Cos & # 039; er det tricalcic fosfat?

Beskrivelse

Fotball er et viktig mineral du trenger for mange kroppsfunksjoner og for beinutvikling. Det er viktig å regelmessig ta en tilstrekkelig mengde kalsium. Vanligvis mottar vi nok kalsium gjennom kostholdet vårt. Men hvis du ikke spiser nok matvarer rik på kalsium som meieriprodukter, beinfisk og noen grønnsaker, kan du ikke motta all fotball du trenger.

Heldigvis finnes det forskjellige typer kalsiumtilskudd, som vanligvis presenterer seg i form av fotballsalter. Hvert supplement har i stor grad den samme effekten på kroppen. Tricalcic Phosfate er et av disse kosttilskuddene.

Fordi fosfat?

Siden fotball er lett knyttet til andre mineraler, inneholder mange kalsiumtilskudd fotball knyttet til ulike mineraler og vitaminer. Triccic Phosfat er et supplement hvor fotball er knyttet til et fosfatmolekyl.

Selv om fosformatmangel er sjeldne, er fosfor en viktig del av cellemembraner og nukleinsyrer. Det spiller også en viktig rolle i mange biologiske prosesser, inkludert energiproduksjon, cellulær signalering og benmineralisering. Fotball er lett binder til fosfor. Studier har vist at tricalcic fosfat har noen unike egenskaper hvis de brukes i selvherdende beincement, biologisk nedbrytbar bioceramikk og kompositter for beinreparasjon, sammenlignet med andre fotballsalter. Som kalsium kosttilskudd, er det ikke lenger effektivt & # 8211; Og faktisk kan det være mindre effektivt & # 8211; av fotballcitrat eller kalsiumkarbonat.

Hvordan å bruke?

Det viste seg at fotballtilskudd har positive effekter på forebygging av bein tap med L’alder. Det er viktig å vite at fotball er bedre absorbert hvis kombinert med vitamin D.

I tillegg til medisinske formål anvendes tricalciumfosfatet som et anti-coveting middel i produksjon og # 8217; landbruk. Det er allment tilgjengelig og billig. Disse egenskapene, kombinert med sin evne til å skille materialer, har gjort populære verdensomspennende.

Det er dårlig for deg?

Flere studier på tricalcic fosfat har vist at det er trygt for både menneskelig og dyreforbruk. Disse studiene har konkludert med at fotballfosfater kan hjelpe i bein og mineral regenerering. Fremtidige biomedisinske applikasjoner er lovende.

Som et kosttilskudd er tricalcic fosfat sammenlignbare med andre fotballtilskudd. Tricalcic Phosphate fant også et bevist sted i industrielle og landbruksprodukter. Med A’bred tilgjengelighet og en lav pris, vil det trolig fortsette å bli brukt til sin nåværende formål mens nye de utforskes.