Contusa livmoderhals: smerte, blødning og andre symptomer, behandling, andre

Dette er en grunn til bekymring?

Selv om blåmerker på livmorhalsen ofte er smertefull, er det generelt ikke en grunn til bekymring. Generelt vil ikke føre til langvarig skade eller andre komplikasjoner.

Når det er sagt, er det sannsynligvis ikke noe som du vil ta vare på regelmessig. Fortsett å lese for å lære mer om hvorfor det skjer, om hvordan du hindrer det i gang og mer.

Hvordan høre en hjerne livmorhals?

Hvordan du føler at det vil avhenge av hvor alvorlig du har blitt skadet. Tenk på slamming kneet på salongbordet: det kan skade eller virkelig skade.

I en Artikkel for travle, En forfatter delte at blåmerker på livmorhalsen gjorde henne til å føle seg som om de ble rammet på # 8217; interiør med en varm tortur. Han sa også at han opplevde kramper og magesmerter verre enn noe hans syklus som ble forårsaket.

Ikke alle vil ha så mye smerte. Men du kan forvente en følelse av generell smerte i dypet av kroppen din. Dette kan oppstå under eller etter penetrasjon.

Hvilke andre symptomer kan forårsake?

Du vil sannsynligvis prøve smerte under penetrasjon til såret vil helbrede.

Du kan også oppleve:

 • blødning
 • Staining
 • kvalme
 • ryggsmerter

Hvordan skjer det?

Din livmoderhals kan bare være drukket under dyp penetrasjon med en penis, en dildo eller et annet objekt.

Ceips ligger i den øvre delen av vaginalkanalen, i forskjellige centimeter fra vaginalåpningen. Det er svært lite sannsynlig å bli såret av noe annet enn penetrasjon.

De cervical blåmerker oppstår vanligvis når en seksuell partner driver knyttneve, penis eller et annet objekt i dybden ALL & # 8217;. Det er mer sannsynlig å skje i stillinger som doggy stil, som letter dyp penetrasjon.

Noen mennesker er mer sannsynlig å oppleve det?

Ja, noen mennesker kan være mer sannsynlig å lide cervical blåmerker.

Vaginal struktur og # 8217 posisjon varierer fra person til person. Når du ikke kontrollerer, kan avstanden mellom vaginalåpningen og livmorhalsen være hvor som helst 3 til 7 tommer.

Når du er spent, den øverste delen to tredjedeler av vaginalkanalen for å tillate enklere penetrasjon. Livmorhalsen og livmoren er faktisk hevet når vagina strekker seg.

Hvis vaginalåpningen og livmorhalsen er nær eller du ikke er tilstrekkelig begeistret, kan det være lettere å støte og dykke livmorhalsen under penetrasjon.

Ceips kan også endre posisjonen i den månedlige syklusen. Det kan vippes i en retning uken før syklusen og i en’en annen uke senere.

Nesten hver dag i måneden, det lille hullet i livmorhalsen, kalt operativsystemet, hindres av slimet. Denne slimet forhindrer sperma i å komme inn i # 8217; livmor.

Under eggløsningen mykner livmorhalsen, vipper nedover og åpner litt slik at sæden kan komme inn. Cervical Bruises kan være mer sannsynlig å oppstå i denne perioden.

Behandling er nødvendig?

Generelt er det ikke nødvendig å se etter en klinisk behandling for en hjerne livmorhals. Bør helbrede alene innen et par dager.

Men hvis dette skjer ofte, kan du gjøre en avtale med en gynekolog. Din livmoderhals kan være sensitiv og mer utsatt for sine blåmerker på grunn av en underliggende infeksjon på 8217. Videre kan spotting etter samleie kan være et tegn på livmorhalsirritasjon eller crumb livmoderhals.

Du kan være i stand til å berolige smerte og ubehag ved å ta en benk analgetisk, som ibuprofen (advil) eller naprosen (Aleeve). Selv menstruasjon analgetika som Midol kan være nyttig.

Du kan også prøve:

 • sitter på en pute eller en pute til den vaginale ømhet forsvinner
 • Påfør en elektrisk tallerken eller en varm flaske på # 8217; Abdomen eller tilbake for å lindre kramper
 • Massere magen og tilbake for å lindre spenning; bruk Lavendel Essential Oil eller Sage Sclarea for større lindring
 • Bruk brede klær for å lindre press på # 8217; magen og forhindre ytterligere ulemper

Langsiktig komplikasjoner er mulige?

Bortsett fra midlertidig ubehag, er det ingen komplikasjoner forbundet med en queer livmoderhals.

Hvor mye det tar å helbrede?

Som med andre støt og blåmerker, kan helbredende tid variere fra person til person.

Din smerte vil trolig begynne å falle innen en eller to dager. Dine symptomer skal løses helt i løpet av en uke.

Unngå penetrativ masturbation og sex til symptomene dine forsvant. Penetrasjon kan forverre såret og forlenge helbredelsestiden.

Når å se en lege eller annen helsepersonell

Hvis symptomene dine varer mer enn en uke eller prøver smerte regelmessig etter penetrasjon, se en gynekolog eller en annen helsepersonell.

De kan utføre en bekken eksamen for å evaluere symptomene og avgjøre om de er knyttet til en infeksjon eller andre grunnleggende forhold. Din leverandør vil gi deg råd om følgende trinn.

Du bør umiddelbart konsultere en lege hvis:

 • lider av sterke sorger
 • Dyp i en pute eller buffer hver time
 • Har koagulerer i kvart eller større i menstrual blod

Hvordan hindre fremtidige blåmerker

Den beste måten å forhindre cervical blåmerker på er å sørge for at du er helt spent før noen penetrasjon skjer.

Hvis ikke L’Du har allerede gjort, prøv å bruke minst 15 minutter, hvis ikke mer! & # 8211; på preliminarene.

Engasjere seg i en tid alene av kvaliteten? Vurder ideen om å investere i en god vibrator som hjelper deg med å skyte gnister av glede i hele kroppen.

Med en partner? Begynn å rette hverandre stimulerende de erogene områdene på # 8217; andre, som brystvorten, bak ørene eller nakken.

Hvis du vil ha vaginal penetrasjon, som er med leketøy, med fingrene eller med penis, må du sørge for at du bruker veldig smøremiddel. Dette kan bidra til å forhindre friksjon og andre irritasjoner.

Du kan også finne nyttig å holde deg i posisjonene der du kontrollerer dybden. En enkel måte å gjøre det på er å kjøre leketøyet ditt eller din partner; Du kan presse raskt og dypt som du foretrekker.

Du kan også ta kontroll mens du er i stillinger Tradisjonelt & # 8220; Innleveringer & # 8221; som doggy stil. Han forlot bare partneren din for å holde seg stille og se på signalene dine; Dette gjør at du kan flytte mye eller lite hvor mye du føler deg trygge.