Butterbur for behandling av sesongmessige allergier

Butterbur, eller Petasites Hybridus, er en type marsh-anlegg som lenge har blitt brukt til medisinske formål. Vokser i hele Europa og i noen deler av Nord-Amerika og Nord-Amerika. Det tar navnet sitt fra sine store blader som ble brukt til å vikle smøret for å holde det friskt i den varme sesongen.

Alle deler av Butterbur-anlegget har også blitt brukt til å behandle en rekke helseproblemer. Det er fortsatt brukt til å behandle hodepine, spesielt migrene.

Forskere La oss si at butterbur er effektiv for å redusere intensiteten og frekvensen av migrene.

Forskning på Butterbur i behandlingen av allergi

Det anslås at 30% av amerikanske voksne og 40% av barna er berørt allergier. På grunn av sitt rykte i behandlingen av et tall eller sykdom, er Butterbur nå i studien som mulig behandling for allergi.

Så langt antyder resultatene at anlegget kan være effektiv behandling for nasal allergier. Butterbur ville bli gitt som et ekstrakt av olje eller i form av en pille.

en studere Han oppdaget at butterbur kunne undertrykke allergiske reaksjoner hos rotter. I en menneskelig studie, Personer med allergier som butterbur tabletter har blitt administrert i en uke har vist en betydelig forbedring av deres allergi symptomer. Etter fem dagers behandling inneholdt legemene til deltakerne mindre mengder stoffer som produserer allergier leukotriene og histaminer.

Hvordan Butterbur fungerer?

Når kroppen din kommer i kontakt med et allergen, frigjør det inflammatorisk kjemisk kjemikalie. Leukotrien er det som er ansvarlig for å utløse en allergisk reaksjon i kroppen din.

Leukotrien (lt) inhibitorer blokkere leukotrene og hindre eller frigjøre en allergisk reaksjon. Butterbur ser ut til å fungere som en LT-reseptorinhibitor, akkurat som Montelukast-legemidlet (Singulair).

Montelukast kan brukes til å behandle nasalallergier. Det kan også forårsake alvorlige bivirkninger på mental helse, så det anbefales ikke som en allergisk behandling med mindre det er andre egnede alternativer.

Forskere har imidlertid ikke oppdaget at butterbur er nyttig i behandling av # 8217; astma eller hudallergi.

Hva er risikoen i # 8217; bruk butterbur?

Den ikke-transformerte Butterbur inneholder kjemikalier som kalles pirrolizidinalkaloider (PA). ApS kan forårsake alvorlig leverskade og andre sykdommer.

Imidlertid, den Nasjonale institutter av helse (NIH) rapporterer at butterbur produkter uten PA er trygge, effektive og ikke forårsaker bivirkninger i de fleste. De må tas oralt i de anbefalte dosene i 12-16 uker. Imidlertid er det ikke kjent om bruken av butterbur i lang tid kan forårsake problemer.

De fleste tolererer butterbur godt, men i noen kan det føre til bivirkninger. Sikkerhetseffektene påvirker oftest de som er allergiske mot planter. Fordi Butterbur er en del av Daisy-familien, bør du unngå å bruke den hvis du er allergisk mot plantene til den familien. Bivirkninger kan omfatte:

  • Allergiske reaksjoner
  • utbrudd
  • hodepine
  • Øye kløe
  • Fordøyelsesproblemer
  • utmattelse
  • døsighet

Du bør alltid snakke med legen din før du starter en alternativ allergisk behandling. Fordi Butterbur kan forårsake allergiske reaksjoner, bør det bare gis barn under tilsyn av en lege. Det er også viktig at hvis du bruker smørprodukter, sørg for at du behandles og merket som fri for PA.