Cervical Mucus: Et tegn på tidlig graviditet?

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Det er normalt at livmorhalsen (vaginale tap) endrer farge, konsistens og kvantitet i menstruasjonssyklusen. Det kan også endres i løpet av de første stadiene av graviditeten.

Selv om endringer kan noteres i livmorhalskreftet i de tidlige stadiene av graviditet, er disse endringene generelt milde. De kan også variere mye fra person til person.

Fortsett å lese for å finne ut endringene i Cervical Mucus, og hvis det er en pålitelig metode for å oppdage tidlig graviditet.

Venter på å ha cervical mucus alle’begynnelsen av graviditeten?

Under begynnelsen av graviditeten kan endringer i cervical slim være mild. Vanligvis C’Det er en økning i mengden av cervical utslipp. Imidlertid kan endringen være så mild å være knapt merkbar.

All’begynnelsen av en graviditet, kan du føle deg mer fuktighet i undertøyet enn vanlig. Du kan også merke en større mengde tørrhvit sekresjon tørr på undertøy på slutten av dagen eller om natten.

Hva forårsaker modifikasjonen av cervical slim under graviditet?

The Cervical Mucus, også kalt Leucorrhea, er en vanlig del av en kvinnes syklus. Bidrar til å opprettholde sunt vaginalt vev ved å beskytte dem mot irritasjon og infeksjoner og holder smurt skjeden.

Under menstruasjonssyklusen kan du merke at din cervical slim endres. En dag kan det være hvitt og klebrig, for eksempel, og neste dag kan det være klart og vannet.

Når du blir gravid, vil hormonelle nivåene i kroppen din begynne å klatre drastisk. Disse hormonelle endringene bidrar til å forberede kroppen din til å vokse og også bidra til å beskytte og mate barnet.

Endringer i hormonene dine kan føre til økning i vaginale tap med graviditetsfremgang. Dette skjer naturlig, siden kroppen din arbeider for å hindre vaginale infeksjoner, spesielt under de mest avanserte fasene av graviditet.

Hva slags livmorhalskreft er normal?

Sunn cervical mucus er tynn, hvit eller gjennomsiktig og har en liten lukt. Samtidig som Endringer i cervical mucus i løpet av syklusen, og selv under graviditeten, bør det fortsette å ha disse egenskapene.

Hva slags livmoderhalsslim er ikke normal?

Følgende utslippsfunksjoner er ikke typiske:

 • Det lukter dårlig
 • Det er lyst gult, grønt eller grått
 • Forårsaker kløe, hevelse, brennende eller irritasjon

Den livmoderhalsutladningen med noen av disse egenskapene kan være et tegn på A’infeksjon. Det er viktig å konsultere legen din dersom du legger merke til en av disse endringene eller symptomene.

Andre første tegn på graviditet

En liten økning i cervical mucus er bare en av de mange første tegn på graviditet. Fordi det er så subtilt, blir det ofte oversett. Andre første vanlige og mest åpenbare graviditetsskilt inkluderer:

 • en savnet periode; Men mange andre forhold, inkludert stress, Trening, lidelser, hormonell ubalanseOg andre helseproblemer kan få deg til å miste en syklus
 • krampe
 • Mat Cravings og sultøkning, så vel som å unngå visse matvarer
 • hyppig urinering forårsaket av Chorionic Gonadotropin Dell’graviditetshormon, som aktiverer hyppig vannlating
 • tretthet, forårsaket av en økning på # 8217; progesteronhormon
 • Lyse flekker kaller & # 8220;plante blødning, & # 8220; som kan forekomme fra 6 til 12 dager etter unnfangelsen og varer ikke mer enn 24-48 timer
 • Kvalme, ofte om morgenen (morgen kvalme)
 • Brystendringer som generelt inkluderer øm, smertefulle og hovne bryster
 • Metallisk smak i munnen
 • Hodepine og svimmelhet

Cervical Mucus kan fortelle deg når du er mer fruktbar?

De fleste kvinners kropper gir en veldig spesifikk type slim rett før eggløsning;. Hvis du følger din oppsigelse nøye, kan du kanskje overvåke dagene når du er mer fruktbar.

Når din cervical mucus er klar og glatt, er du sannsynligvis omtrent eggstilt. Dette er øyeblikket når du er mer sannsynlig å bli gravid. Det er mindre sannsynlig å forbli gravid når du ser en uklar og klebrig slim eller når du føler deg tørket.

Ta opp Funksjonene i Cervical Mucus I løpet av måneden kan avsløre skjemaene i eggløsningen din, og hjelper deg med å bestemme når du er mer fruktbar.

Selv om du kan overvåke fruktbarheten din ved å konsentrere seg om cervical mucus for hele måneden, kan det være vanskelig å stole på denne metoden for å bestemme når du er mer fruktbar.

Derfor anbefaler eksperter vanligvis å bruke en mer nøyaktig fruktbarhetsovervåkingsmetode, for eksempel fertilitetsovervåking. Det finnes forskjellige typer eggløsningstester og fruktbarhetsovervåkingssett du kan kjøpe. Noen forutsier urinprøver for å sjekke tilstedeværelsen av hormonelle topper som oppstår under eggløsning;.

Med andre kits er det nødvendig å måle temperaturen for å sjekke hvor menstruasjonssyklusen er plassert. Kroppstemperatur faller vanligvis litt, før eggløsning, så salt og forblir litt og nr. 8217; høyere i noen dager.

Kjøp Online Ovulation Tests og Fertility Monitoring Kit.

Bunnlinjen

Du kan merke små endringer i livmorhalsen i begynnelsen av graviditeten. Det er imidlertid ikke den mest pålitelige måten å avgjøre om du er gravid eller ikke. Å gjøre en graviditetstest hjemme eller i legenes studie er en mye mer pålitelig metode.

Mens endringer i cervical mucus ikke hjelper deg med å vite om du er gravid eller ikke, vær oppmerksom på din cervical mucus under syklusen kan hjelpe deg med å holde D’øye din reproduktive helse.

Rådfør deg med legen din hvis du har spørsmål om fruktbarhet eller graviditet.