Buttock Massasje: Fordeler og teknikker

Fordi en bakboks massasje?

Buttocks er en kombinasjon av fett og muskler. Buttock muskler i rumpa, kollektivt blant de største av kroppen, er nødvendige for stabilitet, bevegelse og holdning. Kort sagt, de er veldig viktige.

Når de er skadet eller svake for ikke å bli brukt riktig, kan baken forårsake en rekke problemer, fra lav ryggsmerter og smerte til hoften til redusert mobilitet.

En bakgrunnsmassasje kan bidra til å behandle disse problemene og en hel rekke smerteproblemer. En gluti massasje tar sikte på å strekke og skyve musklene i baken. Dette kan øke sirkulasjonen, forbedre bevegelsesområdet og øke muskelstabiliteten.

Enten du vil lage en bakgrunnsmassasje for å lindre en stram tush, begge nysgjerrige hvis du kan hjelpe deg med å ta tilbake fra en hard dag i treningsstudioet, eller du kan finne det en morsom oppvarming av et spill i soverommet, her er det du trenger å vite på massasje av setet.

Fordeler med bakboksmassasje

Glutei Massage tilbyr en rekke fordeler for kroppen din. Disse inkluderer et bedre bevegelsesområde i nedre halvdel, smertelindring, økt sirkulasjon og raskeste muskelgjenoppretting. Det skjer også med å være en «8217; morsom og sensuell aktivitet for par (muskelfordeler er en lykkelig bivirkning).

Buttock massasje for ryggsmerter

Du kan finne mer enn 80 prosent Amerikanerne vil oppleve lav ryggsmerter på et tidspunkt i livet. For noen mennesker vil smerten bli kronisk og nesten svekkende.

Før du bytter til kirurgi eller reseptbelagte legemidler, kan setemassasje terapi være en effektiv måte å lindre ryggsmerter og forbedre mobiliteten.

Buttock massasje kan bidra til å lindre ryggsmerter fra:

  • en blåmerke i baken, for eksempel fra et fall eller en skade
  • Ischias, en akutt og brennende smerte som utstråler på baken fra den sciatic nerven
  • Disc brokk (hva skjer når en svekkelse av puten mellom kroppene i vertebralbenene oppstår)
  • Smerte til coccyxen
  • Smale skinker

Massasje setet bidrar til å slappe av de viktigste rumpene muskler og lindrer press på andre deler av ryggen, ryggraden og bena. Når overbelastede muskler eller avhandling kan slappe av, kan de komme seg lettere. Dette bidrar til å forhindre muskel, spenning og skade smerte.

Buttock massasje for ben smerter

Som ryggen, benene stole på skinker muskler av skinker for å koordinere mange viktige aktiviteter, fra å gå og løpe til forskyvning fra sittende og stående stilling. Når skinker ikke fungerer riktig for den nedre halvdelen av kroppen, kan symptomene forekomme, inkludert benpine.

Buttock massasje kan bidra til å lindre benmeren forårsaket av:

  • Borsitt, en tilstand hvor lommene fulle av væske for å amortisere leddene, er betent og skadet
  • Inaktivitet av skinker eller muskler Buttocks fungerer ikke riktig
  • Avhandling muskler, forårsaket av hyperaktivitet, mangel på strekk eller feilaktig trening

Forbedret rekkevidde av bevegelse

Hvis musklene i baken svekker på grunn av manglende bruk eller inflame på grunn av overdreven bruk, infeksjon eller annen irritasjon, kan du ha problemer med muskelbevegelsen. Smale skinker kan være ubehagelig, og de kan til og med begrense måten du beveger deg på.

Buttock massasje kan lindre spenning i disse musklene. En fysioterapeut eller en massasje kan da jobbe med deg for å strekke disse musklene. Dette kan hjelpe deg med å gjenopprette bevegelsesfrihet og forbedre styrke og sirkulasjon.

