Brandt-Daroff øvelser: teknikk, fordeler og risiko

Beskrivelse

Brandt-Daroff-øvelser er en rekke bevegelser som kan hjelpe deg med noen typer svimmelhet. Brukes ofte til å behandle godartet posisjons paroksysmal vertigo (BPPV), som plutselig får deg til å føle at du snu. Disse svimmelhet kan variere basert på tyngdekraften og frekvensen som de forekommer.

VPPB oppstår når små kalsiumkarbonatkrystaller dannet i øreutløste ører frigjøres og beveger seg til de halvcirkulære kanalene i ørene. Dette sender blandede signaler til hjernen din på kroppens posisjon, og skaper svimmelhet.

Brandt-Daroff-øvelser kan fjerne og ødelegge disse krystallene, som lindrer symptomene på svimmelhet og svimmelhet.

Hvordan å utføre Brandt-Daroff-øvelser

For å utføre Brandt-Daroff-øvelser, følg disse trinnene:

 • Begynn å sitte på kanten av en sofa eller en seng.
 • Ligger på venstre side, snu hodet for å slå opp mens du gjør det. Prøv å kjøre begge disse bevegelsene innen ett eller to sekunder. Hold hodet vendt mot # 8217; høy i en vinkel på 45 grader i ca. 30 sekunder.
 • Du sitter i 30 sekunder.
 • Gjenta disse trinnene på høyre side.
 • Foul en annen fire ganger, for totalt fem repetisjoner på hver side.
 • Sitt ned. Du kan ha svimmelhet eller fantastisk, som er normal. Vent på at du skal gå før du reiser deg.
 • Du kan også følge bevegelsene i videoen nedenfor:

  Prøv å lage en serie av Brandt-Daroff-øvelser om morgenen, ettermiddagen og kvelden. Hver serie, med sine fem repetisjoner, bør vare ca. 10 minutter. For å få resultater, prøv å gjøre det i 14 dager etter å ha en svimmelhet episode.

  Fordeler og suksessprosent for Brandt-Daroff-øvelser

  TIL studere på’Effektiviteten av Brandt-Daroff-øvelser fant at de jobbet i ca 8217; 80% av deltakerne. Ca 30 prosent hadde refusjon av symptomer. Dette gjør Brandt-Daroff øve en god måte å klare på, men ikke alltid kurere, symptomene på svimmelhet.

  Risikoen for Brandt-Daroff-øvelser

  Brandt-Daroff-øvelser kan forårsake ytterligere svimmelhet eller svimmel, spesielt hvis du aldri har gjort dem før. Når du utfører dem for første gang, bringer opp en’annen person, hvis mulig.

  Hvis legen din har utført ePley eller Semont manøvrer på deg, vent minst to dager før du prøver Brandt-Daroffs øvelser.

  Hvordan sammenligne med andre øvelser?

  Epley og Semont teknikker er to andre øvelser som brukes til å behandle symptomene på svimmelhet. Selv om det er sikkert å prøve Brandt-Daroff-øvelser hjemme, må legen din vise deg hvordan du skal utføre ePhley og Semont manøvrer før du prøver dem alene. Legen kan også anbefale å ikke utføre den praktiske manøvrering hjemme fordi den kan overføre krystaller til kunsten’andre øre, komprimere arteriene og forårsake oppkast.

  Mange finner Brandt-Daroff-øvelser mye lettere å løpe hjem enn andre lignende øvelser. De er også sikrere for folk med spinal eller ryggskade i de fleste tilfeller.

  Epley og Semont manøvrer er litt mer effektive enn Brandt-Daroff øvelser for noen mennesker. De tar vanligvis mindre tid. Hvis du er interessert i å prøve en av disse teknikkene, sørg for at du snakker først med legen din.

  L & # 8217;

  Brandt-Daroff-øvelser er en trygg og effektiv måte å lindre symptomene på svimmelhet alene. Hvis du ikke finner lettelse fra Brandt-Daroff-øvelser, må du sikre en avtale med legen din. Kan være i stand til å vise deg hvordan du trygt utfører andre øvelser hjemme eller tilbyr ekstra behandlingsalternativer.