Middels størrelse på penis og # 039; ereksjon: Hva er normalt?

Beskrivelse

Det er et tema som mange menn har stilt spørsmålet før eller senere: Hva er den gjennomsnittlige penisstørrelsen?

Ifølge en studie publisert på British Journal of Urology International (Bjui), Den gjennomsnittlige lengden på en flaccid penis er 3.61 tommer, mens den gjennomsnittlige lengden på en oppreist penis er 5.16 tommer.

Den gjennomsnittlige omkretsen er 3.66 tommer for en flaccid penis og 4.59 inches for en oppreist penis. Omkretsen er omkretsen av penis i sin største seksjon.

Fortsett å lese for å lære mer om størrelsen på penis, hvor viktig de er for seksuell tilfredshet og hva du bør gjøre hvis du er bekymret for at penis er for liten.

Hva sier forskningen?

BJUI-forskningen har brukt dataene på 17 studier og studiedeltakere utgjorde mer enn 15.000 menn. I tillegg til gjennomsnittene som er nevnt ovenfor, har analysen sporet dimensjonene og satt inn dem i prosenti.

For eksempel, en oppreist penis på 6.3 tommer er i 95 ° prosentil. Dette betyr at på 100 menn, bare fem ville ha en lengre penis enn 6.3 tommer.

På samme måte, en oppreist penis på 3.94 tommer er i 5. prosentil, noe som betyr at bare fem menn ut av 100 ville ha en kortere penis enn 3.94 tommer.

Andre studier har produsert lignende resultater. En studie publisert på Urologi for urologi Han fant også at lengden på en penis da Flaccid ikke var en prediktor av hans lengde da han ble reist. Med andre ord kan menn ha lignende størrelse ereksjoner, men har feil med variable dimensjoner.

Slik måler du størrelsen på penis

Mål lengden fra toppen av penis til spissen av glansene.

Den øvre delen av penis er der den kobles til din kjønnsben. Spissen på glansene dine er den runde delen alle’enden av penis. Komprimer fettet foran kjønnsbenet under måling. Videre, ikke inkludere ekstra lengde relatert til et foreptum.

Måle omkretsen rundt basen eller i midten av treet.

Størrelse er viktig?

Av spesiell interesse for noen menn er hvis deres penis vil tilfredsstille seksuelt for seg selv og for deres partner. Noen menn kan også være engstelige for hvordan nakne ser ut.

Når det gjelder sex, kan det hende at det ikke alltid er bedre.

I en studie på dagboken PloS en, Forskere har intervjuet 75 seksuelt aktive kvinners størrelse kvinner som foretrekker for en natts eventyr og et langsiktig forhold.

Kvinner ble vist 33 tredimensjonale penismodeller av forskjellige størrelser laget av blå plast for ikke å foreslå en bestemt rase.

Den gjennomsnittlige favorittstørrelsen på kvinner i studioet var en oppreist penis på 6.4 tommer lengde og 5 tommers omkrets for et sporadisk møte.

For et langsiktig forhold var den foretrukne mellomstørrelsen på kvinner en lang penis 6.3 inches med en omkrets på 4.8 tommer.

Begge disse valgene var bare litt større enn gjennomsnittet.

En annen lignende studie om kvinners preferanser, publisert i BMC Women’S Helse, De oppdaget at penisomkrets var viktigere for deres lengde for seksuell tilfredsstillelse.

Oppfattelsen av en mann av størrelsen på sin egen penis kan få innvirkning på tillit og et positivt bilde av kroppen. Menn som er klar over størrelsen på deres penis, både flaccid og oppreist, kan oppleve erektil dysfunksjon indusert av # 8217; angst og andre følelsesmessige problemer.

Terapeuter som arbeider med menn som har denne typen selvbevissthet, oppdager ofte at oppfatningen av en person av & # 8220; for liten & # 8221; er ikke i tråd med hva søket viser.

en studere Han fant ut på 67 menn som var bekymret for at deres penis var for liten, ingen var fast bestemt på å ha en penis ansett ganske kort for å anbefale penis strekking.

