Kale: Våre favoritt sunne oppskrifter

Du har prøvd kål salat, krøllete kål saus, krøllete kål chips og til og med Svart kål iskrem, Men det er på tide å øke kreativiteten din når det gjelder denne superfood. Kale er allsidig, og vi har samlet noen av de mest originale krøllete kåloppskrifter på internett.

Kålen er kjent som superimentasjon fordi, som mange grønne bladgrønnsaker, er det en utmerket kilde til antioksidanter. Inneholder alfa-linolsyre, kjent for sine potensielle fordeler i regulering av blodsukker; Kalium, kjent for sine sunne fordeler for hjertet; og vitamin K, kjent for sine fordeler i blodkoagulasjon. Det er også en god kilde til kalsium og folat. Men som du kan være kreativ med kålen din?

Svart kålegg på Fiorentina

Del på PinterestBildekilde: Sukkeret hit

Denne enkle oppskriften på brunsj vil sikkert være på toppen av listen over delikatesser. Denne oppskriften har en kremaktig nederlandsk saus, helles på et egg, hattere hettet kål og hvit toast. Det er enkelt og kreativt samtidig.

Få oppskriften.

Braised trykk komfyr av svart kål og gulrøtter

Du har en trykkkoker? Disse enhetene lar deg lage ting i lysets hastighet. Være & # 8216; nesten. Og i tilfelle av denne braised kål og gulrot oppskrift av nom paleo nom, har en trykkkoker hardt hardt grønt i en brøkdel av tiden som ville ta på komfyren.

Få oppskriften.

Havre i løpet av natten av det grønne monsteret

D & # 8217-melet kan ikke være det første du tror når det gjelder svartkål, men hvis du noen gang har spist en kål smoothie til frokost, er det ikke så langt unna! Blandingen av oh hun lyser er myknet med en moden banan, og du kan garnere med skiver av frisk frukt eller hva du liker!

Få oppskriften.

Svart kål burrito og svarte bønner

Del på PinterestBildekilde: Cookie + Kate

Hvis du aldri har satt grønnsakene i en burrito, venter en overraskelse deg med denne oppskriften på informasjonskapsler + Kate. Er en’utmerket alternativ for et vegetarisk måltid servert varmt eller kaldt, fullt av delikatesser som jalapeno, avokado og andre urter og krydder!

Få oppskriften.

Enkel kål suppe og poteter

Kålen er den perfekte betydelige grønne å sette i en potet suppe, og denne kitchn oppskriften er et godt måltid for kvelden i uken, krydret med hvitløk og parmesan. Server med betydelig integrert brød!

Få oppskriften.

Pan-stekt kål

Noen ganger, kreativitet og enkelhet går hånd i hånd. Denne raske oppskriften på Pioneer-kvinne tar bare noen minutter å lage mat og holde bittet rikelig i kålen. Det kastes i en bit & # 8216; oliven og hvitløk, og det ville være flott som en drakt fra middag.

Få oppskriften.

Kale karri av søte poteter

Hedgehog kål og søte poteter er veldig bra sammen, og i denne oppskriften på karrien av den minimalistiske bakeren er de to kombinert med karri saltede krydder for å skape en perfekt tallerken for en frisk høstkveld.

Få oppskriften.

Svart kål pesto

Del på PinterestBildekilde: Enkel som Apple Pie

Vanligvis er pesto laget med basilikum. Men denne oppskriften med så lett som Apple Pie, vri på tradisjonen. Serveres på pasta, sprø brød eller bakt kylling, denne oppskriften er utmerket å holde seg til fingertuppene.

Få oppskriften.

Stekt vårruller av reddiker og krøllete kål

Vårruller er en fryd, uavhengig av hva de er fylt. Og denne gangen er de fulle av svartkål og reddik daikon stekt. Disse gjør en matbit eller en morsom kontur, og de er ganske enkle å kunne gjøre mer hvis du er ferdig. Naturligvis foreslår hun å matche dem med risspaghetti eller grønnsaker.

Få oppskriften.

Bowl med ris med Kale Tahini og ingefær

Skjønnheten i risskåler som dette er at du kan forberede alle ingrediensene på forhånd og sette dem sammen når du kommer hjem fra jobb. Forberedt med svart kål, avokado, egg, reddik daikon syltet og ingefær Tahini, smaker av denne parabolen av mathagen er fascinerende.

Få oppskriften.

Toskansk svart kål med cannelloni bønner

Kombinert med sprøbrød og et glass rødvin, og du kan skjule deg for å tenke på å være i Italia! Krever bare en håndfull ingredienser og kan være klar til å spise på noen få minutter.

Få oppskriften.