Piercing fra de mest smertefulle til minst smertefulle: hva du burde vite

Piercinger blir stadig mer populære og akseptert. Det som en gang syntes å være rike av alternative livsstil, vises nå i styret og i selskapets kontorer.

Du kan tenke på å ta en selv. Men hva de gjør mer?

Ikke C’Det er et enkelt svar på dette spørsmålet. Alle føler seg litt og mye) smerte når man lager en piercing. Alles smerte toleranse er annerledes.

Selv din smerteoppfattelse kan påvirke hvor ille det er. Hvis du er entusiastisk for å motta din piercing, eller hvis du virkelig liker det litt, kan din erfaring være helt forskjellig fra den som er engstelig.

Men det er noen bevis på at noen områder av kroppen din er mer utsatt for andres smerte. Og selvfølgelig, mange historier om folk som har prøvd disse piercingene.

Her er en generell regel: mindre nerver i # 8217; område, mindre smerte du vil høre.

Penetrerende smerte skala

Her er hvor mye du kan skade noen form for piercing i rekkefølge fra den mest smertefulle for minst smertefulle.

Genital piercing

Kjønnsorganene dine er blant de tykkeste områdene i kroppen din.

Penis inneholder om 4.000 nervøse termineringer som grener av nerven ved besvimelse. Vent på at dette skal skade deg.

En penis kan perforeres på forskjellige måter, fra Prince Albert til dypbrønn. Smerte vil variere i henhold til posisjonen til piercing.

Klitoris er også følsomt nok og inneholder tusenvis av nerveender. Selv om du er nok tolerant til smerte, kan en klitorispiercing skade mange ganger verre enn noen andre penetrerende smerter.

Nivå av penetrerende smerte ved brystvorten

Nippelen er A’andre vanlige perforerte område som er ganske følsomt.

Faktisk, nippelens nippel kommunisere direkte med hjernen, liknende hvordan kjønnsorganer gjør. De er begge erogene områder, noe som betyr at det faktisk stimulerer hjernen din for en mer intens glede.

Men dette betyr at smerte også kan være mer intens.

Nivå av penetrerende smerte i nesen

Smerten av en nesepiercing varierer i henhold til nesen som er perforert.

En piercing på septumet (stoffet mellom neseborene) kan skade mye for en kort stund, men det helbreder raskt fordi septumet er så tynt.

Og hvis du har en viderekoblet septum eller en lignende tilstand, kan denne typen piercing fortsatt skade enda mer fordi nervene til septumet kan være hyperaktiv.

Høy nesebor piercinger, som de nærmere toppen av nesen, kan skade mindre, men kan ta lengre tid å helbrede. Smerte under utvinning kan være verre enn en piercing på septum.

Kutan penetrerende smerte

Dermal piercinger er piercinger som kommer direkte inn i huden din og ikke kommer ut av en & # 8217;. De kan utføres på hele kroppen, men mange tar dem på ansiktet, på brystet eller på den nedre delen av ryggen.

Smerten for en dermal piercing avhenger av hvor den ble gjort. Ha en juvel som presses ned gjennom forskjellige lag av huden, kan være ganske smertefull. Forberedt på en bit & # 8216; av ubehag.

Mindre smertefulle piercinger

Noen piercinger er ikke kjent for å skade mye. Her er noen som du kan prøve hvis du har lav smerte toleranse.

Penetrerende smerte nivå alle’øre

Piercings alle øre er populært av en grunn: De gjør ikke veldig dårlig og stoffet Dell’øre har en tendens til å helbrede raskt.

Noen piercinger ALLE’Mindre vanlig ørehursten fordi brusk er tykkere og tykkere enn nerver, for eksempel:

Noen piercinger alle øre kan helt helbrede på mindre enn en måned hvis du tar vare på dem riktig. Dette reduserer muligheten for at de er smittet eller til og med har smertefulle komplikasjoner.

Penetrerende smerte nivå Alle’navle

Piercingene Alle’Navel regnes som den nest mindre smertefulle piercinger etter piercingene alle’øre.

Dette skyldes at stoffet ofte forlot siden navlestrengen er fjernet, er kjøtt og er ikke veldig tett enn nerver.

Du kan føle mye press når nålen passerer fordi stoffet er vanskelig å trenge inn, men smerten forsvinner raskt. Det har tatt oss fra flere måneder til 1 år for å helbrede.

Nivå av penetrerende smerte på språket

Tungen piercinger er faktisk alle «8217; nedre ende av spektret av smerte.

Men de er utsatt for mange bakterier når du spiser eller drikker. De er mer sannsynlig Å bli smittet og eksperimentet Andre komplikasjoner Hvis du ikke tar vare på dem tilstrekkelig.

Børste, bruk tanntråd og skyll munnen med en saltoppløsning, kan gjøre en stor forskjell på hastigheten som tungen piercing helbreder og hvor smertefullt det er.

Penetrerende smerte på øyenbryn

Øyenbryn piercinger er rett på grensen mellom smertefullt og ikke.

Det er ganske litt Hoved øyenbryn nerver I dette området gjør posisjonen til piercing en stor forskjell på en stor forskjell. For eksempel gjør tilsynsnerven piercinger i nærheten av midten av de mest smertefulle øyenbrynene.

Hvordan du føler en piercing

De fleste piercinger, uavhengig av hvor smertefulle er, er mer intense for en brøkdel av et sekund mens nålen går og juvelen er satt inn.

Mange beskriver det som en punktering som forsvinner raskt. Noen piercinger kan føle seg irritert eller irritert i noen uker eller måneder senere. Dette kan avhenge av hvor mye du tar vare på piercing.

Hvordan finne en kvalifisert piercer

En god piercer kan bruke teknikker for å roe og redusere smerte. Dette kan påvirke smerteoppfattelsen i piercing.

Her er noen spørsmål for å finne en god piercer:

  • De er autoriserte og sertifiserte? Sanne profesjonelle piercere er autorisert av dine statlige eller helseforvaltninger lokalt. Dette bør være minimumskravet for enhver piercer du besøker.
  • De er spesialisert på piercing du vil ha? Noen piercinger, som kjønnspiercinger, krever spesiell trening og erfaring. Kontakt en Piercer kjent for å utføre piercing du vil ha, kan redusere risikoen for en smertefull piercing, dårlig vellykket eller en piercing som ikke har det utseendet du vil ha.
  • Hva deres vurderinger sier? Spill på den sikre siden! Ikke besøk en Piercer med mindre enn Stjerneanmeldelser, spesielt hvis noen kunder har klaget over langsiktige smerter, infeksjoner eller andre medisinske problemer etter å ha mottatt sine piercinger der.

Ta bort

Ikke alle piercinger er de samme. Noen gjør mye mer ondt enn andre, og noen kan ha lengre helbredende tider som kan være ubehagelig i flere måneder.

Du vil fortsatt virkelig ha det bestemt piercing, men du er bekymret for at det kan være smertefullt? Være forberedt kan hjelpe, så vel som en piercer du stoler på for å veilede deg gjennom prosessen. Dette kan gjøre en forskjell.