Addrall og vekttap: Hva du trenger å vite

Introduksjon

Mange mennesker ser etter enkle og raske måter å gå ned i vekt. Hvis du har hørt at reseptbelagte legemiddeladderallet kan forårsake vekttap, kan du spørre om det er noe du bør prøve å hjelpe deg med å miste noen få pund.

Adrerall er et foreskrevet medikament for å behandle underskuddsforstyrrelsen av oppmerksomhet og hyperaktivitet (ADHD) og narkolepsi. Inneholder en kombinasjon av amfetamin og dextrampetamin, som stimulerer medikamenter som virker på kjemikalier i hjernen. Du kan kanskje bruke denne medisinen til å gå ned i vekt, men bare hvis du er foreskrevet av legen din. Her er hva du skal vite.

Misbruk av Adrir for veier

Det er sant: Reduser i’Appetitt og vekttap er mulige bivirkninger av’bruk av adderall. Både voksne og barn kan få disse effektene under L’bruk av dette stoffet. Imidlertid er Aperall ikke godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for L’bruk som en slanking medisinering. Det er kun godkjent for behandling av # 8217; ADHD og Narkolepsi.

Imidlertid kan legen foreskrive tilbudall av etikett for å hjelpe deg med å gå ned i vekt. & # 8220; off-label & # 8221; Det betyr at narkotikabruk er ikke revidert eller godkjent av FDA. Du bør bruke adderall som et vekttap verktøy bare hvis legen din har foreskrevet det. Det er viktig at legen din kontrollerer deg for å sikre at stoffet er effektivt og trygt for deg.

Adrerall kan forårsake alvorlige bivirkninger, noe som er en god grunn til ikke å bruke den feil å gå ned i vekt. Noen av de mange mulige bivirkningene av Dell’ved hjelp av bruk av ADD:

 • Høyt blodtrykk
 • Økt hjertefrekvens
 • anoreksi
 • Stemningsendringer
 • hodepine
 • søvnforstyrrelser

L’Bruk av Adrerall er spesielt farlig for personer med hjertefeil eller andre hjerteproblemer. Selv om du har’ADHD eller Narkolepsi, vil legen din sannsynligvis ikke foreskrive deg, legg deg til deg hvis du også har en hjertetilstand eller en høy risiko for å utvikle en.

Alvorlige helse advarsler

Addrall har en hermetisk advarsel, L’mer alvorlig advarsel gitt av FDA. Sier at Adrerall har høy risiko for avhengighet, noe som betyr at du kan bli psykologisk og fysisk avhengig av det. L’Advarsel advarer også om at Adrerall kan forårsake plutselig død og alvorlige hjerteproblemer.

Vekttap hos barn

En mulig bivirkning på [8217; bruk av trenere i unge som tar stoffet for å behandle ADHD; ADHD er langsom vekst og dårlig vektøkning.

Ifølge en 2014 studere, L’Bruk av stimulanter for ADHD hos barn var knyttet til en langsommere vekst i kroppsmasseindeksen (BMI). Barn som brukte stimulerende til å behandle ADHD hadde en lavere BMI. Dette syntes imidlertid å endres i de følgende årene. Barn som tar stimulerende syntes å øke vekten enn de som ikke brukte stoffer.

Hvis sønnen din tar trenere og er bekymret for vekttap eller reduksjon i appetitten, snakk med legen din. Kan svare på dine spørsmål og gi deg veibeskrivelse på kostholdet.

Om nødvendig kan legen lede deg til en registrert diettist for mer spesialisert behandling. Med hjelp av disse helsepersonellene kan du administrere barnets kosthold for å sørge for at du spiser godt og holder en sunn vekt.

Snakk med legen din

Hvis du er bekymret for vekten din, legg det til at det ikke er løsningen å miste vekt du kan prøve. Det er et kraftig stoff som kan ha alvorlige bivirkninger. Det bør bare brukes med en lege resept.

Hvis du har spørsmål om vekttap eller på hvordan bruken av adderall kan påvirke deg eller barnet ditt, snakk med legen din. Kan hjelpe deg med å finne en vekttap plan som fungerer for deg. De kan hjelpe deg med å administrere bivirkninger fra riktig bruk av Adrerall.

Spørsmålene du kanskje har for legen din, er:

 • Addrall er et trygt og passende stoff for meg?
 • Hvilke bivirkninger kan jeg forvente fra trener og hvordan kan jeg klare dem?
 • Hvordan kan jeg hjelpe til med å håndtere effektene som Adrerall har på min sønns vekt?
 • Hvor mye vekttap kan jeg forvente med adderall? Vekten kommer tilbake når jeg slutter å ta stoffet?
 • Hvilke vekttap alternativer bør jeg vurdere?
 • Hvis jeg følger en diett og et treningsprogram, hvor mye vekt kan jeg forvente å miste og hvor fort?

Q&TIL

Spørsmål:

Så’andre kan prøve å gå ned i vekt?

TIL:

I stedet for å se etter narkotika for å hjelpe med vekttap, prøv en sunnere og pålitelig tilnærming. Kombinere endringer i kostholdet med større aktivitet kan ta deg til ditt vekttapsmål i en mer varig og mindre risikabel måte. Den beste måten å starte, snakker med legen din. De kan evaluere din nåværende helse og hjelpe deg med å utvikle en plan for å gå ned i vekt.

Viktige trinn for å gå ned i vekt inkluderer definisjonen av rimelige mål, styring av deler Størrelse, L’økning i fibre i kosthold og mer bevegelse i hverdagen. For flere forslag, sjekk disse strategiene for et sunt vekttap.

Healthline Medical Team Svar representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.