Forbedring av atletisk ytelse

Skinker som ikke aktiverer riktig eller ikke så effektive og sterke som de kan være hindrer atletiske aktiviteter. Selv svake skinker kan øke risikoen for skade.

Idrettsutøvere jobber med instruktører og andre treningseksperter for å trene skinker og muskler i den nedre delen av kroppen. De jobber også med fysioterapeuter og massører for å strekke seg og massere disse flotte musklene, dypt i skinker, i nedre rygg og i den øvre delen av bena. Massasje kan hjelpe idrettsutøvere til å få bedre ytelse og gjenopprette fra en ulykke raskere.

Graviditetsfordeler

L’Overvekt i # 8217; Abdomen kan utøve en uvanlig høy mengde stress og belastning av muskler. Under graviditeten kan denne vekten og denne spenningen øke ettersom barnet vokser.

Prenatal massasje vil fokusere på generell muskelavslapping, men en bakgrunnsmassasje kan være spesielt nyttig for fremtidige mødre. Avslappende og strekker disse musklene kan hjelpe deg med å få en bedre holdning og føle mindre smerte generelt.

Sensuell Buttock Massasje

Massasje er en fantastisk måte å vise fysisk kjærlighet på. Tross alt er berøring en kraftig følelse, og massasjen består i å koble til kraften i berøring.

For noen mennesker er en bakgrunnsmassasje en morsom form for foreløpig. For andre er det en sensuell aktivitet som gjennomføres veldig alvorlig. Uansett hvordan du kommer nærmere, kan et lite løft fra tid til annen være en morsom måte å gjenopplive ting på soverommet.

I dette rike er det ingen rett eller feil måte å lage en bakboks massasje. Ha det gøy og lytt til partnerens tilbakemelding.

Hvor å få en setemassasje?

Både fysioterapeuter og massører kan gjøre bakgrunnsmassasje. De er spesielt trent til å strekke seg og manipulere disse musklene for avslapning, styrke og gjenoppretting.

Fysioterapeuter vil trolig utføre massasje under en fysioterapiavtale. Det kan utføres i kombinasjon med en serie alongasjoner eller øvelser.

En massør kan lage en bakkjørningsmassasje som en del av en massasje for hele kroppen. Du kan også be dem om å konsentrere seg spesielt på rumpa og på områder av smerte eller ubehag.

Det er usannsynlig at den medisinske forsikringen dekker massasje terapi, men noen kan dekke massasje terapi med et notat og en lege resept. Muligheten for forsikringsdekning er større hvis massasjen utføres for nødvendige medisinske årsaker.

I mange tilfeller vil den medisinske forsikringen dekke massasjen som en del av en avtale med en fysioterapeut som foreskrevet av en lege. Før du foretar en avtale, ring imidlertid forsikringsselskapet ditt for å bekrefte det som er dekket og hvilke tilleggsdokumenter som kan trenge å dekke prosedyren.

Buttock massasje teknikker

En massør er opplært til å bruke forskjellige teknikker for bakkjøring. Disse kan inkludere svensk massasjer, dype vev og sport. Hver av disse teknikkene har individuelle fordeler for skinker.

Du kan også bruke skumruller til å massere og utvide rumpa musklene hjemme. Dette er spesielt nyttig etter en treningsøkt. Skumrullene presser på utløserpunkter eller ømme områder i musklene. Pushing mot avhandling Muskler kan hjelpe dem med å slippe ut og slappe av. Dette kan øke sirkulasjonen og også forbedre utvinningen.

Ta bort

Buttock massasje er en fin måte å slappe av musklene på, øke sirkulasjonen og forbedre styrken på baken. Fysioterapeuter og kvalifiserte massører kan hjelpe deg med å behandle symptomer og forbedre din generelle styrke i disse musklene.

Ikke bekymre deg for å spørre din massasje en liten massasje bak. Det er rent profesjonelt. Men i komforten på soverommet ditt, kan en bakgrunnsmassasje være en «morsom aktivitet hvis partnerens bakteppe gjør noe for deg. I dette tilfellet har massasjen til hensikt å slå på.