Cervice All & # 039; Start av Graviditet: Hva du kan forvente

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Cervix All’begynnelsen av graviditeten

Det er to viktigste endringer i livmorhalsen All’begynnelsen av graviditeten.

Ceips er inngangen til fanget ditt og ligger mellom skjeden og livmoren og # 8217;. Ser ut som en runde doughnut eller en ball på toppen i skjeden din. Overvåking av endringer i livmorhalsen kan hjelpe deg med å oppdage tidlig graviditet.

Den første endringen er i posisjon av livmorhalsen din. Under eggløsningen stiger livmorhalsen til et høyere nivå i skjeden. Vil bli lavere i skjeden i løpet av menstruasjonsperioden. Hvis du har unnfanget, vil livmorhalsen forbli i en høyere posisjon.

Den andre åpenbare endringen er i følelsen av livmorhalsen. Hvis du ikke har tenkt, vil livmorhalsen føle seg soda før syklusen, som en ikke-moden frukt. Hvis du er gravid, din livmoderhals vil føle seg myk.

Hvordan sjekke livmorhalsen

Du kan sjekke posisjonen og fastheten til livmorhalsen hjemme. Du kan gjøre det ved å sette en finger i skjeden for å føle livmorhalsen. Den gjennomsnittlige fingeren kan være den mest effektive fingeren som skal brukes fordi den er den lengste, men bruk fingeren enklere for deg.

Det er bedre å utføre denne testen etter å ha tatt en dusj og med rene og tørre hender for å minimere risikoen for infeksjon.

Hvis du vil bruke denne metoden til å oppdage en graviditet, sjekk livmorhalsen daglig under syklusen og hold en dagbok, slik at du kan identifisere dine normale livmorhalsendringer og overvåke forskjellene. Noen kvinner mestrer kunsten å utføre denne testen, men for andre er det vanskeligere.

Du kan også være i stand til å identifisere eggløsningen gjennom plasseringen av livmorhalsen. Under eggløsningen skal livmorhalsen være myk og i høy posisjon.

Vet når du eggløsende kan hjelpe deg med å bli gravid. Husk bare at du vil ha de beste mulighetene for unnfangelse hvis du har sex en eller to dager før eller # 8217; eggløsning. Når endringene har blitt oppdaget, kan det være for sent å tenke den måneden.

Hvordan bestemme om livmorhalsen er lav eller høy

L’Anatomi av hver kvinne er forskjellig, men generelt kan du bestemme plasseringen av livmorhalsen i hvilken grad du kan sette fingeren før du når livmorhalsen. Skaff deg kjent med hvor livmorhalsen din er, og det vil være lettere å legge merke til endringene.

Hvis overvåker seipsstedet under et par menstruasjonssykluser, vil du lære hvor livmorhalsen er i lav eller høy posisjon.

Det er en pålitelig graviditetstest?

Cervical endringer oppstår alltid i begynnelsen av graviditeten, men kan være vanskelig å oppdage for mange kvinner. Av denne grunn er jeg ikke en pålitelig metode for å avgjøre om du er gravid.

Videre kan lokaliseringsposisjonen være forskjellig basert på posisjonen til kroppen din mens du sjekker livmorhalsen eller hvis du nylig har gjort sex.

Hvis du er i stand til å identifisere visse endringer, kan de hjelpe deg med å oppdage en graviditet. Du bør fortsatt bekrefte graviditeten med en graviditetstest etter den første savnede perioden.

Andre første tegn på graviditet

Ofte er det mest pålitelige tegn på tidlig graviditet en savnet periode og en positiv graviditetstest. Hvis du har uregelmessige sykluser, kan du identifisere en ubesvart periode være vanskelig, noe som kan gjøre det vanskelig å vite når du bruker en graviditetstest.

Hvis du bruker en graviditetstest for tidlig under graviditet, kan du få et falskt negativt resultat. Dette skyldes at graviditetstester måler hCG i urin.

Også kalt l’hormon av graviditet, L’HCG tar et par uker for å nå nivåer som kan oppdages i graviditetstester hjemme.

Andre tegn på tidlig graviditet kan omfatte:

Kommende trinn

Hvis du tror du er gravid, er det viktig å ta en graviditetstest for å bekrefte. Tidlige graviditetstester er tilgjengelige som kan utføres selv før syklusen utløper, men resultatene er mer nøyaktige så lange som lengre aspekter.

Graviditet oppdages normalt enkelt med en innenlands graviditetstest i uken etter utløpet av syklusen. Legene er i stand til å teste graviditeten før hvor mye du kan med et testsett hjemme. Dette krever imidlertid en blodprøve.

Når en positiv graviditetstest er oppnådd, bør du kontakte legen din og sette din første avtale for å følge i graviditeten din.

Du kan få et negativt testresultat og fortsatt være gravid. Dette betyr bare at graviditetshormonene ennå ikke har steget til et nivå som kan oppdages av en test.

Dine hormonelle nivåer fortsetter å gå opp med graviditetens fremgang, så hvis du har et negativt resultat, men perioden er ikke kommet ennå, prøv å ta testen mellom en og # 8217; en annen uke.

L & # 8217;

Det er viktig å ta vare på deg selv hvis du er gravid eller mistenkelig for å være gravid. Dette inkluderer:

Selv lette øvelser som yoga i graviditet, svømming eller turgåing kan være nyttig for å forberede kroppen din til transport og fødsel.