5 paralympiske idrettsutøvere å følge på sosiale medier

Å være en høyt idrettsutøver er ingenting å undervurdere. Være en utøver på høyt nivå mens du bor med et funksjonshemning? Det stimulerer på et annet nivå.

Paralympiske idrettsutøvere, eller de som konkurrerte i paralympiske leker, har et myriade av fysiske, intellektuelle eller synlige nedsatt funksjonsevne og mye fasthet.

Sirkler l’inspirasjon? Mange av disse idrettsutøvere forteller livet på Instagram, inkludert daglig praksis, familie tid og forberedelse til raser. Kom og ta en tur og ta en titt på disse paralympene med historier som inspirerer.

1. Kelly Cartwright (@KellyCartwright)

Den paralympiske australske løperen, motiverende høyttaler og mor Kelly Cartwright har en flott følge på Instagram. Fyller sin gram hver dag med stolpe av treningsøkter, barn, hjemmemarkedet og alt annet. Cartwright, hvis ben har blitt amputert på grunn av en aggressiv form for riktig kneekreft når han var 15, har forvandlet smerten i triumflæring å løpe på sitt proteseben. Pass på at du følger sin utrolige og stimulerende historie.

2. Kurt Fearnley (@KurtfearNleyInsta)

En annen australsk løper av paralympikken, Kurt Fearnley er tre ganger medalje D’Gold vant New York, London og Chicago Marathons. Ble født uten bunnen av ryggraden og begynte å kjøre alle «8217, alder av 14. Publisert sin biografi, & # 8220; skyve grensene og # 8221; i 2014. Online, motiverer sine følgere med bilder av samtalens forpliktelser, konkurrerende kolleger og mer.

3. Lex Gillette (@Lexgillette)

L’atlet, sanger-sangskriver og motiverende høyttaler Lex Gillette er en verdensomspennende atletisk verdensmester og verdensrekordholder i Long Jump. Han fortsatte til tross for to frittstående ringer tok ham blinde siden’barndommen. Hans motto, # 8220; ikke C’det er nødvendig når du har en visjon og snakker for seg selv. Hans følelse av # 8217; Humor viser også på sin side.

4. Tatyana McFadden (@tatyanamcfaddenusa)

Tatyana McFadden vant 17 paralympiske medaljer. Han ble født med Bifida-pluggen og tilbrakte de første seks årene av sitt liv i et russisk barnehjem. Ble vedtatt av’da kommissæren for funksjonshemmingene i det amerikanske Department of Health, Deborah McFadden. Siden da har det blitt en global konkurrent og vant 16 store maraton. Når det ikke kjører, holder du opptatt på andre måter. McFadden er en nasjonal supporter av pariteten til tilgang for funksjonshemmede, et livsmedlem i jenters speider og et medlem av Bifida Bifida Board of Spina Dell’Illinois. Dessuten snakker det til barn og voksne av et sunt liv. Gå, mamma!

5. Alana nichols (@Alanathejane)

Alpint, basketball og kajakk sprint l’paralympiske idrettsutøveren Alana Nichols er tre ganger medalje D & # 8217;. Den har gått til adaptiv sport i en alder av 17 når en snowboardulykke såret ryggmargen. Er en tilhenger av sportsmuligheter for jenter og kvinner, og er en selvutnevnt & # 8220; Adventurer & # 8221;, demonstrert av hans innlegg på Instagram som sikkert vil inspirere.