerne håret. I motsetning til en kvise, kan du faktisk se håret fanget alt’interiør i et inngrodd hår.

Mens du er fristet til å velge et inngrodd hår, er det bedre å motstå. Klemme eller samle et inngrodd hår kan forverre fremspringet og muligens bringe til en & # 8217;.

Den beste løsningen er å oppmuntre håret til å komme ut selvfølgelig. Dette kan gjøres ved hjelp av krøllinger designet for behandling av inngrodd hår.

Les videre for å lære om de forskjellige typer kremer du kan bruke for å hindre og behandle inngrodd hår.

Exfoliatorer for å hindre inngrodd hår

Exfoliators kan være et effektivt verktøy i et generelt hudpleie regime for noen mennesker. De kan også redusere sannsynligheten for å utvikle inngrodd hår.

Exfoliating kremer kan bidra til å behandle og forhindre inngrodd hår ved å spre det øvre laget av huden slik at fanget hår kan bryte gjennom.

Se etter kremer som inneholder kjente ingredienser for å hjelpe exfoliate hud, som salicylsyre (en type hydroksysyre) eller alfahydroksysyre, som L’glykolisk eller melkesyre.

Lenitive sera for behandling av inngrodd hår

Hvis du har en rød og full inngrodd pol, kan disse være de første tegnene på A’hårfollikkelinfeksjon, kalt follikulitt.

Selv om dine inngrevne hår ikke er smittet, er det viktig å handle umiddelbart for å berolige irritert hud for å hindre forekomsten av infeksjoner.

Noen kroppskrem kan potensielt redusere irritasjon og # 8217; betennelse. Dette kan redusere risikoen for infeksjon.

Vurder produkter med ett eller flere av følgende ingredienser:

 • aloe vera
 • kamille
 • Mel D’kolloidale havre
 • Olje Dell’Tea Tree

Når du håndterer irritert og betent hud som er karakteristisk for inngrodd hår, unngår også kremer med alkohol, fargestoffer og parfymer. Disse kan forverre symptomene dine, potensielt bringe enda mer inngrepet hår.

Depilatory Creams: Ikke bruk på inngrodd hår!

Ofte brukt i hårfjerning, inneholder depilatoriske kremer kjemikalier som bidrar til å oppløse håret fra folliklene sine. I teorien kan det være fornuftig å prøve selv depilatorer å fjerne inngrodd hår.

Imidlertid virker depilatoriske kremer, og ikke fungerer som dette. Faktisk, filen Mat og Drug Administration Jeg anbefaler ikke depilatorprodukter på irritert eller betent hud.

Videre er depilatoriske kremer kjent for bivirkninger som brennende og blærer. Så hvis du har inngrodd hår, kan du forårsake ytterligere irritasjon i huden din ved hjelp av hårfjerningsprodukter.

Forslag for å hindre inngrodd hår

På grunn av den delikate naturen til det inngrodde håret, er det nyttig å vedta hårfjerningsstrategier for å prøve å forhindre dem.

Selv om det kan være umulig å fullstendig forhindre dem, kan følgende forslag bidra til å redusere antall og alvorlighetsgrad:

 • Forbered huden din riktig før den brister ved å bruke barberingskremet på fuktig hud.
 • USA L’varmt vann under barbering.
 • Bytt barbermaskinen din hver få økter.
 • Unngå razors med & # 8220; konditioneringsstrimler & # 8221;. De kan forårsake irritasjon.
 • Bruk en elektrisk barbermaskin, hvis mulig.
 • Hvis du vokser, sørg for at du venter minst noen uker blant øktene, slik at håret ditt er lenge nok til å fjerne. Overdriver kan føre til irritert hårsekk.
 • Når pinsett, sørg for å fjerne håret i retningen de vokser for å unngå irritasjon.
 • Følg alle instruksjonene når du bruker hårfjerningsprodukter. Pass på at du ikke misbruker disse kjemikaliene.
 • Uavhengig av hårfjerningsmetoden du bruker, følg alltid en lotion eller beroligende salve for å forhindre betennelse. For de med akne trend hud, se etter ikke-komedogene og oljefrie produkter.
 • Vurdere l’ide å bruke forskjell på ansikt og nakke. Det er en type mot-topp retinoid som kan bidra til å holde huden ren.

Når skal du se en lege

Det inngrodde håret krever ikke medisinsk behandling med mindre de er smittet. Tegnene til et infisert ingretert hår inkluderer:

 • En stor del pus
 • reiser fra # 8217; bump
 • utvidelse av fremspring eller økning i hevelse og rødhet
 • Smerte og ubehag
 • Hvis det inngrevne håret forårsaker arr

Behandlinger for inngrodd hår kan inkludere orale eller aktuelle antibiotika. Steroid kremer kan også bidra til å redusere smerte og hevelse.

Du kan også vurdere å se en lege for behandling av inngrodd hår hvis fremspringet ikke er smittet, men det er ellers ekstremt irriterende og gikk ikke ned med hjemmebehandlinger. I disse tilfellene kan en lege være i stand til å fjerne fanget hår for å gi deg litt «8216;.

Hvis hyppige inngrevne hårinfeksjoner oppstår, kan legen lede deg til en hudlege for å be om hjelp med hårfjerning. Noen lengre langsiktige hårpoleringsløsninger inkluderer laser hårfjerning eller L’elektrolyse.

L & # 8217;

De inngrodde hårene er vanlige, spesielt hvis du fjerner dem regelmessig. De fleste tilfeller løses uten behandling innen flere dager.

Men hvis du prøver å bli kvitt et ingranged hår litt og # 8216; raskere, kan du prøve eksfolierende kremer og beroligende kremer for å forsiktig oppmuntre det inngrodde håret til å bryte gjennom.

Prøv aldri å lage en legemisk cystbrudd. Dette vil bare forårsake en’ytterligere irritasjon og kan føre til mulige infeksjoner og arr.

Kontakt en dermatolog hvis du trenger hjelp til å behandle inngrodd hår eller hvis du har tiltalende tilfeller du vil hindre.