Jeg kan øke størrelsen på min penis?

Beslutningen om å forsøke å øke størrelsen på penis bør tas nøye med konsultasjonen av en urolog. De Urologi for urologi Studio anbefalte at bare menn med en ficcid penis lengde mindre enn 1.6 tommer eller en oppreist penis mindre enn 3 tommer bør betraktes som kandidater for behandling av penis som strekker seg.

Før du forfølger alternativene dine, bør du få en psykologisk vurdering og snakke med en terapeut av dine bekymringer.

Du og din terapeut bør svare på spørsmål som: Du har en uvanlig liten penis eller er medium eller i nærheten?& # 8221; og du har en urealistisk oppfatning av penis eller urealistiske ideer om hva en mellomstor penis er?& # 8221;

Du bør prøve psykologisk rådgivning før noen behandling.

Hvis du vurderer en behandling, har du noen alternativer.

En type kirurgisk prosedyre utføres på ligamentet som stikker penis alle’inne i kroppen din. L’Operasjon gjør det mulig for flere penis å strekke seg utenfor kroppen.

Det er også mulig kirurgi som inkluderer en hudraft rundt # 8217; penis auksjon for å øke omkretsen.

Noen menn drar nytte av fettsuging rundt deres kjønnsben for å bidra til å gjøre en del av deres penis mer fremtredende dekket av en fettbærende.

Oppblåsbare proteser, som kirurgisk settes inn i penis, er også effektive i behandlingen av erektil dysfunksjon og for penis som strekker seg.

Hvis du er interessert i en prosedyre for å forstørre eller strekke penis, se en lege som har mye erfaring i # 8217; utføre disse prosedyrene. Du bør også være forsiktig med online piller annonser, kremer og andre behandlinger som lover overraskende resultater.

Outlook

Mens mange menn lurer på om de er de samme eller nær den gjennomsnittlige penisstørrelsen, eller hvis de er utenfor, er sannheten at de fleste menn er innenfor en nær avstand fra lengde og mediaomkrets. Måle deg selv kan gi deg noe uttalelse.

Hvis du fortsetter å høre at penis er mindre enn du vil, snakk med en urolog fra dine bekymringer og beste alternativer for deg.

Forslag til A’positivt bilde av kroppen

Hvis du ikke er fornøyd med kroppen din, om det er størrelsen på penis eller # 8217; se etter en annen del av deg, prøv disse nyttige tipsene for å føle deg bedre med deg selv:

  • Konsentrerer seg om egenskapene og deler av kroppen du liker, som brede skuldre eller et vakkert smil.
  • Hold en sunn vekt og inkorporere styrketrening i treningsrutinen din. Hvis du ser sunt og passer, kan du føle deg bedre med deg selv.
  • Ikke bli konsumert av størrelsen på penis. Du kan være en tilfredsstillende seksuell partner uansett størrelsen på penis.
  • Ikke sammenlign deg med idrettsutøvere, modeller og skuespillere. Du vil utvikle et usunt og urealistisk bilde av hva som er normalt og hvordan du skal vises.
  • Han dedikerer mer tid og energi til aktivitetene du finner gledelig, enten de er sport, hobbyer, reise eller andre aktiviteter. L’Varig selvtillit kommer fra ikke-fysiske egenskaper, for eksempel kreativitet, intelligens og verdier.

Spørsmål og svar: Dimensjoner og alder av penis

Spørsmål:

Penis størrelse endres naturlig med alderen i alderen?

TIL:

Det er normalt at størrelsen på penis reduseres med alderen. Menn mellom 60 og 70 år kan miste fra 0.4 til 0.6 tommers penis størrelse. Videre kan en økning i prosentandelen av kroppsfett få penisen til å se mindre med aldring. Å holde en sunn vekt vil optimalisere utseendet på penisstørrelsen.

Alana Biggers, Mdanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.