Ispakker for hodepine: hvordan det fungerer og hvordan du bruker det

Sporadisk hodepine er noe som de fleste mennesker må møte. Men hvis du har kronisk hodepine eller migrene, vet du hvor svekkende kan være.

Reseptbelagte legemidler og teller medisiner kan hjelpe, men det er frustrerende å ta en pille hver gang hodet gjør vondt. Den gode nyheten er at det er flere naturlige tilnærminger som du kan prøve, de bidrar til å håndtere smerte og ubehag i en pounding hodepine.

En strategi som ofte anbefales for hodepine og migrene smerte er ispakker. Det antas at anvendelsen av en kaldpakke eller isvekking på hodet eller på nakken har en lammende effekt, som kan redusere følelsen av smerte.

ICE er et effektivt middel for hodepine eller migrene?

Bruk is som et middel for hodepine og # 8217; migrene er ikke en nyhet. Faktisk, kald terapi for hodepine Datoer tilbake til 150 år siden. «ICE er ofte» 8216; go-to’Å behandle smerte og # 8217; betennelse, så det gjør logisk forstand å søke når hodet gjør vondt, forklarer / nr. 8221; forklarer Dott.SSA Tania Elliott, Chief Medical Officer på EHE. Men hvordan isen fungerer på hodepine eller migrene?

Elliott sier at kulde kan begrense blodkarene og bidra til å redusere nevrotransmisjonen av hjernens smerte. I stedet for å spille inn smerte, poster og det er kaldt & # 8221;.

TIL 2013 Studio fant at anvendelsen av et bandasje for frossen nakke alle «8217; start av en migrene reduserer betydelig smerte i deltakerne med migrene.

Forskere trodde at kjølepakken avkjølte blodet som strømmet til karoten arterien i nakken. Dette bidro til å redusere hjernens betennelse, noe som bidro til å forbedre smerten advarte av migrene.

Hva er den beste måten å bruke en ispakke til å ta vare på hodepine eller en migrene på 8217?

Fordi ispakker betraktes som et hjemmemedisin, er det flere måter å bruke denne behandlingen på. Som alltid, hvis du har spørsmål eller tvil om behandling av hodepine hjemme, spør legen din før du prøver en av disse strategiene.

Elliott sier den beste måten å bruke kald terapi til hodepine eller en migrene på én i 15-20 minutter om gangen i 15-20 minutter om gangen. Selv det punktet hvor jeg bruker ispakken, gjør forskjellen i hastigheten som du kan føle lettelse. Studien av 2013 anbefaler å bruke isen i form av et bandasje for nakken, noe som kan bidra til å redusere smerte og ubehag fra hodepine og migrene.

Kjøp ispakker for å vikle nakken

Dr. Alex Tauberg, En sertifisert sports kiropraktor i Pittsburgh, anbefaler å sette is på smerten eller bunnen av skallen. Hold isen på i 20 minutter og fjern den deretter for en & # 8217;. Du kan skifte isen frem og tilbake til smerten er dempet. Tauberg sier at når du legger isposen, bør du prøve fire forskjellige følelser i denne bestillingen:

 • kald
 • Fiery
 • i smerte
 • nummenhet
 • Når du prøver nummenhet, bør du fjerne isen. Å holde isposen for lenge kan skade huden. Hvis forbrenningen er for intens, fjern isen. Noen skinn er mer følsomme for kulde.

  Bunnlinjen

  Å finne et hjemmemedisin som hjelper deg med å behandle symptomene på hodepine eller en «8217; migrene kan gjøre en forskjell mellom å prøve en håndterlig smerte og en intens smerte. L’Bruk av en ispakke er en økonomisk og relativt sikker måte å redusere ubehag og smerte fra hodepine.

  Hvis benkbehandlingene og hjemmemedisinene ikke gir deg noen lettelse fra symptomene på hodepine eller en «8217 migrene, kan være bedre å snakke med legen din om ytterligere måter å håndtere symptomer.